- 26 Νοέμ 2014, 13:12
mosaicm έγραψε:Α μου λεει το φανοποιείο εγω ελειπα οταν το εφερες και εκανα παραγγελια τη Πεμπτη . Οριστε ? εγω το εφερα Δευτερα και εσεις κανατα παραγγελια ανταλλακτικων Πεμπτη και ειμαι τοσες μερες χωρις αυτοκινητο ? Τους γκαζωσα τρελα..Με πηραν σε 1 ωρα και μου λενε οι ξεφτιλισμενοι οτι θα εχουν τα ανταλλακτικα την Τεταρτη. Υποτιθεται δε οτι τους ρωτησα αν τα εχουν διαθεσιμα τα ανταλλακτικα και μου ειπαν βεβαιως ολα ειναι "κλασσικα". Απαραδεκτοι.
Μια επιχείρηση που υποτίθεται ότι προσφέρει "
εξειδικευμένο σέρβις αυτοκινήτων Peugeot" θα έπρεπε να τα είχε αυτά στα αποθέματά της έστω και σε μικροποσότητες. Όταν όμως χρειάζεται δύο εβδομάδες για να φέρει μία αντλία νερού, ή να ψάχνει μια εβδομάδα για αντιψυκτικό της Peugeot και στο τέλος να απαντάει "
δεν βρήκαμε" όταν εγώ το βρήκα και το αγόρασα σε ένα απόγευμα, ε τότε κάπου υπάρχει πρόβλημα. Κατανοώ ότι δεν θέλουν να δεσμεύσουν κεφάλαια, αλλά το να μην έχουν ούτε μια αντλία νερού (
που δεν μπαίνει μόνο στο 3008!) όταν ξέρουν ότι τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, δεν θα έλεγα ότι τους κολακεύει.
Αλλά τι ψάχνουμε τώρα... εδώ δεν είχαν επαρκή αποθέματα αντ/κών όταν είχαν την αντιπροσωπεία της Peugeot, τώρα θα έχουν;
silversurfer έγραψε:Μίλησες στην lion με τον υπεύθυνο τμήματος τεχνικής υποστήριξης ; Να γνωρίζει πως συμπεριφέρονται - εργάζονται;
Μα αυτός είναι υπεύθυνος για το ότι δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών! Την αποθήκη τους την βλέπει και από την καρέκλα του γραφείου του. Άλλωστε, για να πούμε και του στραβού το δίκαιο, το φανοποιείο λίγα πράγματα μπορεί να κάνει έως ότου έχει όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα.
Τελικά το φτηνό είναι ακριβό (Anytime).
Δεν έχω εμπειρία από την Anytime, αλλά μάλλον την ίδια απάντηση θα έπαιρνε από κάθε ασφαλιστική εφόσον δεν είχε κάλυψη νομικής προστασίας.
Φυσικά συμφωνώ με τον silversurfer για τον δικηγόρο και παρά την ερώτησή σου, πιστεύω ότι έχεις ήδη απευθυνθεί σε κάποιον.
Ποιά ήταν η ασφαλιστική του άλλου εμπλεκόμενου; Μήπως η Ιντερσαλόνικα;
I hooked up my accelerator pedal to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop and I'm gone...