Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
belgarion έγραψε:
Asimov έγραψε:http://www.healthview.gr/36131/anisychia-apo-tin-afxisi-ton-peristatikon-ilaras-sti-chora-mas/

Σωωωωωώπα
Όταν θ' αρχίσουν να πεθαίνουν από κοκκύτη ή ιλαρά τα όλο και περισσότερα παιδάκια που δεν εμβολιάζονται, να δω τι θα γράφουν τα σχετικά γαμωgroup στο f/b.
Ότι λένε και τώρα, ότι είναι συνωμοσία των φαρμακευτικών οι δήθεν θάνατοι ενώ μας κρύβουν τις παρενέργειες των εμβολίων
Όσο θα υπάρχουν κάποιοι ξύπνιοι που θα πουλάνε βιβλία ή θα πληρώνονται να δινουν ομιλίες για τους κινδύνους των εμβολίων ή εναλλακτικά προγράμματα εμβολιασμού και πολλοί περισσότεροι ηλίθιοι που τους πιστεύουν σε συνδυασμό με την ευκολία που πρόσφερε το ίντερνετ στο να βρίσκουν θύματα ή ομοϊδεάτες , το πράγμα θα πάει από το κακό στο χειρότερο
< >

Πόσο επηρεάζει ένα άτομο που αρνείται να εμβολιαστεί το γενικό εμβολιασμένο σύνολο? Θέλω να πω, αν δεν φτάσουμε σε επίπεδο πανδημίας αντι-εμβολιαστών και αν δεν επηρεάζουν το γενικότερο εμβολιασμένο σύνολο ας αφήσουμε ελεύθερους τους μλκς να πεθάνουν με την άνεση τους. Θαρρώ είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους να μας απαλλάξουν από την βλακεία τους
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#432025 Μα τι λες;
Κι αν αυτό το άτομο κολλήσει ένα μωρό/παιδί που δεν έχει προλάβει να εμβολιαστεί; Αν κολλήσει έναν ενήλικο που δεν τον εμβολίασαν στα νιάτα του;
Άβαταρ μέλους
By belgarion
red_monster έγραψε:
belgarion έγραψε:
Asimov έγραψε:http://www.healthview.gr/36131/anisychia-apo-tin-afxisi-ton-peristatikon-ilaras-sti-chora-mas/

Σωωωωωώπα
Όταν θ' αρχίσουν να πεθαίνουν από κοκκύτη ή ιλαρά τα όλο και περισσότερα παιδάκια που δεν εμβολιάζονται, να δω τι θα γράφουν τα σχετικά γαμωgroup στο f/b.
Ότι λένε και τώρα, ότι είναι συνωμοσία των φαρμακευτικών οι δήθεν θάνατοι ενώ μας κρύβουν τις παρενέργειες των εμβολίων
Όσο θα υπάρχουν κάποιοι ξύπνιοι που θα πουλάνε βιβλία ή θα πληρώνονται να δινουν ομιλίες για τους κινδύνους των εμβολίων ή εναλλακτικά προγράμματα εμβολιασμού και πολλοί περισσότεροι ηλίθιοι που τους πιστεύουν σε συνδυασμό με την ευκολία που πρόσφερε το ίντερνετ στο να βρίσκουν θύματα ή ομοϊδεάτες , το πράγμα θα πάει από το κακό στο χειρότερο
< >

Πόσο επηρεάζει ένα άτομο που αρνείται να εμβολιαστεί το γενικό εμβολιασμένο σύνολο? Θέλω να πω, αν δεν φτάσουμε σε επίπεδο πανδημίας αντι-εμβολιαστών και αν δεν επηρεάζουν το γενικότερο εμβολιασμένο σύνολο ας αφήσουμε ελεύθερους τους μλκς να πεθάνουν με την άνεση τους. Θαρρώ είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους να μας απαλλάξουν από την βλακεία τους
Υπάρχει το πρόβλημα της ανοσιας "αγέλης", κοινώς αν το ποσοστό εμβολιασμού πέσει κάτω από ένα ποσοστό (το οποίο για ασθένειες όπως η ιλαρά που είναι εξαιρετικά μεταδοτικες , είναι πάνω από 90-95%) αρχίζει η ασθένεια να μεταδίδεται και τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται, το πρόβλημα είναι ότι εκτός από τα παιδάκια που έχουν ηλίθιους γονείς( και τα οποία δεν φταίνε και τίποτα) υπάρχουν και παιδιά με άλλες παθήσεις τα οποία δεν μπορούν να εμβολιαστούν και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά εκτεθειμένα. Ήδη αυτή τη στιγμή συζητάμε ότι πρέπει το εμβόλιο για την ιλαρά να γίνεται πιο γρήγορα στα μωρά και με μικρότερο μεσοδιάστημα ανάμεσα στις δόσεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By buzak
#432036 Αφού είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια για τα παιδιά, πώς γίνεται να αυξήθηκε ο αριθμός των ανεμβολίαστων;
Πώς τα δέχτηκαν στο σχολείο χωρίς το βιβλιάριο εμβολιασμών (που να δείχνει ότι τα έχει κάνει);
Ακόμα και για τους Σύριους πρόσφυγες ισχύει το ίδιο (απ' όσο ξέρω).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
buzak έγραψε:Αφού είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια για τα παιδιά, πώς γίνεται να αυξήθηκε ο αριθμός των ανεμβολίαστων;
Πώς τα δέχτηκαν στο σχολείο χωρίς το βιβλιάριο εμβολιασμών (που να δείχνει ότι τα έχει κάνει);
Ακόμα και για τους Σύριους πρόσφυγες ισχύει το ίδιο (απ' όσο ξέρω).

Βρισκουν γιατρους που ειναι κατα των εμβολιασμων ( υπαρχουν και τετοιοι ) και πανε σε αυτους για βεβαιωση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
belgarion έγραψε:

Σωωωωωώπα
< >

ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους α) να μην επιτρέπεται η εγγραφή παιδιών σε οποιοδήποτε σχολείο, χωρίς πλήρη εμβολιασμό (να εφαρμοστεί δηλαδή ο νόμος που υπάρχει) και β) μόλις εντοπίζεται παιδί που δεν έχει εμβολιαστεί να ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ αυτός που το εντόπισε (διευθυντής σχολείου / νηπιαγωγείου) να ενημερώσει ΑΜΕΣΑ τις αρχές και να φύγει αυταπάγγελτα δίωξη για παραμέληση ανηλίκου / έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ή κάτι τέτοιο στους γονείς - κηδεμόνες... :rant:

red_monster έγραψε:

Και τι φταίει ένα 5χρονο παιδάκι αν οι γονείς του είναι μαλάκες ολκής;;;

Χώρια και τα υπόλοιπα (εξαιρετικά σοβαρά) που ανέφερε ο πιο ειδικός belgarion πιο πάνω.

buzak έγραψε:Πώς τα δέχτηκαν στο σχολείο χωρίς το βιβλιάριο εμβολιασμών (που να δείχνει ότι τα έχει κάνει);

ΕΛΑ ΝΤΕ!!! :s_mad :s_mad

Ξαναλέω, πρέπει να ενημερώνονται οι αρχές και να επιβάλλονται κυρώσεις, το κακό έχει παραγίνει, πεθαίνουν άνθρωποι χωρίς λόγο επειδή κάποιοι είναι ηλίθιοι! :s_mad

Δεν θέλω να χαρακτηρίσω "παιδίατρους" που δεν εμβολιάζουν παιδιά όπως πρέπει, πάντως γιατροί μία φορά ΔΕΝ είναι κι ας έχουν 500 πτυχία. :s_mad
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#432079 Δεν κάνεις όλα τα εμβόλια απαξ με το που γεννιέσαι. Στο μεσοδιάστημα το μωρό ειναι εκτεθιμένο, απλά η ανοσοκάλυψη του πληθυσμου σε νορμάλ καταστάσεις και όχι οταν επεμβαίνουν οι μανούλες του φεισπουκ είναι τέτοια που δεν κινδυνεύουν τα ανεμβολίαστα άτομα.

2017 ρε μλκ μου και συζητάμε αν θα εμβολιαζόμαστε :vava:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
rx8_drifter έγραψε:Δεν κάνεις όλα τα εμβόλια απαξ με το που γεννιέσαι. Στο μεσοδιάστημα το μωρό ειναι εκτεθιμένο, απλά η ανοσοκάλυψη του πληθυσμου σε νορμάλ καταστάσεις και όχι οταν επεμβαίνουν οι μανούλες του φεισπουκ είναι τέτοια που δεν κινδυνεύουν τα ανεμβολίαστα άτομα.

Δεν χρειάζεται, πιστεύουμε στο θεό για να μας φυλάει... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Y.V
REALZEUS έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Δεν κάνεις όλα τα εμβόλια απαξ με το που γεννιέσαι. Στο μεσοδιάστημα το μωρό ειναι εκτεθιμένο, απλά η ανοσοκάλυψη του πληθυσμου σε νορμάλ καταστάσεις και όχι οταν επεμβαίνουν οι μανούλες του φεισπουκ είναι τέτοια που δεν κινδυνεύουν τα ανεμβολίαστα άτομα.

Δεν χρειάζεται, πιστεύουμε στο θεό για να μας φυλάει... :s_sarcastic

Μπα! Εγω αθεους ξερω που ειναι εναντια της συνομωσιας των φαρμαβιομηχανων και δεν εμβολιαζουν τα παιδια τους... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By sargus
#432085 Το παιδί μου εμβολιάζεται κανονικά (κ παραπάνω από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μάλιστα) κ η γυναίκα μου είναι παιδίατρος, ΑΛΛΑ

μην πηγαίνετε κ εσείς στο άλλο άκρο. Οι φαρμακευτικές
1. Δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις
2. Όπως κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της (δηλ. το κέρδος της) η κάθε φαρμακευτική δεν δίνει δεκάρα για την υγεία μας παρά μόνο για την όποια δημοσιότητα και διαφήμιση.
3. Τα παρελθόντα επιβαρυντικά περιστατικά των φαρμακοβιομηχανιών -σε εμβόλια κ φάρμακα- αποδεικνύουν το 2 και είναι πάρα πολλά ώστε να δικαιολογείται ο παροξυσμός των αντιεμβολιαστών.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
sargus έγραψε:Το παιδί μου εμβολιάζεται κανονικά (κ παραπάνω από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μάλιστα) κ η γυναίκα μου είναι παιδίατρος, ΑΛΛΑ

μην πηγαίνετε κ εσείς στο άλλο άκρο. Οι φαρμακευτικές
1. Δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις
2. Όπως κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της (δηλ. το κέρδος της) η κάθε φαρμακευτική δεν δίνει δεκάρα για την υγεία μας παρά μόνο για την όποια δημοσιότητα και διαφήμιση.
3. Τα παρελθόντα επιβαρυντικά περιστατικά των φαρμακοβιομηχανιών -σε εμβόλια κ φάρμακα- αποδεικνύουν το 2 και είναι πάρα πολλά ώστε να δικαιολογείται ο παροξυσμός των αντιεμβολιαστών.

Κανείς δεν είπε ότι οι φαρμακευτικές είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Για αυτό το λόγο ακολουθούμε τις συστάσεις του WHO , των επιστημονικών εταιρειών , του CDC , του ΕΟΦ , του ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ. Το να συζητάμε λοιπόν ακόμη για το αν τα εμβόλια χρειάζονται αμφισβητώντας όλους τους παραπάνω στη λογική ότι όλοι τα παίρνουν από τις φαρμακοβιομηχανίες ενώ ο ένας που πάει ανάποδα είναι ο μόνος τίμιος δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω(δεν αφορά εσένα αυτό sargus, μιλάω γενικότερα). Αυτά τα θέματα είχαν λυθεί εδώ και δεκαετίες , παθήσεις με τραγικές συνέπειες όπως η πολιομυελίτιδα είχαν εξαφανιστεί και τώρα εν έτει 2017 υπάρχει αυτό το κίνημα γιατί ξαφνικά κάποιοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος να σπείρουν τους "προβληματισμούς" τους? Ούτε εγώ πιστεύω a priori όσα υπόσχεται ένα φάρμακο ή μια θεραπεία, αλλά guess what, υπάρχει κάτι που λέγεται ιατρική βασισμένη σε αποδείξεις με βάση την οποία πορευόμαστε. Επιπλέον , πώς γίνεται να έχουν αποσυρθεί φάρμακα από την αγορά όταν διαπιστώθηκαν προβλήματα χάρη στην παρέμβαση κρατικών οργανισμών , αλλά στην περίπτωση των εμβολίων να θεωρούμε ότι υπάρχει συμπαιγνία με τις φαρμακευτικές?
Άβαταρ μέλους
By edmond
buzak έγραψε:Πώς τα δέχτηκαν στο σχολείο χωρίς το βιβλιάριο εμβολιασμών (που να δείχνει ότι τα έχει κάνει);.

Λέει ο-η γιατρός οτι το παιδάκι είναι άρρωστο(ένας απλός πυρετός) όπου τότε δεν μπορεί να εμβολιαστεί και περνάει αυτό το...προβληματάκι! Και μετά βέβαια κανείς δεν ασχολείται αν το παιδάκι του "πέρασε" ο πυρετός για να γίνει το εμβόλιο.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#432122 Guess what υπάρχουν και παιδίατροι που παίζουν το παιχνιδάκι των ψυχασθενών και δίνουν χαρτιά :vava:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Y.V έγραψε:
Μπα! Εγω αθεους ξερω που ειναι εναντια της συνομωσιας των φαρμαβιομηχανων και δεν εμβολιαζουν τα παιδια τους... :s_sarcastic

Η βλακεία είναι η μόνη παγκόσμια σταθερά στο ανθρώπινο είδος... αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#434998 Εχει κανείς εμπειρία με τα γυαλιά της Enchroma για την αχρωματοψία ; ο μικρός εχει απο οτι καταλάβαμε τελικά, και σκέφτομαι να του πάρω
Ειναι όμως ακριβά (300-400€) όποτε θα ήθελα να σιγουρευτώ οτι δουλεύουνε , γιαυτο είμαι στη γύρα και ρωτάω κόσμο.