Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#434329 θα με κάνεις να ψάξω τη φωτό τον ποντικαρά που κρυβόταν κατω απο παλέτα με τα γλυκά (εκείνα τα γλυκά στο καρφούρ... ).

Επίσης, πάγια τακτική, 10 15 γάτες ΠΑΝΩ στα εμπορεύματα (κάθε είδους) να ταΐζονται για να κυνηγάν τα ποντίκια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
JimClark έγραψε:θα με κάνεις να ψάξω τη φωτό τον ποντικαρά που κρυβόταν κατω απο παλέτα με τα γλυκά (εκείνα τα γλυκά στο καρφούρ... ).

Επίσης, πάγια τακτική, 10 15 γάτες ΠΑΝΩ στα εμπορεύματα (κάθε είδους) να ταΐζονται για να κυνηγάν τα ποντίκια.

Ε, ναι ρε φίλε... Γάτες! Ποιος θα κυνηγάει τα ποντίκια, εσύ;;; :protest:

Μονά, ζυγά δικά σας τα θέλετε! :protest:

Αυτοί οι νέοι σήμερα... :thumbsdown:

:lol: Δεν ξέρω βέβαια αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω... :oops:
Άβαταρ μέλους
By edmond
postruck έγραψε:edmond, να υποθέσω μιλάμε για τα logistik :svivhaha: γύρω απο την Αγ.Αννης,μαρκονι,Αγ.Πολυκάρπου και οπου αλλου έχουν φυτρώσει!! :lol:

Ναι βέβαια. Αφού κάθε μέρα εκεί μέσα είμαι. Άτιμη φάρα οι πρακτορατζήδες. Πρέπει να τους έχεις απο κοντά γιατί μπορούν να σου κάνουν χουνέρι έτσι επειδή μπορούν. Οι επιστήμονες τώρα έτσι;
Άβαταρ μέλους
By postruck
#434354 Logistik :rtfm: λέμε!! Οτι πιο τριτοκοσμικό υπάρχει,ενα χωράφι με λακούβες και 3 καρότσες πάνω σε βαρέλια,με μουσαμάδες κουρέλια,σε Π παράταξη......οπτασία.Αν μπορείς βάλε μια φώτο, γιατί δεν μπορεί να περιγραφεί μια τέτοια εγκατάσταση!! Αν είναι και απο κάποια που στέλνει αιγαίο και ειδικά κυκλάδες :s_cool
Άβαταρ μέλους
By JBT
#434355 Ευτυχώς που δεν πήρατε τηλέφωνο να ειδοποιήσετε κάποιον ρε παιδιά, κρίμα είναι να χάσει κάποιος την δουλειά του από κάτι τόσο αστείο
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#434361 Ακριβώς, στο Atlantis είναι η τοποθεσία στη Βουλιαγμένης.
Άλλο τραγικό είναι μερικοί μάγκες ή αφηρημενοι (γυναίκες συνήθως) που ξαφνικά από τη μεσαία λωρίδα αποφασίζουν να στρίψουν αριστερά προς Υμηττό, θεωρώντας ότι και οι αριστεροί θα στρίψουν όλοι, ενώ πολύ συχνά αυτοί θέλουν απλά να πάνε ευθεία.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#435905 Εικόνα
Για την ιστορία, ο ιδιοκτήτης του επικαθήμενου έχει καβατζάρει χρόοονια την θέση και το χρησιμοποιεί σαν αποθήκη. Επομένως, οι προειδοποιήσεις της εταιρίας που πρίν απο 2 μέρες είχε βάλει κορδέλες για να μην παρκάρουν λόγω εργασιών δεν ήταν αρκετές για να τον...ενοχλήσουν. Και έτσι η γραμμή σκαψίματος απλά παρακάμφθηκε λιγουλάκι. Σιγά τώρα και τι έγινε...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#435908 H αλήθεια είναι πως σε ότι αφορά την οπτική ίνα που θα περάσουν, δεν έγιναν και πολλά! :lol:
Δεν παίζει ρόλο δηλαδή καθόλου. :s_blush
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
markvag έγραψε:
JimClark έγραψε:θα με κάνεις να ψάξω τη φωτό τον ποντικαρά που κρυβόταν κατω απο παλέτα με τα γλυκά (εκείνα τα γλυκά στο καρφούρ... ).

Ε, ναι ρε φίλε... Γάτες! Ποιος θα κυνηγάει τα ποντίκια, εσύ;;; :protest:

Μονά, ζυγά δικά σας τα θέλετε! :protest:

Αυτοί οι νέοι σήμερα... :thumbsdown:

:lol: Δεν ξέρω βέβαια αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω... :oops:

Είχα παει από μεταφορική να παραλάβω σκυλοτροφές, και εκείνη την ώρα ήταν η γραμματεία στο τηλέφωνο με μια άλλη πελάτισσα που είχε παραγγείλει γατοτροφές και της είχε σκίσει την σακούλα η γάτα της αποθήκης :yahoo:

Ευτυχώς οι δικές μου ήταν σε χαρτόκουτο και όχι απλά το σακί χύμα και γλύτωσαν :metalo: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#436555 το εχω ξαναδει αρκετες φορες.Σημαινει ότι το εργαλειο είναι ΠΙΠΙΛΑ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
dimviii έγραψε:το εχω ξαναδει αρκετες φορες.Σημαινει ότι το εργαλειο είναι ΠΙΠΙΛΑ.
Να μη το βάλω στα quiz τι αυτοκίνητο είναι..... Opel astra... Πιπιλα edition

< Note >
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:το εχω ξαναδει αρκετες φορες.Σημαινει ότι το εργαλειο είναι ΠΙΠΙΛΑ. :lol:

Σε bmw ,μπέμπες :svivhaha: ,το θυμάμαι παλιά να το κάνουν.Επί Πασόκ εποχές δηλαδή!! :inlove: :s_roses :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:
dimviii έγραψε:το εχω ξαναδει αρκετες φορες.Σημαινει ότι το εργαλειο είναι ΠΙΠΙΛΑ. :lol:

Σε bmw ,μπέμπες :svivhaha: ,το θυμάμαι παλιά να το κάνουν.Επί Πασόκ εποχές δηλαδή!! :inlove: :s_roses :lol:

Πάντα υπάρχουν και χειρότερα...

Εικόνα

:rtfm: :rtfm: