Δε λέω είναι και ασφάλεια για τα παιδιά...μπλα...μπλα...μπλα.... αλλά είναι δυνατόν να μην ανοίγουν τα πίσω παράθυρα;;
Anonymous Founder έγραψε:Για το Cactus αυτά ; Το διάβολο, τον έλκουν οι τενεκέδες τον φίλο μας;
Χειρότερο και από Ignis;
JasonLouk έγραψε:Ούτε καν δερμάτινο τιμόνι?? Ούτε καν φούσκα λεβγιε? Και λίγα λες με το ξεβρακωτο.
) οδηγικά μου άρεσε επίσης ο πετρελαιοκινητήρας ο αυτόματος με τα 90 άλογα ο e-hdi νομίζω λεγεται(ο παλιός τους, που καταργήθηκε πλέον) και το αυτόματο σε ανοιχτό δρόμο που το οδήγησα ίσως κάποιες φορές έκανε κάποια κόμπιασματα αλλα πιστεύω πως πρέπει να του μάθεις τα κουσούρια του στο αυτόματο όπως και σε μαθαίνει και αυτό,ανάλογα το πως οδηγάς σε διαβάζει και χαρτογραφεί το πόδι σου αν είσαι νευρικός η πιο χαλαρός οδηγός. Ποιοτητα κατασκευής αν και με 40000 χλμ πολύ προσεγμένο το αμάξι και ενω στην αρχή μου είχε φανεί ακριβώς αυτό που λέτε τσιγγάνο και ψεύτικο ,πριν ένα χρόνο το είχα κάνει τεστ σήμερα δε μου φάνηκε καθολου(είπαμε μου αρέσει και το Ιγκνις εμένα που ειναι 850 κιλά αυτοκινητο
, εκει καταλαβαίνω τι θα ακούσω αν το περιεργαστούνε κάποιοι καλυτερα
)
bibendum έγραψε:Ν αλλαξεις συζυγο παιζει;
αλλα ειπαμε, δεν το θελω σαν κυριο αυτοκινητο αυτο που ψαχνω, χωρις ομως να με ενοχλει ιδιαιτερα το μεγεθος, οι δουλειες μας ειναι εκτος πολης με παρκινγκ και το σπιτι το ιδιο, αλλα σιγα σιγα θα αρχισουν οι δραστηριοτητες των παιδιων και θα χρησιμοποιειται λογικα περισσοτερο και στην πολη, το καλο βεβαια που εχουμε εδω ειναι το φτηνο παρκινγκ(3€) αρα δεν θα κουραστω ιδιαιτερα να ψαχνω που να παρκαραρω.
και αλλη μια παλαιοτερη προταση ειναι το fiat 500L κατα προτιμηση το trekking κατα προτιμηση, μεταχειρισμενο αλλα τσιμπαει λιγο η τιμη ακομα και καταναλωση απ οτι μου ειπε ενας γνωστος ειναι γυρω στο 8-8,5 το diesel με τα 100αλογα που μου φαινονται αρκετα
αρα μαλλον η επιλογη ενος "ασχημου" αυτοκινητου ειναι μονοδρομος
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]