- 13 Σεπ 2017, 21:26
Αν κρίνω από το 206 μου, μια χαρά θα έχει αμάξι μετά από πολλά χρόνια. Το 206 μου (που το πήρα καινούριο το 2003) είχε πλαστικά πολύ κατώτερα
σε εικόνα (σκληρά) από το golf που είχαμε πάρει 4 χρόνια νωρίτερα...
10 χρόνια αργότερα και χωρίς καμία προσοχή στο εσωτερικό του, πέρα από ένα καθάρισμα καπ' καπ', το 206 ήταν ακριβώς όπως καινούριο. Ούτε καν τα καθίσματα είχαν φθορά (ελάχιστη του οδηγού). Το εσωτερικό του golf από την άλλη, είχε κυριολεκτικά σκορπίσει... Τα μαλακά πλαστικά είχαν δημιουργήσει πολλά κυματάκια, το κάτω μέρος που είχε πλαστικά σκληρά και πολύ εύκολο να γρατσουνιστούν (ώρες ώρες πιστεύω πως γρατσουνίζεται με το βλέμα...

) είχε άπειρες γρατσουνιές, έπεφταν πράγματα (μεταξύ άλλων το ντουλαπάκι του συνοδηγού), καθίσματα γδάρθηκαν, διακόπτες δεν δούλευαν, κτλ...
Προσωπικά εμπιστεύομαι το ψιτροέν ΠΟΛΥ περισσότερο από ένα polo πχ... Μαλακά πλαστικά και όμορφη εικόνα δεν σχετίζονται με διάρκεια ζωής και ποιότητα κατασκευής!
Α, ναι... το golf το είχαμε πάρει γιατί η μάνα μου εντυπωσιάστηκε στην έκθεση όταν το είδε από το "γκουπ" της πόρτας και τα μαλακά πλαστικά του...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>