Μάλλον λιγότερο άγχος θα έχω με το ιπτάμενο
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
vagmag έγραψε:Ξέρω σας έπρηξα με την αυτονομία κ την κατανάλωση αλλα πιο πολύ τα γράφω για όποιον ενδιαφέρεται ή όποιον ενδιαφερθεί στο μέλλον ( μήπως επρεπε να τα έχω σε άλλο θέμα ... σαν το electrified era ? )
Φόρτισα στο μαγαζι ξανά το πρωι , έστω για τα 9 χλμ που ειχα κανει ( άγχος είπαμε ) . Κ ξεκίνησα τη μερα με ένδειξη πλέον 134 χλμ
Μετα απο 66 χλμ , που περιλάμβαναν περιφερειακό , κίνηση μεσα στην πόλη με αρκετό κυκλοφοριακό , ξανά περιφερειακό κ επιστροφή σπιτι
Έγραφε πλέον μόλις 38 χλμ
Το χειρότερο πλέον του άγχους ειναι οτι όταν το έβαλα για φόρτιση έδειχνε αυτο :
Υποθέτω οτι το 22:32 ειναι η ώρα πλήρης φόρτισης .... η οποίος ειναι 6 ώρες μετα . Το έβαλα στις 16:30 περιπου .
Άρα θελει περιπου 6 ώρες για να μπορέσει να γεμίσει για 66-85 χιλιόμετρα !
Άκυρο το ταξίδι για Κατερίνη , μιας κ στο φίλο θα πρέπει να κάνουμε αρμένικη βίζιτα για να είμαστε σίγουροι οτι θα γυρίσουμε χαχαχαχα
< >
vagmag έγραψε:Α) η σκέψη παιδιάστικη
vagmag έγραψε:Β) ίσως στο μέλλον στα πρατήρια βενζίνης , να μπορείς απλά να αλλάξεις μπαταρία η οποία θα ειναι πλήρως φορτισμένη κ να συνεχίζεις ( προϋποθέτει εύκολο βάλε βγάλε μπαταρίας απο καποιο μηχανισμό ίσως , καθώς κ ίδια διάταξη μπαταριών , σκάφους κ πολλών άλλων απο τους κατασκευαστές . Κατι τέτοιο , ίσως οχι τόσο απλοϊκο έχει πατένταρει λένε η tesla
< >

sknipper έγραψε:Σχετικά με τη ζωηρότητα αυτού με τη μικρή μπαταρία πρέπει να οφείλεται στη διαφορά βάρους, χωρίς κινητήρα-παρελκόμενα-ντεπόζιτο και με μικρότερη μπαταρία θα είναι αρκετά ελαφρύτερο και αυτό είναι κάτι που μπορείς να το νιώσεις.
Πάρε εξακύλινδρο σε σειρά, πολύ πιο βελούδινη λειτουργία....

vagmag έγραψε:Μια περίπτωση αλλαγής του Citroen , ειναι κ καποιο δίλιτρο ντίζελ bmw ,είτε sw είτε 3 gt , είτε x3 .
Το έχω δοκιμάσει το μοτέρ στην f31 , κ μου αρεσει τόσο η δύναμη οσο κ η χαμηλή κατανάλωση .
Ε προχθές παραδίδοντας το i3 , μπήκα απευθείας στο f31 κ ξεκίνησα μα οδηγώ ...... με χάλασε αφάνταστα η τραχύτητα του μοτέρ , ο θόρυβος , οι αλλαγές ταχυτήτων απο το κατα αλλα άψογο 8ταχυτο κιβωτό κλπ .
Θέλω να πω ενώ σε σύγκριση με τα περισσότερα αυτοκίνητα , θεωρώ το f31 άψογο , μετα το i3 δείχνει το λιγότερο παρωχημένο , ακατέργαστο !!!!
Μας καλομαθαίνει σε άλλη ποιότητα η ηλεκτροκίνηση
Νίκος Παππάς έγραψε:http://www.sport24.gr/car/erxetai-kai-sthn-ellada-to-neo-nissan-leaf.4874767.html
Θα ελεγα να περιμενεις λιγο
JBT έγραψε:είναι νισάνΜια χαρά είναι και το από πίσω.
άλλωστε το γεγονός ότι δεν έχει φώτο από την οπίσθια όψη, μην το θεωρείς τυχαίο
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]