Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Zeus
GTS έγραψε:Πχ στο δικο μου ειναι ενσωματωμενο με την εξαγωγη και δεν αλλαζει.

Ετσι ειναι τα Τούρμπο 15 χρόνια τώρα...φυσικά και μπορείς αν θες να βάλεις μεγαλύτερο Τούρμπο...

Πάντως Busse, overall, δεν βλέπω το appeal..ίσως να περίμενες λίγο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Γιάννη καλοπούλητη η 147. :inlove:

Βλέπω το αποφάσισες και καλά έκανες.

Ετοιμάζεσαι για Focus?

Να δούμε που πατάμε και που βρισκόμαστε πρώτα Νίκο.
Με ενδιαφέρει η Φώκια ενάμιση λίτρου βενζίνης με τους 182 ίππους με ST-line pack.
Ναι, για την ώρα αποτελεί μονόδρομος και είναι η επιλογή μου.

Είναι καλή επιλογή.

Καλό μεταχειρισμένο, όχι? :hmmm:

Ποιό αυτοκίνητο -σε λογικά πλαίσια- ποθείς πραγματικά?
Άβαταρ μέλους
By pik.
#430605 Γιαννη μην χαλασεις 25χιλ για μεταχειρισμενο ρε φιλε κριμα ειναι.
σε αυτην την τιμη και σε αυτα τα χρηματα αν δεν παρεις κατι το εξαιρετικο η πολυ ψαγμενο τοτε οι διαφορες με τα υπολοιπα ειναι λιγες οποτε παρε με την μια κατι καινουριο συγχρονο ασφαλες αν ειναι να την κανεις.

απο την αλλη περιμενεις κι ολας που ειναι και το καλυτερο βεβαια. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Zeus έγραψε:

Ετσι ειναι τα Τούρμπο 15 χρόνια τώρα...φυσικά και μπορείς αν θες να βάλεις μεγαλύτερο Τούρμπο...

Για το ιδιο πραγμα μιλαμε?

http://articles.sae.org/9095/
Άβαταρ μέλους
By GTS
pik. έγραψε:Γιαννη μην χαλασεις 25χιλ για μεταχειρισμενο ρε φιλε κριμα ειναι.
σε αυτην την τιμη και σε αυτα τα χρηματα αν δεν παρεις κατι το εξαιρετικο η πολυ ψαγμενο τοτε οι διαφορες με τα υπολοιπα ειναι λιγες οποτε παρε με την μια κατι καινουριο συγχρονο ασφαλες αν ειναι να την κανεις.

απο την αλλη περιμενεις κι ολας που ειναι και το καλυτερο βεβαια. :iconcool:

22κ για καινουριο εχει προσφορα. Καλη τιμη και καλο πακετο σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Zeus έγραψε:Πάντως Busse, overall, δεν βλέπω το appeal..ίσως να περίμενες λίγο ακόμα.

Πες τα χρυσόστομε, γιατί δεν θέλω πάλι να πάω μόνος κόντρα... στο ρεύμα! :lol:
GB νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις την Alfa που είναι και σε εξαιρετική κατάσταση, να δώσεις και σχεδόν 20Κ για να καταλήξεις με ένα άλλο hatchback.
Σαφώς και υπάρχει αναβάθμιση σε πάρα πολλούς τομείς (τα χωρίζουν και κάμποσα χρόνια φυσικά), αλλά για εμένα, δεν επαρκεί για να δικαιολογήσει την επένδυση. Πιο λογικό βρίσκω να περιμένεις για κάτι σαφώς διαφορετικό και ανώτερο ή να πας προς μεταχειρισμένο, παρά να τα σκάσεις για το συγκεκριμένο Focus.
Πιο λογική βρίσκω την επιλογή που έκανε ο markvag με την 325i του ( :shifty: ), παρά αυτό που θα κάνεις εσύ.
Αφού δεν έχεις δεσμεύσεις, και αφού έχετε αυτοκίνητα στην οικογένεια, αν θέλεις αλλαγή, πάρε ένα ΜΧ5 να χαρείς οδήγηση. Και να σου μείνουν τα λεφτά στην τσέπη, μόλις βρεις κάτι που θα σου κάνει πραγματικά κλικ. Τότε, πουλάς και το ΜουΧου χάνοντας ελάχιστα χρήματα και παίρνεις κάτι πραγματικά αναβαθμισμένο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#430618 Οικογένεια σκοπεύει να κάνει ο άνθρωπος, τι MX-5 του λέτε :innocent:
Αντί να πείτε μπράβο Busse, που, κόντρα στο ρεύμα, δεν πας για SUV, του λέτε να πάρει μετάχειρη 325 δεκαετίας, λες και δεν είναι δεκαετίας αυτό που έχει τώρα.
Άμα είναι να πάρει παλιό, γιατί να μην κρατήσει αυτό που έχει και τώρα; Καινούργιο ή σχεδόν καινούργιο θέλει ο χριστιανός για να το κρατήσει άλλα 10 χρόνια και προς τιμήν του πάει σε σβέλτο χατς, για να μην παρει περίπτερο.
Λήξις :rtfm:

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
GTS έγραψε:
Zeus έγραψε:

Για το ιδιο πραγμα μιλαμε?

http://articles.sae.org/9095/

Προφανώς.. και το δικό μου ετσι ειναι και μια χαρά αλλάζουν για 400hp..
Άβαταρ μέλους
By JBT
#430621 Είμαστε περήφανοι για σένα αζιμόφκι :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#430626 Και καλά κάνετε, γιατί μόνο εγώ μπορώ να το μαζέψω πριν ξεφύγει κι αρχίσουν οι προτάσεις για Cayman ή την 430 του sv2 ξέρω γω μόλις σκάσει η πυραμίδα :shifty:
Μόνο εγώ :s_cool
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Ανεβάζει διαολεμένα σχεδόν μέχρι 200km/h με 4η :lipsealed:

Ε καλά, δεν το λες και διαολεμένο αυτό. :lol:

GTS έγραψε:Ιδιο ειναι το βαρος? Κιβωτιο? Τα 200 σε πολυ ελαφρα κατηφορικη ερχονται γρηγορα στην Αλφα, τουλαχιστον οτα το ειχα κανει.

Οι αριθμοί δεν ψεύδονται. Οι διαφορές είναι συντριπτικές υπέρ του Focus. Λογικό με 60 άλογα (50%) παραπάνω ισχύ... http://www.zeperfs.com/en/duel2-5813.htm
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Asimov έγραψε:Οικογένεια σκοπεύει να κάνει ο άνθρωπος, τι MX-5 του λέτε :innocent:
Αντί να πείτε μπράβο Busse, που, κόντρα στο ρεύμα, δεν πας για SUV, του λέτε να πάρει μετάχειρη 325 δεκαετίας, λες και δεν είναι δεκαετίας αυτό που έχει τώρα.
Άμα είναι να πάρει παλιό, γιατί να μην κρατήσει αυτό που έχει και τώρα; Καινούργιο ή σχεδόν καινούργιο θέλει ο χριστιανός για να το κρατήσει άλλα 10 χρόνια και προς τιμήν του πάει σε σβέλτο χατς, για να μην παρει περίπτερο.
Λήξις :rtfm:

:rtfm:

Σαν να έχεις δίκιο :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#430650 Προφανως και οχι αλλα οταν πηρα το δικο μου κοιταγα και κουγκα τοτε στα 25-26κ. Τωρα το Κουγκα εχει 22 γιατι εκαναν καλη προςφορα ενω λογω της αυξησης των φορων το 118 Μ σπορτ δεν ξερω ποσα βγαινει αλλα νομιζω ευκολα 3-4 χιλιαρικα πανω.