GTS έγραψε:Πχ στο δικο μου ειναι ενσωματωμενο με την εξαγωγη και δεν αλλαζει.
Ετσι ειναι τα Τούρμπο 15 χρόνια τώρα...φυσικά και μπορείς αν θες να βάλεις μεγαλύτερο Τούρμπο...
Πάντως Busse, overall, δεν βλέπω το appeal..ίσως να περίμενες λίγο ακόμα.
GTS έγραψε:Πχ στο δικο μου ειναι ενσωματωμενο με την εξαγωγη και δεν αλλαζει.
Giuseppe Busso έγραψε:Nikos! έγραψε:Γιάννη καλοπούλητη η 147.![]()
Βλέπω το αποφάσισες και καλά έκανες.
Ετοιμάζεσαι για Focus?
Να δούμε που πατάμε και που βρισκόμαστε πρώτα Νίκο.
Με ενδιαφέρει η Φώκια ενάμιση λίτρου βενζίνης με τους 182 ίππους με ST-line pack.
Ναι, για την ώρα αποτελεί μονόδρομος και είναι η επιλογή μου.
Zeus έγραψε:GTS έγραψε:Πχ στο δικο μου ειναι ενσωματωμενο με την εξαγωγη και δεν αλλαζει.
Ετσι ειναι τα Τούρμπο 15 χρόνια τώρα...φυσικά και μπορείς αν θες να βάλεις μεγαλύτερο Τούρμπο...
pik. έγραψε:Γιαννη μην χαλασεις 25χιλ για μεταχειρισμενο ρε φιλε κριμα ειναι.
σε αυτην την τιμη και σε αυτα τα χρηματα αν δεν παρεις κατι το εξαιρετικο η πολυ ψαγμενο τοτε οι διαφορες με τα υπολοιπα ειναι λιγες οποτε παρε με την μια κατι καινουριο συγχρονο ασφαλες αν ειναι να την κανεις.
απο την αλλη περιμενεις κι ολας που ειναι και το καλυτερο βεβαια.
Zeus έγραψε:Πάντως Busse, overall, δεν βλέπω το appeal..ίσως να περίμενες λίγο ακόμα.
), παρά αυτό που θα κάνεις εσύ.
GTS έγραψε:Zeus έγραψε:GTS έγραψε:Πχ στο δικο μου ειναι ενσωματωμενο με την εξαγωγη και δεν αλλαζει.
Για το ιδιο πραγμα μιλαμε?
http://articles.sae.org/9095/
Giuseppe Busso έγραψε:Ανεβάζει διαολεμένα σχεδόν μέχρι 200km/h με 4η
GTS έγραψε:Ιδιο ειναι το βαρος? Κιβωτιο? Τα 200 σε πολυ ελαφρα κατηφορικη ερχονται γρηγορα στην Αλφα, τουλαχιστον οτα το ειχα κανει.
Asimov έγραψε:Οικογένεια σκοπεύει να κάνει ο άνθρωπος, τι MX-5 του λέτε![]()
Αντί να πείτε μπράβο Busse, που, κόντρα στο ρεύμα, δεν πας για SUV, του λέτε να πάρει μετάχειρη 325 δεκαετίας, λες και δεν είναι δεκαετίας αυτό που έχει τώρα.
Άμα είναι να πάρει παλιό, γιατί να μην κρατήσει αυτό που έχει και τώρα; Καινούργιο ή σχεδόν καινούργιο θέλει ο χριστιανός για να το κρατήσει άλλα 10 χρόνια και προς τιμήν του πάει σε σβέλτο χατς, για να μην παρει περίπτερο.
Λήξις![]()
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]