Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#418582 Φυσικα και μπορει να περασει υπεροχα, αρκει να ξερει που και ποτε να παει.

Sent >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#418593 περι αποδειξεων ο λογος μου εκανε θετικη εντυπωση που στην κυθνο ολοι εκοβαν αποδειξη παρ ολο που πληρωναμε μετρητα

αρνητικη εντυπωση οτι δεν ειχαν pos στις ταβερνες

< >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#418595 Oμοίως και εμένα στη Φολέγανδρο/Σαντορίνη. Κάθε μα κάθε μαγαζάκι με μπιχλιμπίδια έκοβε ακόμα και τα 3 ευρώ. Καμία σχέση με πριν 4-5 χρόνια που τους κυνηγούσες.
Άβαταρ μέλους
By fot
rocsta έγραψε:Φυσικα και μπορει να περασει υπεροχα, αρκει να ξερει που και ποτε να παει.

Sent >

Έχετε κάτι συγκεκριμένο υπόψιν σας? Γιατί την προηγούμενη φορά δεν με ενθουσίασε και πολύ.

.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
fot έγραψε:
rocsta έγραψε:Φυσικα και μπορει να περασει υπεροχα, αρκει να ξερει που και ποτε να παει.

Sent >

Έχετε κάτι συγκεκριμένο υπόψιν σας? Γιατί την προηγούμενη φορά δεν με ενθουσίασε και πολύ.

rocsta έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Κοντά στο Πευκοχωρί θα είμαστε.
Καμία παραλία ιδιαίτερης ομορφιάς,κάποιο χωριό ορεινό πχ ωραίο να πάμε να φάμε,κάποιο σημείο με θέα η οτι άλλο αξιοθέατο

Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να μετακινηθεις στο 2ο πόδι, τότε:
Φαγητο:
Α. Φθηνό με σπιτικό τηγάνι στο Πευκοχώρι ψηλά στην πλατεία όπως ανεβαίνεις δεξιά, o Mάκης. Γενικά το Πευκοχώρι είναι πολύ αναρχο, αλλά έχει 2-3 ωραία δρομάκια στο παλιό χωριό πέριξ της πλατείας.
Β. Στο Παλιούρι πας στο Γιαννίκο για κρέατα, που ειναι μέσα στο χωριό (έχει και δικό του πάρκιγκ) ενώ
Γ. αν θέλεις ακριβό ψάρι πας στον Κορδέλα που είναι στον κεντρικό δρόμο πηγαίνοντας προς Αγ. Παρασκευή στα δεξιά, αφού περάσεις την είσοδο για Παλιούρι.
Μπάνιο:
Α. Οπωσδήποτε σε κάποιο Beach Bar του Ξενία όσο δεν χτίζει ο Σαββιδης, και οπωσδήποτε μεσοβδόμαδα γιατι αλλιώς είναι αυτοκτονία. Ο κόλπος εκεί ειναι πανέμορφος.
Β. Porto valitsa, είναι ενα παραμυθένιο μπαρ που βλέπεις τη θαλασσα απο ψηλά, μέσα στα πεύκα με ωραία θάλασσα κάτω αν δεν έχει τσούχτρες. Ειναι ανάμεσα σε Πευκοχώρι και Παλιούρι.
Γ. Στο τελείωμα του πεζόδρομου στο Πευκοχώρι έχει επίσης πολύ ωραία νερα. Το Beach Bar εκεί είναι το yala.

Ωραία διαδρομή είναι από Πευκοχώρι και προς την άλλη πλευρά του ποδιού προς Σιβηρη.

Επιπλέον:
Μένεις κάπου κοντά στην πλατεία που είναι γραφικά και ήσυχα. Εννοείται όχι παραλία στον πεζόδρομο.
Beach bar αγγίζεις μόνο μετά τις 18:00. Πάνε elephant 18:00 με 21:00 ακόμα και Σάββατο και έλα να σου κάνω refund το μοχίτο.
Για μπάνιο σε ελεύθερη παραλία με ομπρέλα πας μετά το Πευκοχώρι, είτε προς Χανιώτη, είτε προς Γλαρόκαβο που δεν έχει πολύ κόσμο και στήνεις όπου θες σε γαμιστερά νερά.
Για βράδυ πας orca αν θες κλαμπάκι, ή προς ακρωτήρι αν θες lounge μπαράκι μπροστά στη θάλασσα.

Ε δεν είναι για μια βδομάδα αυτά. Αλλά αν τα κάνεις για 3-4 μέρες έλα να μου πεις ότι δεν θα περάσεις όμορφα. Το μόνο πρόβλημα είναι το παρκιγκ, που και πάλι επάνω στο χωριό μπορείς να παρκάρεις ακόμα και Σάββατο μεσημέρι 5 λεπτά απ' την πλατεία.
:s_howdy

Προς θεού δε λέω ότι είναι παρθένο όπως το 2ο πόδι. Αλλά κάποιοι το θέλουν και το νταβαντούρι τους.

YΓ:
Σάββατο Ιουλίου, κέντρο Πευκοχώρι:
Εικόνα

Ίδιο σημείο:
Εικόνα

Κόλπος Ξενία, θεϊκός:
Εικόνα

Kολπάκι Porto Valitsa:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Govus
popolaros έγραψε:τελικα απο ποτε είναι υποχρεωτικο το pos στα μαγαζια εστιασης;

28/04 είχε βγει το ΦΕΚ που έδινε προθεσμία τριών μηνών, οπότε λογικά 28/07. Με τη δεύτερη φορά αριστερά όμως υπάρχει μια σχετική χαλαρότητα στην εφαρμογή των νόμων...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#418676 Τρελη ψωλια τρωμε στη ναξο. Νωρις νωρις οι βοριαδες και μας εχουν θερισει (20-30 knots). Αφηνεις αμαξι και το βρισκεις ετοιμο, αμμοβολισμενο.

Περι ομπρελας, η του πρακτικερ την παλευε μια χαρα... μεχρι σημερα με τον πολυ αερα. Σιτ!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#418897 Στην Πάρο κ Αντίπαρο κόβανε παντού αποδείξεις. Ακόμη κ για 3€. Ομπρέλες κ ξαπλώστρες τις χρέωναν ξεχωριστά. Τάχα ήταν διαφορετική εταιρία από το μπιτσόμπαρο.
Μακράν η καλύτερη παραλία στην Πάρο ο φάραγγας, με πολύ καλό μπιτσόμπαρο κ 2 ξαπλώστρες σετ με ομπρέλα στα15€. Οι καφέδες κ τα ποτά σε λογικές τιμές.
Δεύτερη καλύτερη παραλία η Σάντα Μαρία, τιμές ίδιες με τον φάραγγα.
Κ η μικρή Σάντα Μαρία πολύ καλή για οικογένειες.
Τρίτη παραλία η Πούντα beach, πολύ καλό μπαρ, σαν κλαμπ. Εκεί η ξαπλώστρα κυμαινόταν από 10-20€ αναλόγως σειράς.
Μετά θα έβαζα το Μοναστήρι στο Πάρκο μέσα, πας με βάρκα ή με τα πόδια. Ελεύθερη παραλία, 50 μέτρα όλη κ όλη, 5 άτομα κ εσύ...
Δεν πήγα χρυσή ακτή, αν κ είχα ακούσει καλά λόγια...

Από εστιατόρια, δοκίμασα αστακομακαρονάδα στο Μπαρμπαρόσσα, πολύ καλή κ τιμές οκ, αν κ θεωρείται ακριβό... άξιζε τα λεφτά το σέρβις πάντως. Δίπλα καθόταν ο Γεωργάτος, από τα . μικρογεύματα... πολύς ντόρος γινόταν...
Το ουζερί των ναυτικών στη Νάουσα δε μου άρεσε, πολύ αλμυρά...
Τέλειο σουβλάκι είχε ένας στα στενά μέσα, θα βάλω φώτο από το μαγαζί. Καλύτερο δεν έχω φάει... κ κεμπάπ...
Πολύ καλό ουζερί κ το κοράλλι στην παροικιά...

Αντίπαρο δε με ενθουσίασαν οι παραλίες, παρά μόνο η χώρα με τα μαγαζάκια κ τα εστιατόρια-καφέ. Πολύ καλό εστιατόριο η Margarita, πολύ καλό μπαράκια το boogaloo. Καλό μπιτσόμπαρο με Lounge είχε στο beach House, από παραλία λίγα πράγματα... 10 € η μία ξαπλώστρα, αλλά μπορούσε κανείς άνετα να κάτσει κ σε καναπέ μπαρ... ωραία παραλία ερημική ο Αγ. Σώστης κ ο Αϊ Γιώργης χωρίς μπιτσόμπαρο. Ο Σωρός δε μου άρεσε, αν κ θεωρείται η καλύτερη παραλία. Από φαγητό δοκιμάσαμε κ το lolllo's , ιταλικό. Τέτοια πίτσα έχω φάει παντού αλλά όχι τόσο ακριβή. 15-18€ η μία. Πολύ λεπτή ζύμη, τόσο που δε μου αρέσει προσωπικά... δίπλα μου καθόταν ο Μώραλης... πολύς ντόρος για το τίποτα το ιταλικό...

Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
popolaros έγραψε:τελικα απο ποτε είναι υποχρεωτικο το pos στα μαγαζια εστιασης;

27/07.

< >
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
bibendum έγραψε:περι αποδειξεων ο λογος μου εκανε θετικη εντυπωση που στην κυθνο ολοι εκοβαν αποδειξη παρ ολο που πληρωναμε μετρητα

αρνητικη εντυπωση οτι δεν ειχαν pos στις ταβερνες

< >

Το φετινό καλοκαίρι οι καταστηματάρχες έχουν τρομοκρατηθεί για ελέγχους και κόβουν αβέρτα αποδείξεις
+ ότι αν σε πιάσουν σου κλείνουν το μαγαζί για 48ωρο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#419390 48 ολοκληρες ωρες; ε τους εγκληματιες!