dimviii έγραψε:NiTse έγραψε:Προβληματίστηκα με αυτό που είπες και νομίζω ότι έχεις δίκιο.
εχω δικιο 101%
πηγαινε κανε μια βολτα με ένα φοκους/γκολφ του 2005,και ελα κανε και μια με το 8αρι μου που είναι ιδιας χρονιας.
Μια χαρα δικιο εχεις, δεν νομιζω οτι τολμαει κανεις εστω να υπονοησει το οτιδηποτε για το οδηγικο κομματι...
Για το -δυσαναλογο...- αρμεγμα της ερημης της τσεπης ειναι το θεμα...
Οταν καποιος απο την αρχη δειχνει να σκεφτεται κατι κυριως σε καινουργιο για να εχει καπως το κεφαλι του πιο ησυχο κα παραλληλα να εχει παγια εξοδα, -στην χειροτερη παρομοια με το προηγουμενο, στην καλυτερη αισθητα χαμηλοτερα, λογω μειωμενων ρυπων/μεσης καταναλωσης πιο συγχρονου και αποδοτικου κινητηρα- σε ρεαλιστικα επιπεδα για την δυσκολη αυτη περιοδο, τετοια παραδειγματα τυπου "Evo, Sti, M3, RX-8, S2000" και δεν συμμαζευεται ειναι καλως/κακως, εξω απο την εξισωση.
Συν το γεγονος οτι ως Δημητρης πχ, εσυ εχεις την τυχη-χαρα να εχεις προλαβει σε ενα βαθμο να ευχαριστηθεις για καποια χρονια ενα αυτοκινητο με μεση καταναλωση στα 15l/100km, χωρις να σκεφτεσαι εμμονικα πως να συγκρατεις το δεξι σου ποδι που θα "τρωγεται" με το παραμικρο για ενα ανοιγμα...
Τωρα, σημερα, ο οποιοσδηποτε ανησυχος, που ομως μετραει σε συνεχη βαση τα εξοδα και προσπαθει να περιορισει οτι μπορει απο παντου, ειναι προφανες οτι ειτε δεν θα μπορουσε να ευχαριστηθει μια τετοια προταση (εφοσον εχει τεθει και ενα Budget οριακο για την περιπτωση και οχι πχ 4-5κ ευρω παραπανω, για να ισοφαρισει καπως τα αυξημενα παγια εξοδα συν βενζινες σε μια 2ετια-3ετια...) εχοντας συγκρατημενο το δεξι ποδι, ειτε μετα απο πολυ συντομο χρονικο διαστημα -ισως και μηνων- μετα και απο το σοκ της υπερβολικης καταναλωσης -για τα δεδομενα της εποχης και των συγχρονων βενζινοκινητων- θα αναγκαζοταν να το αποχωριστει, με οτι αυτο συνεπαγεται σε χαμενα χρηματα απο την αγοροπωλησια...

Οπότε από το να ψάχνει στα πενηνταπέντε καμιά καλοδιατηρημένη 159 tbi ή spider καλύτερα τώρα.