- 31 Αύγ 2017, 12:40
Λοιπόν, υπάρχει ένας χώρος με πράσινο που δεν εχει βρύση. Το είπα στην κατασκευαστική μου λεει δεν ειναι στο σχέδιο. Εν πασει περίπτωσει εγώ το έβαλα σαν παρατήρηση στο handover οτι διατηρώ κάθε δικαίωμα κτλ να το ψάξω γιατι δεν ειναι fit for purpose το συγκεκριμένο, τα διαφημίστηκα είχαν δέντρα φυτεμένα εκεί, πως θα τα ποτίζεις;
Με τα πολλα , μου λένε πάρε μια εκτίμηση απο τον εγκεκριμένο υδραυλικό.
Έρχεται ο τύπος... βασικά του λέω θα σκύψεις κάτω από το νεροχύτη θα κανείς ενα Τ θα τρυπήσεις τον τοίχο και θα βγάζεις μια βρύση ακριβώς απέξω....
Μου στέλνει προσφορά με της Παναγίας τα μάτια, θα ξηλώσει ντουλάπια κτλ κτλ... 3000€
Χαχα.... τη στέλνω στην κατασκευαστική που λέει, οκ καλή τη θελήση θα πληρώσουμε τα μισά εμείς.... δηλαδή να δωσω 1500 για μια βρύση
Το δείχνω στο μάστορα πού έβαλε τα πλακάκια, κατα βάση υδραυλικός ειναι.... το κοιταει μου λέει αααα πολυ εύκολο, μέσα σε μια ωρα το εχω κάνει.... κανα 100αρικο λέει.
Το θεμα ειναι οτι αυτός ειναι Άγγλος και παρολο που εχει άδεια υδραυλικού στη χώρα του, εδώ Αυστρία δεν την αναγνωρίζουν (συντεχνίες κτλ )
Τι κάνουμε τώρα; υποτίθεται άμα βάλει χέρι αναρμόδιος χάνεις την εγγύηση του σπιτιού σε αυτό το κομματι.
Παντως να δωσω ενάμιση χιλιάρικο για μια βρύση δεν παίζει