petrosk έγραψε:
Δηλαδή προτείνεις Ιγκνις σε σχέση με το κάκτους;
Αν είναι να πάρετε άσχημο τουλάχιστον κάντε το σωστά. Πάρτε το ασχημότερο.
petrosk έγραψε:
elteo έγραψε:petrosk έγραψε:
Αν είναι να πάρετε άσχημο τουλάχιστον κάντε το σωστά. Πάρτε το ασχημότερο.
αν είναι έτσι να ψάξω για multipla
petrosk έγραψε:Όχι απαραίτητα, το κάκτους μεταχειρισμένο κοιταω

224v έγραψε:Το Cactus ζυγιζει 950 κιλα, αν αυτο εχει σημασια στην αγορα..... Το 1.2 βενζινη .., εχω ενα κολλημα με το βαρος να πω την αληθεια...
Κίκιζας . έγραψε:petrosk έγραψε:Όχι απαραίτητα, το κάκτους μεταχειρισμένο κοιταω
και τενεκες, και μεταχειρισμενος...![]()
...ο μαζοχισμος εχει και τα ορια του...
P.S Το C3 ειναι πολυ πιο προσεγμενο κατασκευαστικα, εχει καλυτερα σε στηριξη και επενδυσεις καθισματα...Eπισης τα πισω παραθυρα κατεβαινουν κανονικα.
Στην ενδιαμεση εξοπλιστικα εκδοση "feel" που εχει αρκετα συγχρονα ηλεκτρονικα συστηματα αποφυγης ατυχηματος, εξοπλισμο ανεσης, πλην ζαντων αλουμινιου, που χρεωνονται εξτρα, κοστιζει 14,605ευρω...
Συν 1,150 περιπου ευρω παραπανω κοστιζει το αυτοματο κιβωτιο.
Ιδου και ενα δοκιμαστικο απο το Drive:
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... ch110-eat6

petrosk έγραψε:
Στο τεστ που πηρα το c3 μου φανηκε πολυ χειροτερο απο το cactus πολλες κλισεις στις στροφες που δεν τις ειχε το cactus και αρκετα μικροτερος ο χωρος των πισω καθισματων αν εξαιρεσουμε το πορτ παγκαζ του ιγνκις ειναι αρκετα πιο ευρυχωρο μεσα, εστω δινει αυτη την αισθηση, τι να πω
petrosk έγραψε: Το cactus περισυ που το ειχα δει στην εκθεση μου ειχε φανει ακριβως αυτο που λετε οι περισσοτεροι παραπανω τενεκεδενιο κτλ και σκεφτομουν οτι σε κανα 2-3 χρονια θα αρχισει να σκορπαει,αλλα οδηγωντας και το μεταχειρισμενο διετιας μπορω να πω οτι μου φανηκε πολυ καλυτερο απο τις προσδοκιες μου, και το αυτοματο, εστω αυτο το παλιου τυπου που εχει, μου φανηκε τιμιο
NickTG έγραψε:Πως να αντέξεις αν δεν κάνω σωστό θόρυβο η πόρτα όντως!

markvag έγραψε:NickTG έγραψε:Πως να αντέξεις αν δεν κάνω σωστό θόρυβο η πόρτα όντως!
Αυτό...![]()
![]()
Δεν αγοράζετε πλαστικά ρεεεε... αυτοκίνητο αγοράζετε και τα πλαστικά είναι ένα μόνο κομμάτι του και από τα λιγότερο σημαντικά!
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]