Επίσης, πάγια τακτική, 10 15 γάτες ΠΑΝΩ στα εμπορεύματα (κάθε είδους) να ταΐζονται για να κυνηγάν τα ποντίκια.
https://jimmuclarku.blogspot.com/
JimClark έγραψε:θα με κάνεις να ψάξω τη φωτό τον ποντικαρά που κρυβόταν κατω απο παλέτα με τα γλυκά (εκείνα τα γλυκά στο καρφούρ... ).
Επίσης, πάγια τακτική, 10 15 γάτες ΠΑΝΩ στα εμπορεύματα (κάθε είδους) να ταΐζονται για να κυνηγάν τα ποντίκια.
Δεν ξέρω βέβαια αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...

γύρω απο την Αγ.Αννης,μαρκονι,Αγ.Πολυκάρπου και οπου αλλου έχουν φυτρώσει!!
postruck έγραψε:edmond, να υποθέσω μιλάμε για τα logistikγύρω απο την Αγ.Αννης,μαρκονι,Αγ.Πολυκάρπου και οπου αλλου έχουν φυτρώσει!!
λέμε!! Οτι πιο τριτοκοσμικό υπάρχει,ενα χωράφι με λακούβες και 3 καρότσες πάνω σε βαρέλια,με μουσαμάδες κουρέλια,σε Π παράταξη......οπτασία.Αν μπορείς βάλε μια φώτο, γιατί δεν μπορεί να περιγραφεί μια τέτοια εγκατάσταση!! Αν είναι και απο κάποια που στέλνει αιγαίο και ειδικά κυκλάδες

markvag έγραψε:JimClark έγραψε:θα με κάνεις να ψάξω τη φωτό τον ποντικαρά που κρυβόταν κατω απο παλέτα με τα γλυκά (εκείνα τα γλυκά στο καρφούρ... ).
Ε, ναι ρε φίλε... Γάτες! Ποιος θα κυνηγάει τα ποντίκια, εσύ;;;![]()
Μονά, ζυγά δικά σας τα θέλετε!![]()
Αυτοί οι νέοι σήμερα...![]()
Δεν ξέρω βέβαια αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...
dimviii έγραψε:το εχω ξαναδει αρκετες φορες.Σημαινει ότι το εργαλειο είναι ΠΙΠΙΛΑ.Να μη το βάλω στα quiz τι αυτοκίνητο είναι..... Opel astra... Πιπιλα edition
dimviii έγραψε:το εχω ξαναδει αρκετες φορες.Σημαινει ότι το εργαλειο είναι ΠΙΠΙΛΑ.
,το θυμάμαι παλιά να το κάνουν.Επί Πασόκ εποχές δηλαδή!!
bill33 έγραψε:dimviii έγραψε:το εχω ξαναδει αρκετες φορες.Σημαινει ότι το εργαλειο είναι ΠΙΠΙΛΑ.
Σε bmw ,μπέμπες,το θυμάμαι παλιά να το κάνουν.Επί Πασόκ εποχές δηλαδή!!
![]()
![]()

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]