Δεν εχω δοκιμάσει πως γίνεται, σε κάποια φάση δείξτο για να υπάρχει.
glf έγραψε:Ωραια βγαίνει η πατητή και για εσωτερικούς χώρους.

21 quadra έγραψε:ψάχνω να βρώ πίσσα, αυτή που υπήρχε παλιότερα σε τενεκέ των 5 και των 16 κιλών που ήταν ξερή και ήθελε ζέσταμα σε φωτιά για να ρευστοποιηθεί, δεν βρίσκω πουθενά, σήμερα υπάρχουν μόνο υγρά γαλακτόματα πίσσας που δεν μου κάνουν, υπάρχει κάποαι γνώση ή κάποια ιδέα επί του θέματος, που θα βρώ αυτό το υλικό ?
seismic έγραψε:21 quadra έγραψε:ψάχνω να βρώ πίσσα, αυτή που υπήρχε παλιότερα σε τενεκέ των 5 και των 16 κιλών που ήταν ξερή και ήθελε ζέσταμα σε φωτιά για να ρευστοποιηθεί, δεν βρίσκω πουθενά, σήμερα υπάρχουν μόνο υγρά γαλακτόματα πίσσας που δεν μου κάνουν, υπάρχει κάποαι γνώση ή κάποια ιδέα επί του θέματος, που θα βρώ αυτό το υλικό ?
Όχι.. καλύτερο όμως και από πίσσα είναι ένα καλό μονωτικό για το δώμα περασμένο πάνω με μία πατητή τσιμεντοκονία την οποία πρέπει να κάνεις για να κλείσουν οι πόροι του τσιμεντόλιθου
21 quadra έγραψε:ψάχνω να βρώ πίσσα, αυτή που υπήρχε παλιότερα σε τενεκέ των 5 και των 16 κιλών που ήταν ξερή και ήθελε ζέσταμα σε φωτιά για να ρευστοποιηθεί, δεν βρίσκω πουθενά, σήμερα υπάρχουν μόνο υγρά γαλακτόματα πίσσας που δεν μου κάνουν, υπάρχει κάποαι γνώση ή κάποια ιδέα επί του θέματος, που θα βρώ αυτό το υλικό ?

red_monster έγραψε:21 quadra έγραψε:ψάχνω να βρώ πίσσα, αυτή που υπήρχε παλιότερα σε τενεκέ των 5 και των 16 κιλών που ήταν ξερή και ήθελε ζέσταμα σε φωτιά για να ρευστοποιηθεί, δεν βρίσκω πουθενά, σήμερα υπάρχουν μόνο υγρά γαλακτόματα πίσσας που δεν μου κάνουν, υπάρχει κάποαι γνώση ή κάποια ιδέα επί του θέματος, που θα βρώ αυτό το υλικό ?
http://www.ezstreet.gr
Έχω χρησιμοποιήσει αυτό σαν εναλλακτικό στον περίβολο σχολικού συγκροτήματος. Μέτρια εργασιμοτητα αλλά για την χρήση που θες πιθανό να είναι οκ
21 quadra έγραψε:dimviii έγραψε:μαστιχη (αρμοκολλα πολυουρεθανης δλδ) οπου δεν θα ξανασκασει, γιατι παραμενει για παντα ελαστικη.
Έχω τέτοια αρκετά θέματα τοιχοποιϊας σε εξωτερικούς τοίχους, για πες ποιά μαστίχη να βάλω ?
ArrowsFA1 έγραψε:Εχω μια οριζόντια επιφανεια λιγων τετραγωνικων από σκυρόδεμα στην αυλή, δεν έχει στρωθεί από πάνω ούτε τσιμεντοκονία ούτε πέτρα ούτε πλακάκι ούτε τίποτα.
Όταν βρέχεται ακούγεται να ρουφάει υγρασία...
έχει λερωθεί με τα χρόνια αλλά με το πλυστικό υψηλής πίεσης γίνεται καινούρια.
θα έπρεπε να την περάσω κάποιο αδιαβροχοποιητικό βερνίκι (π.χ. όπως αυτό για τις πέτρες) για λόγους προστασίας;
δε με ενδιαφέρει η εμφάνιση απλά η αντοχή, μιας και χρησιμοποιείται για αποθήκευση-τοποθέτηση βαρέων αντικειμένων.

dimviii έγραψε:21 quadra έγραψε:dimviii έγραψε:μαστιχη (αρμοκολλα πολυουρεθανης δλδ) οπου δεν θα ξανασκασει, γιατι παραμενει για παντα ελαστικη.
Έχω τέτοια αρκετά θέματα τοιχοποιϊας σε εξωτερικούς τοίχους, για πες ποιά μαστίχη να βάλω ?
Τωρα το ειδα Παναγιωτη σορρυ.
Μαρκα δεν ξερω να σου πω,ολες καλες είναι,απλα την sikaflex θα την πληρωσεις πολύ παραπανω γιατι μπορει να είναι ακριβη.
Απλα προσεξε γιατι καποιες μαρκες βγαζουν σε διαφορες σκληρότητες,να δεις ποια σου κανει( πχ 20 fc ή 40 fc)
η soudal το λεει SOUDAFLEX
η denbraven το λεει POLYFLEX πχ.
εα χρειαστείς μεγαλη ποσοτητα βγαινει και σε σαλαμι Παναγιωτη που είναι 600 ml είναι φθηνοτερο από τις φύσιγγες των 300 ml,αλλα θελει και πιστολι για σαλαμια,υπολογησε κανα 10αρι ευρω για φθηνο.

dimviii έγραψε:21 quadra έγραψε:ψάχνω να βρώ πίσσα, αυτή που υπήρχε παλιότερα σε τενεκέ των 5 και των 16 κιλών που ήταν ξερή και ήθελε ζέσταμα σε φωτιά για να ρευστοποιηθεί, δεν βρίσκω πουθενά, σήμερα υπάρχουν μόνο υγρά γαλακτόματα πίσσας που δεν μου κάνουν, υπάρχει κάποαι γνώση ή κάποια ιδέα επί του θέματος, που θα βρώ αυτό το υλικό ?
φερνουμε στην εταιρια και την δινουμε στα νησια,καπου το χρησιμοποιουν σε καικια.
Είναι σε σακι Παναγιωτη και είναι σαν πετρα.
red_monster έγραψε:ArrowsFA1 έγραψε:Εχω μια οριζόντια επιφανεια λιγων τετραγωνικων από σκυρόδεμα στην αυλή, δεν έχει στρωθεί από πάνω ούτε τσιμεντοκονία ούτε πέτρα ούτε πλακάκι ούτε τίποτα.
Όταν βρέχεται ακούγεται να ρουφάει υγρασία...
έχει λερωθεί με τα χρόνια αλλά με το πλυστικό υψηλής πίεσης γίνεται καινούρια.
θα έπρεπε να την περάσω κάποιο αδιαβροχοποιητικό βερνίκι (π.χ. όπως αυτό για τις πέτρες) για λόγους προστασίας;
δε με ενδιαφέρει η εμφάνιση απλά η αντοχή, μιας και χρησιμοποιείται για αποθήκευση-τοποθέτηση βαρέων αντικειμένων.
Δεν παθαίνει τίποτα, άσε την όπως είναι
Let's not lose time----> Copy. Μπουσσε μακαρι[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]