πάρε το Φόκους
σε αυτό το φόρουμ είτε 20ετίας θα έχεις είτε Φερράρι.
Νίκος Παππάς έγραψε:Διαβάζω και νομίζω ότι μιλάμε για το ιερό δισκοπότηρο της αυτοκίνησης.
Ρε σεις όλα αυτά η 147?
Ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο με συν και πλην είναι όπως και το Φοκους
Από το Redmi Note 4
).
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, ή θα πάρει αυτό που θέλω εγώ (και η τσιγκουνιά μου δεν με αφήνει...).
https://www.car.gr/10500711-bmw-116-i-m-pack-spotawheel
Δεν έχει 230 άλογα που λέει, αλλά κατά τ' άλλα, πολύ προσεγμένο φαίνεται.
Giuseppe Busso έγραψε:fot έγραψε:Ρε συ Γιάννη, σίγουρα το focus? Δεν λέω πως δεν είναι καλό, αντιθέτως, αλλά θα ήταν τέλειο αν πριν είχες ένα Μικρό και παλιό αυτοκίνητο. Σαν αναβάθμιση της 147 δείχνει λίγο. Ειδικά για μια 147 σαν την δικιά σου.
Δες καλύτερα κάποιο premium που τουλάχιστον θα αναβαθμίσεις όχι το οδηγικό αλλά σίγουρα όλα τα υπόλοιπα. Καποιο Α3 ίσως; Golf;
< >
Δεν διαφωνώ σε κάτι μαζί σου, όμως έχω θέσει όριο στα χρήματα. Το αντίστοιχο Golf κοστίζει 28 χιλιάδες ευρώ και δεν θα είναι σίγουρα καλύτερο οδηγικά από το STL και το αντίστοιχο Α3 -------> άστο.
Επίσης δεν θέλω VAG. Λέμε εκεί καμιά |λογοκρισία| να περνά η ώρα. Η Μercedes Α-Κlasse είναι ακόμη η αδυναμία μου. Αλλά με σωστό κινητήρα και ανάρτηση (δηλαδή amg pack). Η τιμή της επίσης εκτός ορίων. Η BMW 1-series απλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Η Giulietta δεν υπάρχει καν σαν επιλογή. Έχει καεί στο μυαλό μου.
Το ξέρω ότι σαν γενικό ίματζ μάρκας και αυτοκινήτου το Ford δεν είναι upgrade. Για αυτό και δεν το τρέχω το θέμα βιαστικά.
Πάντως σαν επιλογή δεν έχει μειονεκτήματα μονάχα. Επίσης fot μου θα σου πω και κάτι άλλο. Είμαι σαν άνθρωπος αρκετά ευέλικτος και μπορώ να προσαρμοστώ στις συνθήκες. Η τσέπη μου για μέχρι εκεί σηκώνει. Παρότι μπορώ να πάω και στις επιλογές που λέτε, δηλαδή των 35Κ ευρώ, δεν θέλω γιατί απλά δεν θέλω να γίνω δούλος της λαμαρίνας. Θέλω να συνεχίζω να ψωνίζω τα ρουχαλάκια και παπουτσάκια που θέλω, αλλά και να πηγαίνω εκδροούλες με την κοπέλα μου. Μπορώ να τα δαπανήσω όλα και να φοράω το ίδιο τζιν παντελόνι για 4 χρόνια ------> δεν τρελάθηκα.
Giuseppe Busso έγραψε:
Το ξέρω ότι σαν γενικό ίματζ μάρκας και αυτοκινήτου το Ford δεν είναι upgrade.
Deleted User 1 έγραψε:Τη διαφορά για τη συντήρηση και τα πάγια που έχουν οι πλαστικατζούρες (aka φτερούγες) θα του τη βάλετε εσείς?
https://i.postimg.cc/xCZsSP4G/IMG-202[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]