Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By elteo
petrosk έγραψε:
Δηλαδή προτείνεις Ιγκνις σε σχέση με το κάκτους;

Αν είναι να πάρετε άσχημο τουλάχιστον κάντε το σωστά. Πάρτε το ασχημότερο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By petrosk
elteo έγραψε:
petrosk έγραψε:
Δηλαδή προτείνεις Ιγκνις σε σχέση με το κάκτους;

Αν είναι να πάρετε άσχημο τουλάχιστον κάντε το σωστά. Πάρτε το ασχημότερο. :lol:

:s_rofl :s_rofl αν είναι έτσι να ψάξω για multipla :twisted:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
petrosk έγραψε:Όχι απαραίτητα, το κάκτους μεταχειρισμένο κοιταω

και τενεκες, και μεταχειρισμενος... :s_crazy

...ο μαζοχισμος εχει και τα ορια του... :lol:

P.S Το C3 ειναι πολυ πιο προσεγμενο κατασκευαστικα, εχει καλυτερα σε στηριξη και επενδυσεις καθισματα...Eπισης τα πισω παραθυρα κατεβαινουν κανονικα.

Στην ενδιαμεση εξοπλιστικα εκδοση "feel" που εχει αρκετα συγχρονα ηλεκτρονικα συστηματα αποφυγης ατυχηματος, εξοπλισμο ανεσης, πλην ζαντων αλουμινιου, που χρεωνονται εξτρα, κοστιζει 14,605ευρω...
Συν 1,150 περιπου ευρω παραπανω κοστιζει το αυτοματο κιβωτιο.

Ιδου και ενα δοκιμαστικο απο το Drive:
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... ch110-eat6
Άβαταρ μέλους
By 224v
#433082 Το Cactus ζυγιζει 950 κιλα, αν αυτο εχει σημασια στην αγορα..... Το 1.2 βενζινη .., εχω ενα κολλημα με το βαρος να πω την αληθεια...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#433108 Τι είδους προσοχή; Από αυτά που έχω διαβάσει θέλει συνήθεια ώστε να "εκπαιδευτεί", έχει μάλιστα και τρόπο να γίνει reset από την οδήγηση προηγουμένως σε πιο ήρεμη ή πιο επιθετική.
Κατά τ' άλλα, θεωρείται από τα καλά ρομποτικά.

Δεν θα το προτιμούσα σε σχέση με ένα με μετατροπέα ροπής, αλλά γίνε λίγο πιο αναλυτικός αν θέλεις.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
224v έγραψε:Το Cactus ζυγιζει 950 κιλα, αν αυτο εχει σημασια στην αγορα..... Το 1.2 βενζινη .., εχω ενα κολλημα με το βαρος να πω την αληθεια...

...εχει την σημασια του στο να διευκολυνει τον κινητηρα, να εχει ευκολοτερο εργο, μικροτερη καταναλωση και να του επιτρεπει να βαζει ταμπουρα πισω...

Απο την αλλη με τετοια πλευρικη επιφανεια και ελαφρως αυξημενο υψος, η ευσταθεια του σε κανενα ταξιδακι με πλευρικους ανεμους, θα θυμιζει χαρτοκουτο, οπως το θυμιζει και καθε φορα η εκαστοτε πορτα που κλεινει...

Το νεο C3 ειναι S-Class μπροστα του σε συνολικη ποιοτητα...
Άβαταρ μέλους
By petrosk
Κίκιζας . έγραψε:
petrosk έγραψε:Όχι απαραίτητα, το κάκτους μεταχειρισμένο κοιταω

και τενεκες, και μεταχειρισμενος... :s_crazy

...ο μαζοχισμος εχει και τα ορια του... :lol:

P.S Το C3 ειναι πολυ πιο προσεγμενο κατασκευαστικα, εχει καλυτερα σε στηριξη και επενδυσεις καθισματα...Eπισης τα πισω παραθυρα κατεβαινουν κανονικα.

Στην ενδιαμεση εξοπλιστικα εκδοση "feel" που εχει αρκετα συγχρονα ηλεκτρονικα συστηματα αποφυγης ατυχηματος, εξοπλισμο ανεσης, πλην ζαντων αλουμινιου, που χρεωνονται εξτρα, κοστιζει 14,605ευρω...
Συν 1,150 περιπου ευρω παραπανω κοστιζει το αυτοματο κιβωτιο.

Ιδου και ενα δοκιμαστικο απο το Drive:
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... ch110-eat6

Στο τεστ που πηρα το c3 μου φανηκε πολυ χειροτερο απο το cactus πολλες κλισεις στις στροφες που δεν τις ειχε το cactus και αρκετα μικροτερος ο χωρος των πισω καθισματων αν εξαιρεσουμε το πορτ παγκαζ του ιγνκις ειναι αρκετα πιο ευρυχωρο μεσα, εστω δινει αυτη την αισθηση, τι να πω :s_dunno
Το cactus περισυ που το ειχα δει στην εκθεση μου ειχε φανει ακριβως αυτο που λετε οι περισσοτεροι παραπανω τενεκεδενιο κτλ και σκεφτομουν οτι σε κανα 2-3 χρονια θα αρχισει να σκορπαει,αλλα οδηγωντας και το μεταχειρισμενο διετιας μπορω να πω οτι μου φανηκε πολυ καλυτερο απο τις προσδοκιες μου, και το αυτοματο, εστω αυτο το παλιου τυπου που εχει, μου φανηκε τιμιο :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
petrosk έγραψε:
Στο τεστ που πηρα το c3 μου φανηκε πολυ χειροτερο απο το cactus πολλες κλισεις στις στροφες που δεν τις ειχε το cactus και αρκετα μικροτερος ο χωρος των πισω καθισματων αν εξαιρεσουμε το πορτ παγκαζ του ιγνκις ειναι αρκετα πιο ευρυχωρο μεσα, εστω δινει αυτη την αισθηση, τι να πω :s_dunno

Aυτο σε ενα βαθμο μπορει να οφειλεται και σε τυχον διαφορετιες διαστασεις τροχων...Στα των χωρων, τουλαχιστον σε σχεση με το cactus, νομιζω ειναι μικρες οι διαφορες...Το ignis εχει προφανως το μεγαλο πλεονεκτημα με το πισω συρομενο καθισμα.

petrosk έγραψε: Το cactus περισυ που το ειχα δει στην εκθεση μου ειχε φανει ακριβως αυτο που λετε οι περισσοτεροι παραπανω τενεκεδενιο κτλ και σκεφτομουν οτι σε κανα 2-3 χρονια θα αρχισει να σκορπαει,αλλα οδηγωντας και το μεταχειρισμενο διετιας μπορω να πω οτι μου φανηκε πολυ καλυτερο απο τις προσδοκιες μου, και το αυτοματο, εστω αυτο το παλιου τυπου που εχει, μου φανηκε τιμιο :s_dunno

Ειναι η γενικοτερη αισθηση που προσλαμβανεις, οτι βρισκεσαι σε ενα αρκετα μετριο ποιοτικα αυτοκινητο, το οποιο παραπεμπει σε φτηνοτερη κατασκευη απ' οτι ουσιαστικα κοστιζει ...

Κατα τα αλλα βεβαια, εσυ εχεις το μαχαιρι και το πεπονι, οποτε τον πρωτο και τελευταιο λογο αντιστοιχα. :)
Άβαταρ μέλους
By markvag
NickTG έγραψε:Πως να αντέξεις αν δεν κάνω σωστό θόρυβο η πόρτα όντως!

Αυτό... :lol: :lol:

Δεν αγοράζετε πλαστικά ρεεεε... αυτοκίνητο αγοράζετε και τα πλαστικά είναι ένα μόνο κομμάτι του και από τα λιγότερο σημαντικά! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
markvag έγραψε:
NickTG έγραψε:Πως να αντέξεις αν δεν κάνω σωστό θόρυβο η πόρτα όντως!

Αυτό... :lol: :lol:

Δεν αγοράζετε πλαστικά ρεεεε... αυτοκίνητο αγοράζετε και τα πλαστικά είναι ένα μόνο κομμάτι του και από τα λιγότερο σημαντικά! :rtfm:

Και το λέει αυτός που οδηγεί BMW. :s_rofl :shifty: :s_tongue