Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By drdino
#430771 Xedos 6 ή Elise, έχουμε χάσει την φόρμα μας. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:Διαβάζω και νομίζω ότι μιλάμε για το ιερό δισκοπότηρο της αυτοκίνησης.
Ρε σεις όλα αυτά η 147?

Ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο με συν και πλην είναι όπως και το Φοκους

Από το Redmi Note 4

Ελα ντε. :s_dunno :s_dunno

Μπουσσε ο,τι και να παρεις, ρωτα τον εαυτο σου 2 πραγματα.

-Ποσο καιρο θα το κρατησεις
-Πως φανταζεσαι τον εαυτο σου οσο καιρο το κρατησεις.

(Αυτα στην κβαντομηχανικη λεγονται Σημεια Αναφορας.)

Κακα τα ψεμματα, αλλος Μπουσσος ησουν οταν αγορασες την 147, αλλος Μπουσσος τωρα, παραλλος το 2024. Το βλεπεις και συ στον εαυτο σου.
Οποτε πραξε αναλογα. Γραψτους ολους στα γλειφιτζουρια σου και κανε ο,τι σου πω εγω. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#430776 Εντάξει, ή θα πάρει αυτό που θέλω εγώ (και η τσιγκουνιά μου δεν με αφήνει... :s_biggrin ).
https://www.car.gr/10500711-bmw-116-i-m-pack-spotawheel

Δεν έχει 230 άλογα που λέει, αλλά κατά τ' άλλα, πολύ προσεγμένο φαίνεται. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By g8777
#430777 Αν παρει τετοιο ΠΡΑΓΜΑ η Μπουσσαινα θα του δεσει συρματοπλεγμα γυρω απο το πουλι και μετα θα κανει πως βαζει αλυσοπριονο μπροστα.

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#430779 Πλάκα κάνεις!
5 ετών με 18,5 χιλιάρικα;

Ίσα με 1000 φορές καλύτερα το Φοκους

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#430780 Στα 22-23κ δύο είναι οι επιλογές, καινούργια giulietta ή evo . Αυτός ο ficos είναι για μπαρμπαδέλια, σχεδιαστικά ξεπερασμένο σκαρί. Ενώ η giulietta ζωγραφίζει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, ή θα πάρει αυτό που θέλω εγώ (και η τσιγκουνιά μου δεν με αφήνει... :s_biggrin ).
https://www.car.gr/10500711-bmw-116-i-m-pack-spotawheel

Δεν έχει 230 άλογα που λέει, αλλά κατά τ' άλλα, πολύ προσεγμένο φαίνεται. :s_dunno

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#430783 Εγώ δεν θα έπαιρνα ούτε Focus ούτε την BMW που έβαλα (γιατί δεν έχει αυτόματο). Αλλά προφανώς θα έπαιρνα το ρίσκο να πάρω BMW 5ετίας με λιγότερα χρήματα από ένα καινούριο Focus γιατί πέραν του ρίσκου, η BMW ρίχνει στ' αυτιά παντού στο Focus. Ειδικά αν αρχίσουν οι στροφές.
Αλλά σαφώς και υπάρχει ρίσκο και σαφώς ο GB είπε πως δεν γουστάρει σειρά 1. Οπότε δεν έχει νόημα η κουβέντα, άλλος αγοράζει, όχι εγώ.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By fot
Giuseppe Busso έγραψε:
fot έγραψε:Ρε συ Γιάννη, σίγουρα το focus? Δεν λέω πως δεν είναι καλό, αντιθέτως, αλλά θα ήταν τέλειο αν πριν είχες ένα Μικρό και παλιό αυτοκίνητο. Σαν αναβάθμιση της 147 δείχνει λίγο. Ειδικά για μια 147 σαν την δικιά σου.

Δες καλύτερα κάποιο premium που τουλάχιστον θα αναβαθμίσεις όχι το οδηγικό αλλά σίγουρα όλα τα υπόλοιπα. Καποιο Α3 ίσως; Golf;

< >

Δεν διαφωνώ σε κάτι μαζί σου, όμως έχω θέσει όριο στα χρήματα. Το αντίστοιχο Golf κοστίζει 28 χιλιάδες ευρώ και δεν θα είναι σίγουρα καλύτερο οδηγικά από το STL και το αντίστοιχο Α3 -------> άστο.
Επίσης δεν θέλω VAG. Λέμε εκεί καμιά |λογοκρισία| να περνά η ώρα. Η Μercedes Α-Κlasse είναι ακόμη η αδυναμία μου. Αλλά με σωστό κινητήρα και ανάρτηση (δηλαδή amg pack). Η τιμή της επίσης εκτός ορίων. Η BMW 1-series απλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Η Giulietta δεν υπάρχει καν σαν επιλογή. Έχει καεί στο μυαλό μου.

Το ξέρω ότι σαν γενικό ίματζ μάρκας και αυτοκινήτου το Ford δεν είναι upgrade. Για αυτό και δεν το τρέχω το θέμα βιαστικά.
Πάντως σαν επιλογή δεν έχει μειονεκτήματα μονάχα. Επίσης fot μου θα σου πω και κάτι άλλο. Είμαι σαν άνθρωπος αρκετά ευέλικτος και μπορώ να προσαρμοστώ στις συνθήκες. Η τσέπη μου για μέχρι εκεί σηκώνει. Παρότι μπορώ να πάω και στις επιλογές που λέτε, δηλαδή των 35Κ ευρώ, δεν θέλω γιατί απλά δεν θέλω να γίνω δούλος της λαμαρίνας. Θέλω να συνεχίζω να ψωνίζω τα ρουχαλάκια και παπουτσάκια που θέλω, αλλά και να πηγαίνω εκδροούλες με την κοπέλα μου. Μπορώ να τα δαπανήσω όλα και να φοράω το ίδιο τζιν παντελόνι για 4 χρόνια ------> δεν τρελάθηκα. :iconcool:

Τότε Γιάννη καλώς τα λες, όπως τα λες.
Μου ακούγεται πολύ πολύ λογικό.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
Giuseppe Busso έγραψε:
Το ξέρω ότι σαν γενικό ίματζ μάρκας και αυτοκινήτου το Ford δεν είναι upgrade.

Μια χαρά αγωνιστικό pedigree έχει η Ford. H AR είναι περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις και ούτε καν.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#430792 Hifi, ο άσσος που έβαλες είναι για πολλές μπάτσες
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#430793 Εντάξει, αν ξηλώσεις όλα τ' αυτοκόλλητα, δεν είναι και τόσο κακός... :lipsealed:
Όπως και να 'χει, ακόμη κι όπως είναι μου φαίνεται πολύ πολύ καλύτερο από Οκτάβια στέισο ντίζελ που λέει και ο άλλος ο εγκάθετος!
:rant: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Deleted User 1 έγραψε:Τη διαφορά για τη συντήρηση και τα πάγια που έχουν οι πλαστικατζούρες (aka φτερούγες) θα του τη βάλετε εσείς? :shifty:

:lol:

Ετσι ακριβως! Με τα λογια αλλωστε χτιζουμε ανωγεια και κατωγεια! :metalo:

P.S o dimviii θελει να σπρωξει το mitsu και το φερνει γυρω-γυρω να "δαγκωσει" GB... :shifty: