Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Κίκιζας . έγραψε:Εχεις οδηγησει 147 με 120ps και focus 180αρι με σπορ αναρτηση? Το μονο ξεκαθαρο σημειο υπεροχης της Α ειναι το τιμονι και αυτο επειδη εχει το καλυτερο τιμονι στα μικρομεσαια στις εποχες των υδραυλικων, μιας και το τιμονι του Focus με τα σημερινα δεδομενα των μικρομεσαιων ειναι απο τα κορυφαια.

Το μόνο Focus που έφτανε σε αίσθηση το αμάξι μου όπως όταν το είχα αναρτησωμένο ήταν το RS και αυτό ΠΑΙΖΕΤΑΙ, δεν είμαι σίγουρος.

Η καμπίνα της 147 έχει ξεκάθαρη υπεροχή έναντι του Focus. Του δεύτερου με δελεάζει ότι απλά είναι μια καινούρια καμπίνα με όλα τα σύγχρονα καλούδια.
Τα υλικά, η λεπτομέρεια και το σχέδιο εσωτερικού που έχει η 147 για να στέκεται 12 χρόνια και να μου γράφουν ένα σωρό μέλη του φόρουμ επί του θέματος, δεν πιστεύω ότι τα έχει το Ford. Για να μιλάμε ειλικρινά δηλαδή.

Και αν με προβληματίζει κάτι, είναι αυτό που έγραψε ο g. Ότι θα αντέξω/αντέξει/αντέξουμε μαζί με το Focus 10 χρόνια; Θα βαρεθώ; θα βαρέσω ενέσεις;
Δεν είναι όλα άλογα και φαρδιά λάστιχα. Με την 147 έχω έρωτα και θα φύγει, αν φύγει, όπως πρέπει και σωστά. Αλλιώς δεν θα κάνω χαζομάρα.

Σκέφτομαι και τη λύση να περιμένω ακόμη 1-2 χρόνια και βλέπουμε. Αλλά ούτε και αυτό είναι λογικό, καθώς αν περιμένεις πάντα, θα μένεις πάντα να περιμένεις.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Κίκιζας . έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
fot έγραψε:Γιάννη το v40 γιατί όχι ;

< >

Τι καλό έχει το V40 γενικώς;
Πέρα από τη δεδομένη παθητική του ασφάλεια δηλαδή.

Περα απο την -καλυτερη εμφανιση μεσα-εξω για μενα στην κατηγορια- εξαιρετικη ηχομονωση-ποιοτητα κυλισης, υψηλο "feel good factor" στο εσωτερικο, ΤΙΠΟΤΑ που να σε ενδιαφερει, απο την στιγμη που -μεχρι πρωτινως τουλαχιστον- δεν υπαρχει ουτε ενα μτχ σε R-design πακετο με 150/180ps, αλλα κυριως απο την στιγμη που σε καινουργιο παιζει ΜΟΝΟ με -μετριοτατο imo- αυτοματο κιβωτιο... :thumbsdown:

. το V40 έχει ένα μειονέκτημα που το είχες τονίσει εξ αρχής. Το χώρο των ποδιών των πίσω επιβατών κάτω από τα εμπρόσθια καθίσματα. Πραγματικά τραγικό. :vava:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Εχεις οδηγησει 147 με 120ps και focus 180αρι με σπορ αναρτηση? Το μονο ξεκαθαρο σημειο υπεροχης της Α ειναι το τιμονι και αυτο επειδη εχει το καλυτερο τιμονι στα μικρομεσαια στις εποχες των υδραυλικων, μιας και το τιμονι του Focus με τα σημερινα δεδομενα των μικρομεσαιων ειναι απο τα κορυφαια.

Το μόνο Focus που έφτανε σε αίσθηση το αμάξι μου όπως όταν το είχα αναρτησωμένο ήταν το RS και αυτό ΠΑΙΖΕΤΑΙ, δεν είμαι σίγουρος.

Οδηγικα μιλω Γιαννη σε συνολικο επιπεδο, ξεχασε καταρχας την XYZ (την ειχες ενα φεγγαρι, δεν την εχεις συνεχεια ή κανω λαθος?) και κατα δευτερον βρες ενα Focus με σπορ αναρτηση να οδηγησεις πριν πεις με σιγουρια.
Μην...υποθετεις.

Giuseppe Busso έγραψε:Η καμπίνα της 147 έχει ξεκάθαρη υπεροχή έναντι του Focus. Του δεύτερου με δελεάζει ότι απλά είναι μια καινούρια καμπίνα με όλα τα σύγχρονα καλούδια.

Ναι οκ, μεχρι τωρα και ισως και για παντα, αν την βγαζεις μια φορα καθε δυο ΣΚ το μηνα και εαν κυνηγας σκιερο μερος να την παρακαρεις καθε μερα το καλοκαιρι.
Αν την λειτουργεις σχεδον σε καθημερινη βαση, καθε χρονος που περναει, η υπεροχη της θα χανεται καπου αναμεσα σε φυσικη φθορα δεκαετιας και βαλε μαζι και με πιθανους νεους μικροτριγμους...

Giuseppe Busso έγραψε:Τα υλικά, η λεπτομέρεια και το σχέδιο εσωτερικού που έχει η 147 για να στέκεται 12 χρόνια και να μου γράφουν ένα σωρό μέλη του φόρουμ επί του θέματος, δεν πιστεύω ότι τα έχει το Ford. Για να μιλάμε ειλικρινά δηλαδή.

Στεκεται και θα μπορουσε να στεκεται ετσι, αν απλως...στεκοταν στασιμη και επι της ουσιας ΣΤΕΚΕΤΑΙ γιατι εχεις αλλα 2-3 αυτοκινητα να βγαζουν καθημερινη αγγαρεια και φθορα... :iconcool:
Γραφει ομως ηδη 12 χρονια και οσο και να στεκεται δεν θα μπορει να στεκεται με την ιδια ανεση για καθε επομενο χρονο. Εκτος αν της βαλεις ζελατινες και την κοιτας...

Giuseppe Busso έγραψε:Και αν με προβληματίζει κάτι, είναι αυτό που έγραψε ο g. Ότι θα αντέξω/αντέξει/αντέξουμε μαζί με το Focus 10 χρόνια; Θα βαρεθώ; θα βαρέσω ενέσεις;
Δεν είναι όλα άλογα και φαρδιά λάστιχα. Με την 147 έχω έρωτα και θα φύγει, αν φύγει, όπως πρέπει και σωστά. Αλλιώς δεν θα κάνω χαζομάρα.

Σκέφτομαι και τη λύση να περιμένω ακόμη 1-2 χρόνια και βλέπουμε. Αλλά ούτε και αυτό είναι λογικό, καθώς αν περιμένεις πάντα, θα μένεις πάντα να περιμένεις.

Προφανως, αλλα δεν εισαι και οπως ησουν πριν 12 χρονια, Ουτε θα εισαι μετα απο 10 χρονια οπως εισαι τωρα.
Αν δεν ειναι ολα αλογα και φαρδια λαστιχα τοτε γιατι δεν κοιτας καποιες πολυ καλες μτχ Α-Class που ειχα βαλει απο αγγελιες? :iconcool:

Γιατι δεν ειναι AMG-pack ο ιδιος το ειπες, θελεις αρα ΚΑΙ το στησιμο, ενα ισαξιο τουλαχιστον στησιμο, που να θυμιζει, να ειναι οσο πιο κοντα γινεται στην 147.

Ε, αυτη την στιγμη στα λεφτα αυτα, σε καινουργιο ειδικα, ΜΟΝΟ το Focus το εχει, συν το καταλληλο μοτερ
για να το εκμεταλευτεις στο επακρο.

Κατα τα αλλα συμφωνω, αφου δεν καιγεσαι, καλυτερα περιμενε. Ειτε τυχον καλυτερη προσφορα, στα τελη του ετους, που συνηθως κανουν για να πιασουν στοχους, ειτε με την επισημη ελευση του νεου Focus, τυχον "σκοτωμα" τιμων στο υπαρχον.
Αν και προσωπικα πιστευω οτι σε τετοια χρονικη στιγμη, θα το εχεις απορριψει το Focus...

P.S Μου ηρθε μια φλασια τωρα...Giulietta QV εαν εβρισκες μτχ με λιγα χλμ, πχ απο αντιπ/σωπο με καλη χρηματοδοτηση, υπαρχει σαν σκεψη, ή χλωμο?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#430901 Giulietta = Ποτέ των ποτών ακόμη και 500 άλογα να είχε.

Όποιος την αναφέρει ξανά, αμολάω g8777. Σας το λέω να το ξέρετε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#430905 Ωραία λοιπόν. Αφού έσβησες με Ακουαφορτε από το μυαλό σου τις ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ των υπολοίπων :x (εκτός Γρηγορίου :inlove:) άκου το σκεπτικό του Τζιοκτω και τρία επταρια.

Σε καταλαβαίνω Μπουσσε. Τα περάσαμε και μεις στα - αντα εμπα. Ήρθε η ώρα να δεις λίγο πιο σοβαρά την (προσωπική) σου ζωή. Ποια 147 τώρα. Αυτά είναι για αμουστακα παιδιά, να τους τα πασάρουν οι περιοδικαριοι :shifty: Το κανες το χρέος σου προς την παιδική σου ηλικία και με το παραπάνω. Ώρα να πας παρακάτω.Προς Θεού, όχι να αγοράσεις σΚοτα Οκταρια ντιζελ. Αυτά στα δευτερα αντα. :s_roses Θέλεις ένα αμάξι που να πουτσωνει μεν :s_roses, άλλη κατηγορία δε. Και ως ΕΕ (γιατί οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε να κάνουμε προσθαφαιρεσεις, ΑΣΕΜΑΣΜΩΡΕΤΩΡΑ) κοιτάς και το οικονομικό. Σωστός.( Είδες όταν μιλάει η τσέπη; :shifty: Ποια Τζούλια τώρα; Γρηγοριε κάποιοι φορουμιτες δεν σε πιστευανε :iconcool: .)

Ιδού λοιπόν το μεγαλείο Μου. :inlove:
Πουλάς την Αλφα, πας Κιφησσο ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ, με το κασέρι στην ντζεπη :adminpower: και ξαναγυρνας....

https://www.car.gr/5877353-renault-laguna-205hp-turbo-telh-2015

ΆΚΟΥΣΟΝ ΜΕΝ ΠΑΤΑΞΟΝ ΔΕ. Άσε την Πελφε κάτω, και αν δεν σου αρέσουν αυτά που θα σου πω τότε μακαιρωσε.

Ας μην είναι χατσμπακ. Δεν κατάλαβα, ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ. :x Μου μάθατε και χατσμπακ. Και όταν γυρνάτε από του χουργιο δεν έχετε που να βάλετε τα αυγά και τα μαρούλια. Μέχρι προχθές με το κάρο με τα άχυρα κυκλοφορουσατε (1 HP).
Δίνεις το πολύ κάνα χιλιάρικο για μαζεματα (καμια κυλινδροκεφαλη, συμπλέκτη, αναρτήσεις, ψαλίδια έχεις περίσσευμα, άστα, κάνα ψιλοπλαναρισμα, ε, βάλε και μια αντλία βενζίνης, το πήγες που το πήγες.. Γαλλικό είναι, θα χρειαστεί τα αναλωσιμουλια του). Κερδίζεις ΑΛΛΆ ΕΠΊΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ, ξεπλένεις την Αλφιλα από πάνω σου, κανεις την ΚΑΥΛΑΝΤΑ σου για κάνα 2 - 3 χρόνια και μετά αγοράζεις ελεύθερα αυτό που θα σου πει η Μπουσσαινα.
Μην πεταχτεί κανας belgarion και αρχίσει τα μα μου, :x το αυτοκίνητο είναι ΆΡΙΣΤΟ, γυναίκα οδοντίατρος, μη καπνίστρια, καμιά πιπα που και που, μόνο σχολείο και σουπερμάρκετ πήγαινε.

Πρώτο δρομολόγιο για Γιάννενα 6 πρωινην.
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Ωραία λοιπόν. Αφού έσβησες με Ακουαφορτε από το μυαλό σου τις ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ των υπολοίπων :x (εκτός Γρηγορίου :inlove:) άκου το σκεπτικό του Τζιοκτω και τρία επταρια.

Σε καταλαβαίνω Μπουσσε. Τα περάσαμε και μεις στα - αντα εμπα. Ήρθε η ώρα να δεις λίγο πιο σοβαρά την (προσωπική) σου ζωή. Ποια 147 τώρα. Αυτά είναι για αμουστακα παιδιά, να τους τα πασάρουν οι περιοδικαριοι :shifty: Το κανες το χρέος σου προς την παιδική σου ηλικία και με το παραπάνω. Ώρα να πας παρακάτω.Προς Θεού, όχι να αγοράσεις σΚοτα Οκταρια ντιζελ. Αυτά στα δευτερα αντα. :s_roses Θέλεις ένα αμάξι που να πουτσωνει μεν :s_roses, άλλη κατηγορία δε. Και ως ΕΕ (γιατί οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε να κάνουμε προσθαφαιρεσεις, ΑΣΕΜΑΣΜΩΡΕΤΩΡΑ) κοιτάς και το οικονομικό. Σωστός.( Είδες όταν μιλάει η τσέπη; :shifty: Ποια Τζούλια τώρα; Γρηγοριε κάποιοι φορουμιτες δεν σε πιστευανε :iconcool: .)

Ιδού λοιπόν το μεγαλείο Μου. :inlove:
Πουλάς την Αλφα, πας Κιφησσο ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ, με το κασέρι στην ντζεπη :adminpower: και ξαναγυρνας....

ΆΚΟΥΣΟΝ ΜΕΝ ΠΑΤΑΞΟΝ ΔΕ. Άσε την Πελφε κάτω, και αν δεν σου αρέσουν αυτά που θα σου πω τότε μακαιρωσε.

Ας μην είναι χατσμπακ. Δεν κατάλαβα, ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ. :x Μου μάθατε και χατσμπακ. Και όταν γυρνάτε από του χουργιο δεν έχετε που να βάλετε τα αυγά και τα μαρούλια. Μέχρι προχθές με το κάρο με τα άχυρα κυκλοφορουσατε (1 HP).
Δίνεις το πολύ κάνα χιλιάρικο για μαζεματα (καμια κυλινδροκεφαλη, συμπλέκτη, αναρτήσεις, ψαλίδια έχεις περίσσευμα, άστα, κάνα ψιλοπλαναρισμα, ε, βάλε και μια αντλία βενζίνης, το πήγες που το πήγες.. Γαλλικό είναι, θα χρειαστεί τα αναλωσιμουλια του). Κερδίζεις ΑΛΛΆ ΕΠΊΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ, ξεπλένεις την Αλφιλα από πάνω σου, κανεις την ΚΑΥΛΑΝΤΑ σου για κάνα 2 - 3 χρόνια και μετά αγοράζεις ελεύθερα αυτό που θα σου πει η Μπουσσαινα.
Μην πεταχτεί κανας belgarion και αρχίσει τα μα μου, :x το αυτοκίνητο είναι ΆΡΙΣΤΟ, γυναίκα οδοντίατρος, μη καπνίστρια, καμιά πιπα που και που, μόνο σχολείο και σουπερμάρκετ πήγαινε.

Πρώτο δρομολόγιο για Γιάννενα 6 πρωινην.
:s_roses

Να μην πεταχτώ , αλλά το συγκεκριμένο έχει 4 χρόνια σε πάρκινγκ και άλλα 2 στον ήλιο, συν τα τριπλάσια χιλιόμετρα αν είναι τυχερός. Βέβαια αντί για έκπτωση μπορεί να παζαρεψει ΣΚ στη Λευκάδα από τον συγκεκριμένο.
Βέβαια είχα μια ελπίδα πριν ανοίξω το λινκ ότι θα έχεις βάλει την σωστή γαλλίδα
https://www.car.gr/7403835-renault-laguna-coupe
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
g8777 έγραψε:Ωραία λοιπόν. Αφού έσβησες με Ακουαφορτε από το μυαλό σου τις ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ των υπολοίπων :x (εκτός Γρηγορίου :inlove:) άκου το σκεπτικό του Τζιοκτω και τρία επταρια.

Σε εμενα αναφερεσαι Τιτανιομεγιστε g? :s_roses

g8777 έγραψε: Ποια Τζούλια τώρα; Γρηγοριε κάποιοι φορουμιτες δεν σε πιστευανε :iconcool: .)

ωρε ενας ΚΟΛΩκοτρονης αμαλαχειναουμ! :yahoo:

g8777 έγραψε:Ιδού λοιπόν το μεγαλείο Μου. :inlove:

Ενταξει, αφου εχει και τελη του 2015 πληρωμενα, ΜΠΕΡΚΕΤΙ ειναι ο εργαλος... :s_biggrin
Λεει οτι "καθεται" 4 χρονια σε γκαραζ? :svivhaha: Δηλαδης ουτε με γερανο δεν θα "σηκωνεται"... ? :s_hang

g8777 έγραψε:Ας μην είναι χατσμπακ. Δεν κατάλαβα, ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ. :x Μου μάθατε και χατσμπακ. Και όταν γυρνάτε από του χουργιο δεν έχετε που να βάλετε τα αυγά και τα μαρούλια. Μέχρι προχθές με το κάρο με τα άχυρα κυκλοφορουσατε (1 HP).

Αυτο ξαναπες το μαστορα! Μαθανε ολοι να πουμε τα "χατς-μπακ"! Μπρρρρρρ-κιτςκιτςκιτς βρε λιγδοταμπουρες.
ΚΟΥΡΣΑ ρε, να παρετε ΚΟΥΡΣΑ!
Εγω εβαλα να ουμε αγγελια με Μερτσεντικα, οχι μονο "χατς" αλλα και μια "Τσε-κλασε" με τα πακετα της ανετα την εκουτουπωνε!

g8777 έγραψε:Δίνεις το πολύ κάνα χιλιάρικο για μαζεματα (καμια κυλινδροκεφαλη, συμπλέκτη, αναρτήσεις, ψαλίδια έχεις περίσσευμα, άστα, κάνα ψιλοπλαναρισμα, ε, βάλε και μια αντλία βενζίνης, το πήγες που το πήγες.. Γαλλικό είναι, θα χρειαστεί τα αναλωσιμουλια του). Κερδίζεις ΑΛΛΆ ΕΠΊΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ, ξεπλένεις την Αλφιλα από πάνω σου, κανεις την ΚΑΥΛΑΝΤΑ σου για κάνα 2 - 3 χρόνια και μετά αγοράζεις ελεύθερα αυτό που θα σου πει η Μπουσσαινα.

Τον μπλεκεις τον ανθρωπα με λαδο-ξυδα και μαστοριλικια! :protest:
Αμαξι να μυριζει καινουργιλα -εαν γινεται- θελει, οχι να κανει φιλιες με μαστορια! :rtfm:

P.S Να φυγει απο το ταμπλω της 147 και να κοιταει αυτο του "Κλαμ@υνα" ? :shifty: Κριμα δεν ειναι να τον τιμωρεις ετσι, ουτε ο φωτογραφος δεν αντεξε να βγαλει το ταμπλω της ολοκληρο...Θαμπωθηκε απο την ομορφαδα της!
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε: ο markvag με την 325i του ( :shifty: )

Τσ, τσ... :shifty: Μα είναι... 2 κύλινδροι του λείπουν μόνο... :svivhaha:

Περιμένω χορηγίες για να κάνω τον χώρο του καπώ να ανταποκρίνεται στο σηματάκι... :shifty: :twisted:

Giuseppe Busso έγραψε: να είναι κάποιας αναβάθμισης στο κράτημα

Αναβάθμιση στο κράτημα και γενικά στο στρίψιμο σε σχέση με την 147, δύσκολο. ΟΚ, θα πας πιο γρήγορα στις στροφές, αλλά σαν αίσθηση και ευχαρίστηση, δύσκολο...

Αλήθεια, το φίκο τον οδήγησες;; Πάνε κάνε ένα test drive, γιατί ενδέχεται να σε χαλάσει. Ενδέχεται και να σ' αρέσει και να πας την επόμενη με το καρνέ των επιταγών ( :shifty: :lol: ), γίνονται και θαύματα... :shifty: :shifty: :s_biggrin

Ειλικρινά τέλος, δεν βρίσκω ΕΝΑ σημείο που να υπερτερεί το φόκους σε σχέση με ένα V40 αντίστοιχης ιπποδύναμης (εκτός φυσικά από το οικονομοτεχνικό).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#430935 Guys...τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Όλα τα πράγματα όπως όμορφα ξεκινούν, κάπως έτσι πρέπει να τελειώνουν. Η 147 ήταν ένα φανταστικό αυτοκίνητο για την εποχή της. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν ήταν καλό αυτοκίνητο, αλλά ότι θα πρέπει ένα αυτοκίνητο (το οποιοδήποτε) που έχει ήδη κλείσει 12ετία να το κρατήσεις πλάι σου για ενδεχομένως άλλα 6-7+ χρόνια.

Αυτό σκέφτεται ο Γιάννης και πολύ ορθά συλλογίζεται ότι αγοράζοντας ένα καινούριο αυτοκίνητο έχεις:
1. Μεγαλύτερη ασφάλεια από κάποιο 12ετίας
2. Εγγύηση για τουλάχιστον 5 χρόνια
3. Οικονομία από συντήρηση
4. Οικονομία από τη χαμηλότερη κατανάλωση του καινούριου
5. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω
6. Τεχνολογικά πιο σύγχρονο, να μπορέσει να συνδέσει το κινητό του για μουσική, τηλέφωνο και google/waze maps.

Προχωράμε μπροστά.

Πολύ καλή επιλογή το Focus λοιπόν, εγώ ίσως κοιτούσα πάντως και κανένα Γαλλάκι.

Γιάννη - σε κάθε περίπτωση - τώρα που είσαι στη γκ@υλ@ οδήγησέ τα να μας πεις διότι στη θέση σου είναι πάρα πολύς κόσμος, ίσως η πλειοψηφία της αγοράς οπότε είναι πολύ χρήσιμη η άποψή σου. Απόλαυσε τη στιγμή, διότι το να ψωνίζεις για νέο (εδώ βάλτε οτιδήποτε) είναι η μισή χαρά της ιδιοκτησίας. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#430938 Απο τη μέρα που παρουσιάστηκαν τα νέα Volvo, όλα τα προηγούμενα δείχνουν 10 ετιας...ειδικά μεσα.

Επίσης τα τωρινά Τ3/Τ4(;) ειναι με νέα μοτέρ/κιβώτια, όχι ίδια με του φοκους..αλλα όπως και τα 2.0 ειναι εξελιγμένα για τα νέα πατώματα και δεν ταιριάζουν τόσο στα τωρινά 40/60s
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Guys...τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Όλα τα πράγματα όπως όμορφα ξεκινούν, κάπως έτσι πρέπει να τελειώνουν. Η 147 ήταν ένα φανταστικό αυτοκίνητο για την εποχή της. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν ήταν καλό αυτοκίνητο, αλλά ότι θα πρέπει ένα αυτοκίνητο (το οποιοδήποτε) που έχει ήδη κλείσει 12ετία να το κρατήσεις πλάι σου για ενδεχομένως άλλα 6-7+ χρόνια.

Αυτό σκέφτεται ο Γιάννης και πολύ ορθά συλλογίζεται ότι αγοράζοντας ένα καινούριο αυτοκίνητο έχεις:
1. Μεγαλύτερη ασφάλεια από κάποιο 12ετίας
2. Εγγύηση για τουλάχιστον 5 χρόνια
3. Οικονομία από συντήρηση
4. Οικονομία από τη χαμηλότερη κατανάλωση του καινούριου
5. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω
6. Τεχνολογικά πιο σύγχρονο, να μπορέσει να συνδέσει το κινητό του για μουσική, τηλέφωνο και google/waze maps.

Προχωράμε μπροστά.

Πολύ καλή επιλογή το Focus λοιπόν, εγώ ίσως κοιτούσα πάντως και κανένα Γαλλάκι.

Γιάννη - σε κάθε περίπτωση - τώρα που είσαι στη γκ@υλ@ οδήγησέ τα να μας πεις διότι στη θέση σου είναι πάρα πολύς κόσμος, ίσως η πλειοψηφία της αγοράς οπότε είναι πολύ χρήσιμη η άποψή σου. Απόλαυσε τη στιγμή, διότι το να ψωνίζεις για νέο (εδώ βάλτε οτιδήποτε) είναι η μισή χαρά της ιδιοκτησίας. :yahoo:

Νίκο εμείς οι δύο επικοινωνούμε εγκεφαλικά. Τέλος.

Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο προς οδήγηση Φώκια ΣΤΛ 182άρα.