Τα boosters προσφέρουν ό,τι και τα παιδικά καθίσματα, πλην της πρόσθετης ασφάλειας (γι αυτό και είναι προς απόσυρση).
Edit: μέχρι 36 κιλά.
< >
Scotch έγραψε:Μπήκαν και τα britax (79£ λίρες έκαστο):
< >
Scotch έγραψε:Δεν παίρνουν κάποια ρύθμιση. Όπως και τα q3 άλλωστε. Δεν έχω βρει κάποιο στο οποίο να ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης, όπως συνήθως συμβαίνει στα καθίσματα της προηγούμενης κατηγορίας.
Τα παιδιά πάντως ενθουσιάστηκαν όταν τα είδαν και δήλωσαν ότι είναι πολύ άνετα (δεν μελέτησαν καθόλου τα Q). Πάντως σε 1-2 περιπτώσεις, σε κατηφορικό φρενάρισμα, τα κεφάλια τους έφυγαν μπροστά (κοιμόντουσαν). Στο q δεν έχει συμβεί ποτέ. Όμως στο q πιάνεται ο λαιμός τους, ακόμη και σε σύντομους ύπνους (<1 ώρας). Το ένα είναι πιο ασφαλές, το άλλο ίσως πιο άνετο.
< >
Scotch έγραψε:Στην Αγ. Παρασκευή (https://www.kidscom.gr/content/29/h-kidscom) είχε διαθέσιμο για δοκιμή.
< >
αλλά τουλάχιστον είχα ψάξει πολύ το αν κάνει στο αμάξι μου ή όχι)
Κάποια στιγμή είχα ενδιαφερθεί για το joie stages που είναι μεγαλύτερη κατηγορία και στο πρώτο κατάστημα που πήγα δύο πωλητές δεν κατάφεραν να μου το δέσουν. Στο δεύτερο κατάστημα μου το έδεσαν αμέσως, τελικά όμως επέλεξα άλλο μοντέλο με isofix. Για την ιστορία, ο τρόπος είναι αυτός.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]