Μάλλον λιγότερο άγχος θα έχω με το ιπτάμενο
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
vagmag έγραψε:Ξέρω σας έπρηξα με την αυτονομία κ την κατανάλωση αλλα πιο πολύ τα γράφω για όποιον ενδιαφέρεται ή όποιον ενδιαφερθεί στο μέλλον ( μήπως επρεπε να τα έχω σε άλλο θέμα ... σαν το electrified era ? )
Φόρτισα στο μαγαζι ξανά το πρωι , έστω για τα 9 χλμ που ειχα κανει ( άγχος είπαμε ) . Κ ξεκίνησα τη μερα με ένδειξη πλέον 134 χλμ
Μετα απο 66 χλμ , που περιλάμβαναν περιφερειακό , κίνηση μεσα στην πόλη με αρκετό κυκλοφοριακό , ξανά περιφερειακό κ επιστροφή σπιτι
Έγραφε πλέον μόλις 38 χλμ
Το χειρότερο πλέον του άγχους ειναι οτι όταν το έβαλα για φόρτιση έδειχνε αυτο :
Υποθέτω οτι το 22:32 ειναι η ώρα πλήρης φόρτισης .... η οποίος ειναι 6 ώρες μετα . Το έβαλα στις 16:30 περιπου .
Άρα θελει περιπου 6 ώρες για να μπορέσει να γεμίσει για 66-85 χιλιόμετρα !
Άκυρο το ταξίδι για Κατερίνη , μιας κ στο φίλο θα πρέπει να κάνουμε αρμένικη βίζιτα για να είμαστε σίγουροι οτι θα γυρίσουμε χαχαχαχα
< >
vagmag έγραψε:Α) η σκέψη παιδιάστικη
vagmag έγραψε:Β) ίσως στο μέλλον στα πρατήρια βενζίνης , να μπορείς απλά να αλλάξεις μπαταρία η οποία θα ειναι πλήρως φορτισμένη κ να συνεχίζεις ( προϋποθέτει εύκολο βάλε βγάλε μπαταρίας απο καποιο μηχανισμό ίσως , καθώς κ ίδια διάταξη μπαταριών , σκάφους κ πολλών άλλων απο τους κατασκευαστές . Κατι τέτοιο , ίσως οχι τόσο απλοϊκο έχει πατένταρει λένε η tesla
< >

sknipper έγραψε:Σχετικά με τη ζωηρότητα αυτού με τη μικρή μπαταρία πρέπει να οφείλεται στη διαφορά βάρους, χωρίς κινητήρα-παρελκόμενα-ντεπόζιτο και με μικρότερη μπαταρία θα είναι αρκετά ελαφρύτερο και αυτό είναι κάτι που μπορείς να το νιώσεις.
Πάρε εξακύλινδρο σε σειρά, πολύ πιο βελούδινη λειτουργία....

vagmag έγραψε:Μια περίπτωση αλλαγής του Citroen , ειναι κ καποιο δίλιτρο ντίζελ bmw ,είτε sw είτε 3 gt , είτε x3 .
Το έχω δοκιμάσει το μοτέρ στην f31 , κ μου αρεσει τόσο η δύναμη οσο κ η χαμηλή κατανάλωση .
Ε προχθές παραδίδοντας το i3 , μπήκα απευθείας στο f31 κ ξεκίνησα μα οδηγώ ...... με χάλασε αφάνταστα η τραχύτητα του μοτέρ , ο θόρυβος , οι αλλαγές ταχυτήτων απο το κατα αλλα άψογο 8ταχυτο κιβωτό κλπ .
Θέλω να πω ενώ σε σύγκριση με τα περισσότερα αυτοκίνητα , θεωρώ το f31 άψογο , μετα το i3 δείχνει το λιγότερο παρωχημένο , ακατέργαστο !!!!
Μας καλομαθαίνει σε άλλη ποιότητα η ηλεκτροκίνηση
Νίκος Παππάς έγραψε:http://www.sport24.gr/car/erxetai-kai-sthn-ellada-to-neo-nissan-leaf.4874767.html
Θα ελεγα να περιμενεις λιγο
JBT έγραψε:είναι νισάνΜια χαρά είναι και το από πίσω.
άλλωστε το γεγονός ότι δεν έχει φώτο από την οπίσθια όψη, μην το θεωρείς τυχαίο
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]