Περισσότερη προσοχή από εδώ και στο εξής, εντάξει ?
< >
Mirage, ανοιχτό είναι , γιατί να κλείσει; Αν έδινα κατάθεση κατά του και έκανα μήνυση θα μπορουσε, αλλά δεν το εκανα. Νταξ, λάθη γινονται, αφού είμαι καλά δε με ενδιαφέρει τπτ άλλο...
21 quadra έγραψε:Γιώργο περαστικά και να είναι ξεχασμένα, μήπως ήταν κανένα δίμετρο μανούλι εκεί δίπλα και σου τράβηξε την προσοχή ? Γιατί αν ήταν όντως δικαιούσαι απαλό τρίψιμο σε όλο το σώμα από την ίδια προσωπικώς.![]()
Περισσότερη προσοχή από εδώ και στο εξής, εντάξει ?
Αν υπήρχε 2μετρο μανούλι θα ήμουν πιο προσεκτικός... Μη χαλάσει και το μαλλί...
saxon_747 έγραψε:Ευχαριστώ παίδες, μια χαρά είμαι!
Mirage, ανοιχτό είναι , γιατί να κλείσει; Αν έδινα κατάθεση κατά του και έκανα μήνυση θα μπορουσε, αλλά δεν το εκανα. Νταξ, λάθη γινονται, αφού είμαι καλά δε με ενδιαφέρει τπτ άλλο...
Θα μπορούσαν να ήταν famous last words... ίσως από κάποιον άλλον ή ακόμα και τον ίδιο, στο μέλλον.
My Flickr
Ελπίζω τουλάχιστον το μαγαζί να λάβει τα μέτρα του και να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

saxon_747 έγραψε:Τυπικά, δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας... Ούτε σήμανση, ούτε κάγκελο, ούτε προειδοποιητική σειρήνα με φάρο όπως νομίζω ότι πρέπει να διαθέτει ένα τέτοιο σύστημα. Ας ελπίσουμε ότι πλέον θα λάβει τα μέτρα του...
Με τόσες ελλείψεις σε θέματα ασφαλείας μάλλον δεν θα είχε και άδεια για την λειτουργία του ανελκυστήρα...
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
saxon_747 έγραψε:Εν μέρει, τον καταλαβαίνω... Είναι πλέον αρκετά δύσκολο να επιβιώσει ένας ΕΕ, και μερικά πράγματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα... Όχι μόνο από θέμα κόστους αλλά ακόμα και σαν σκέψη. Πιστεύω βέβαια πως απο χθες θα το έχει ψάξει και κάτι θα κάνει....
Μπορείς να περάσεις σε κανά δυο μήνες και να δεις αν έχει κάνει κάτι. Αν όχι κλείστον. Με την ελπίδα δεν σώθηκαν πολλοί
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:saxon_747 έγραψε:Εν μέρει, τον καταλαβαίνω... Είναι πλέον αρκετά δύσκολο να επιβιώσει ένας ΕΕ, και μερικά πράγματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα... Όχι μόνο από θέμα κόστους αλλά ακόμα και σαν σκέψη. Πιστεύω βέβαια πως απο χθες θα το έχει ψάξει και κάτι θα κάνει....
Μπορείς να περάσεις σε κανά δυο μήνες και να δεις αν έχει κάνει κάτι. Αν όχι κλείστον. Με την ελπίδα δεν σώθηκαν πολλοί
Σίγουρα θα περάσω σε κάνα μήνα...
Τώρα έδεσε ο πελάτης αφού τσακιστηκα να τον εξυπηρετήσω...
Απο το μαγαζι Εδειξαν ενδιαφερον ΜΕΤΑ το Ιπποκρατειο μιας και φερουν και αυτοι καποιο μεριδιο ευθυνης.
Ασε τι λες εσυ οτι ησουν αφηρημενος κλπ.ΑΝ ηταν κατι χειροτερο θα ετρεχαν και δεν θα εφταναν....