Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#432565 Σοβαρά τώρα, στον κάκτο τα πίσω παράθυρα δεν ανοίγουν;; :rant:
Δε λέω είναι και ασφάλεια για τα παιδιά...μπλα...μπλα...μπλα.... αλλά είναι δυνατόν να μην ανοίγουν τα πίσω παράθυρα;; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#432579 Όχι ότι θα έπαιρνα Citroen αλλά ελπίζω να μην ζηλέψουν κι άλλοι και καταργούνε τα κατεβαστά παράθυρα από τις πίσω πόρτες.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#432581 Τον κάκτο τον καραγουστάρω, ωστόσο μόνο γι' αυτήν την ιδιαιτερότητα μπορεί και να μην το έπαιρνα. Ασφάλεια για τα παιδιά, είναι πλέον και το σχετικό κουμπάκι στην μεριά του οδηγού.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#432620 Μαντρωμενα τα εχετε τα παιδια σας; Και γω ημουν παιδι καποτε και δεν εβγαινα εξω απο το παραθυρο..
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#432622 Τα παιδιά πρέπει να είναι δεμένα έτσι κι αλλιώς!!! :rtfm:

Όχι να κάνουμε τώρα και το μειονέκτημα πλεονέκτημα. :s_sarcastic

Βέβαια συμφωνώ απόλυτα με τον Jasolouk ότι αλλού είναι το πρόβλημα στις πόρτες του Cactus!!! :svivhaha: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#432681 Ποιο τενεκεδενιο οχημα, δεν πρεπει να υπαρχει στην αγορα... :svivhaha:

Στο κλεισιμο της πορτας, ακομα και του ΑΧ ακουγοταν σαν της S-Klasse μπροστα του... :lol:

Ωραια η σχεδιαση του, -ειδικα εντος- δεν λεω, αλλα τα υλικα μεσα δινουν την αισθηση οτι σε κανα χρονο το πολυ θα εχουν γινει κουρελια...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Anonymous Founder έγραψε:Για το Cactus αυτά ; Το διάβολο, τον έλκουν οι τενεκέδες τον φίλο μας;
Χειρότερο και από Ignis;

Το ignis δεν το εχω περιεργαστει απο κοντα, δεν εχω αποψη ξεκαθαρα προσωπικη...

Το Cactus ομως πραγματικα μου θυμισε μια παλαια διαφημιση της Peugeot με εναν Iνδο που σφυρηλατησε το αυτοκινητο του να μοιαζει σαν το 206...
Οχι στην εμφανιση φυσικα αλλα, σε επιπεδο κατασκευης... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
JasonLouk έγραψε:Ούτε καν δερμάτινο τιμόνι?? Ούτε καν φούσκα λεβγιε? Και λίγα λες με το ξεβρακωτο.

Γυμνό από εξοπλισμό:
Εικόνα

:(

...και τα θερμαινόμενα καθίσματα που τα βάζεις; :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By petrosk
#432713 :lol: :lol:

Μιας και είχα χρόνο σήμερα πήγα μέχρι τη Λάρισα και το είδα απο κοντά αυτό της αγγελίας, ο πωλητής ειλικρινεστατος και ειναι ότι γράφει η αγγελία, καθαρό εκ όψεως με το δικό μου ματι(δεν είμαι ουτε μηχανικός ουτε πολύ σχετικός και ενθουσιαζομαι σχετικά εύκολα :oops: ) οδηγικά μου άρεσε επίσης ο πετρελαιοκινητήρας ο αυτόματος με τα 90 άλογα ο e-hdi νομίζω λεγεται(ο παλιός τους, που καταργήθηκε πλέον) και το αυτόματο σε ανοιχτό δρόμο που το οδήγησα ίσως κάποιες φορές έκανε κάποια κόμπιασματα αλλα πιστεύω πως πρέπει να του μάθεις τα κουσούρια του στο αυτόματο όπως και σε μαθαίνει και αυτό,ανάλογα το πως οδηγάς σε διαβάζει και χαρτογραφεί το πόδι σου αν είσαι νευρικός η πιο χαλαρός οδηγός. Ποιοτητα κατασκευής αν και με 40000 χλμ πολύ προσεγμένο το αμάξι και ενω στην αρχή μου είχε φανεί ακριβώς αυτό που λέτε τσιγγάνο και ψεύτικο ,πριν ένα χρόνο το είχα κάνει τεστ σήμερα δε μου φάνηκε καθολου(είπαμε μου αρέσει και το Ιγκνις εμένα που ειναι 850 κιλά αυτοκινητο :s_biggrin , εκει καταλαβαίνω τι θα ακούσω αν το περιεργαστούνε κάποιοι καλυτερα :s_biggrin :s_rofl )

Καινούριο τωρα περίπου όπως το θέλω ειναι γύρω στα 18000 που ανεβαίνει αρκετά το Μπατζετ θέλω να δω και ποσό βγαίνει το 1.2 turbo αυτόματο αν και μου φαίνονται αρκετά και πολύ πιθανό να γυρίσω στο Ιγκνις που ειναι η επόμενη επιλογή της συζυγου :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#432740 Νομίζω πως δεν φταίει μόνον η σύζυγος, η ευθύνη βαραίνει και τους δύο! :rtfm: :tomato:

Σε άλλα, είδα χθες ένα Ignis και σήμερα είδα και δεύτερο! Ήμαρτον, τι κάνει η επιστήμη, τι κάνουν οι οφθαλμίατροι, αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι! Είμαι βέβαιος πως μετά βίας οδηγούν, σίγουρα έχουν θολή όραση!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By petrosk
bibendum έγραψε:Ν αλλαξεις συζυγο παιζει;

εχεις να προτεινεις κατι? :iconcool: :s_sarcastic

εννοειται πως βαραινει και εμενα η επιλογη και οχι μονο την συζυγο :innocent: αλλα ειπαμε, δεν το θελω σαν κυριο αυτοκινητο αυτο που ψαχνω, χωρις ομως να με ενοχλει ιδιαιτερα το μεγεθος, οι δουλειες μας ειναι εκτος πολης με παρκινγκ και το σπιτι το ιδιο, αλλα σιγα σιγα θα αρχισουν οι δραστηριοτητες των παιδιων και θα χρησιμοποιειται λογικα περισσοτερο και στην πολη, το καλο βεβαια που εχουμε εδω ειναι το φτηνο παρκινγκ(3€) αρα δεν θα κουραστω ιδιαιτερα να ψαχνω που να παρκαραρω.

Ξεχασα να αναφερω οτι στην φορντ η συζυγος που ειδε το Ecosport της αρεσε..... :tomato: και αλλη μια παλαιοτερη προταση ειναι το fiat 500L κατα προτιμηση το trekking κατα προτιμηση, μεταχειρισμενο αλλα τσιμπαει λιγο η τιμη ακομα και καταναλωση απ οτι μου ειπε ενας γνωστος ειναι γυρω στο 8-8,5 το diesel με τα 100αλογα που μου φαινονται αρκετα :hmmm: αρα μαλλον η επιλογη ενος "ασχημου" αυτοκινητου ειναι μονοδρομος :lol: