Sent >
Sent >
rocsta έγραψε:Φυσικα και μπορει να περασει υπεροχα, αρκει να ξερει που και ποτε να παει.
Sent >
fot έγραψε:rocsta έγραψε:Φυσικα και μπορει να περασει υπεροχα, αρκει να ξερει που και ποτε να παει.
Sent >
Έχετε κάτι συγκεκριμένο υπόψιν σας? Γιατί την προηγούμενη φορά δεν με ενθουσίασε και πολύ.
rocsta έγραψε:KiloMeater έγραψε:Κοντά στο Πευκοχωρί θα είμαστε.
Καμία παραλία ιδιαίτερης ομορφιάς,κάποιο χωριό ορεινό πχ ωραίο να πάμε να φάμε,κάποιο σημείο με θέα η οτι άλλο αξιοθέατο
Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να μετακινηθεις στο 2ο πόδι, τότε:
Φαγητο:
Α. Φθηνό με σπιτικό τηγάνι στο Πευκοχώρι ψηλά στην πλατεία όπως ανεβαίνεις δεξιά, o Mάκης. Γενικά το Πευκοχώρι είναι πολύ αναρχο, αλλά έχει 2-3 ωραία δρομάκια στο παλιό χωριό πέριξ της πλατείας.
Β. Στο Παλιούρι πας στο Γιαννίκο για κρέατα, που ειναι μέσα στο χωριό (έχει και δικό του πάρκιγκ) ενώ
Γ. αν θέλεις ακριβό ψάρι πας στον Κορδέλα που είναι στον κεντρικό δρόμο πηγαίνοντας προς Αγ. Παρασκευή στα δεξιά, αφού περάσεις την είσοδο για Παλιούρι.
Μπάνιο:
Α. Οπωσδήποτε σε κάποιο Beach Bar του Ξενία όσο δεν χτίζει ο Σαββιδης, και οπωσδήποτε μεσοβδόμαδα γιατι αλλιώς είναι αυτοκτονία. Ο κόλπος εκεί ειναι πανέμορφος.
Β. Porto valitsa, είναι ενα παραμυθένιο μπαρ που βλέπεις τη θαλασσα απο ψηλά, μέσα στα πεύκα με ωραία θάλασσα κάτω αν δεν έχει τσούχτρες. Ειναι ανάμεσα σε Πευκοχώρι και Παλιούρι.
Γ. Στο τελείωμα του πεζόδρομου στο Πευκοχώρι έχει επίσης πολύ ωραία νερα. Το Beach Bar εκεί είναι το yala.
Ωραία διαδρομή είναι από Πευκοχώρι και προς την άλλη πλευρά του ποδιού προς Σιβηρη.

popolaros έγραψε:τελικα απο ποτε είναι υποχρεωτικο το pos στα μαγαζια εστιασης;
popolaros έγραψε:τελικα απο ποτε είναι υποχρεωτικο το pos στα μαγαζια εστιασης;
bibendum έγραψε:περι αποδειξεων ο λογος μου εκανε θετικη εντυπωση που στην κυθνο ολοι εκοβαν αποδειξη παρ ολο που πληρωναμε μετρητα
αρνητικη εντυπωση οτι δεν ειχαν pos στις ταβερνες
< >
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]