Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
The Huawei Mate 10 will be launched on October 16 in Munich, Germany. Rumors suggest that the Lite version may also be announced at the same time but we haven't had any confirmation on this yet. If the same rumors are to be believed, the Mate 10 could come at a hefty $1100, which is a big jump up from the $599 of its predecessor, the Mate 9.
g8777 έγραψε:
https://www.androidpit.com/huawei-mate-10-price-release-date-specs-features

g8777 έγραψε:Δε λεω για μενα ρε μπουγατσομαχε.![]()
Εξαλλου καθαριζει ο μιραγκε.

elteo έγραψε:Kαι δεν έχει λόγο. Το miui είναι από τα ατού της.


corsair έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:elteo έγραψε:Η μνήμη σε πείραξε εσένα;;; Τα 4 δεν σου φτάνουν αλλά σου φτάνει η 3300 μπαταρία του. Δηλ το έκανε 6ιντσο αλλά άφησε την ίδια μπαταρία με του G6.
Κάνεις μεγάλο λάθος.
Ο Snap835 και Exynow 8895 είναι αρχιτεκτονικής 10nm και είναι αποδοτικοί.
Στο S8 plus με 6.2 ίντσες οθόνη και 3500 μπαταρία, βγάζω αυτονομία παραπάνω από μέρα για πλάκα.
Δίνεις πολυ βάση στις ανακοινώσεις των εταιριών και δεν θα επρεπε. Αν τα παιρναμε τοις μετρητοις ολα οσα ισχυριζονται αυτη την στιγμή θα πρεπε να μιλουσαμε για αυτονομιες βδομάδων. Καλώς η κακως τα mah δεν υποκαθιστανται απο θεωρητικά optimizations.
Να το πάρουμε και αλλιώς. Μπορεί τα χαμηλότερα nm να εξασφαλίζουν λιγοτερη απαιτηση σε ενέργεια.... η οποια ομως εξανεμίζεται οταν κλοκάρουν την cpu για ακομα μεγαλυτερες επιδόσεις. Φυσικά μπαινουν μεσα και αλλοι παράγοντες οπως οι οθονες που φτάνουν και 700nit κλπ κλπ.
Δεδομενης της αυξητικης τάσης στα πάντα, οι μπαταρίες στα φετινα smartphone ειναι πολυ μέτριες στην πλειοψηφία τους. Αν θελει κανεις να πετυχει καλες αυτονομίες, θα πρεπει να κατέβει στον 625 που ειναι ας πουμε μια χρυση τομη.
Περσι η νορμα ηταν 3000mah, φέτος 3300. Αν κρινω απο προσωπικη εμπειρία μεταξύ S7 και OP5, πάνω κάτω στο ιδιο καζάνι βράζουνε με ενα ελαφρυ μονο προβάδισμα του OP. Δεν ηταν ουσιαστικη αναβάθμιση στην αυτονομια. Προσωπικα θα προτιμουσα να ειχα τις ιδιες επιδόσεις με S7 και να κερδισω σε μπαταρια και μονο. Ουτως η αλλως η διαφορα των επιδοσεων με εχει αφήσει συνταρακτικά αδιάφορο.
Κατάφερε να κάνει τα εμπρός λάστιχα να δουλέψουν. […]
Είναι τρελό! Σκέψου το: Για να κρατήσεις δύο[…]