Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#41825 Το θέμα του Καστιγαματου είναι οτι πρέπει να αποδώσει ντε και σώνει θεϊκές ιδιότητες στον Αστούριας. Γιατί αλλιώς η όλη του συμπεριφορά φαίνεται ακόμη πιο @@στικη που δεν προκύπτει απο πουθενα.
Εξ'ου και οι συγκρίσεις "ο Kaiser που αποκαθηλώθηκε", "Ο Prost με το Senna δεν αντάλλασαν ούτε βλέμμα" και άλλα τέτοια ευχάριστα.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#41832 Δεν γουστάρετε τον Alonso. Το καταλάβαμε.

Το να λέτε όμως πράγματα που ΔΕΝ έγιναν είναι τραγικό.

Επίσης: Για όσες φορές κάποιος γράφει ότι ήταν |λογοκρισία| του Alonso που δεν πέρασε τον Petrov, είμαι πρόθυμος να ξαναγράφω με επιχειρήματα ότι αυτό δεν γινόταν. |λογοκρισία| στρατηγική, έγινε η παπαριά, ήταν σοκ, τέλος. Άμα είναι έτσι να βρίζουμε και το Raikkonen που δεν ήξερε να οδηγήσει σε στεγνή πίστα με βρόχινα :lol:

Εγώ βέβαια δεν πήρα ποτέ απάντηση στο ποιο είναι το κακό που έκανε ο Alonso στη Ferrari. Έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά δεν έχετε να πείτε τίποτα. Και προφανώς δεν είναι απάντηση "έκανε κακό στη Ferrari γιατί είναι σκατοχαρακτήρας" :tomato:

Κι έχω πει ότι κατανοώ τους οπαδούς της McLaren να έχουν να λένε για αυτόν. Οι οπαδοί της Ferrari τι πρόβλημα έχουν; Δηλαδή θα αρχίσω να γράφω κι εγώ τα χαρωπά "haters gonna hate" :s_inlove

Κι όλη η κουβέντα που αντικαταστάθηκε ο Raikkonen από αυτόν και οι φήμες και η κακιά τράπεζα, έλα Χριστέ! Ξεχνάτε που ο Raikkonen ήταν μονίμως στα ίδια με τον Massa; Ξεχνάτε το φετινό με τον Alonso που φάνηκε η διαφορά κλάσης; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε δηλαδή :s_whiteflag

Ούτε ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Raikkonen δεν πιστεύει μέσα του ότι με τη Ferrari του 2010 και το 2012 ο Φινλανδός θα διεκδικούσε πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στιγμή. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν το πιστεύει αυτό, μη γελιόμαστε. Ασχέτως αν λέτε άλλα τώρα.

Άρα είχαμε τον καλύτερο πιλότο που μπορούσε να το κάνει αυτό. Έφυγε. |λογοκρισία| (και δική του και της Ferrari πιστεύω). Από κει κι έπειτα όλα τα υπόλοιπα που προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι άλλα είδαμε κι ακούσαμε, είναι αστεία.
the_sigman έγραψε:Ο τελευταίος πρωταθλητής ομάδας του Enstone ( :s_tongue ) είναι κρίμα που φεύγει από την Ferrari χωρίς τίτλο. Αυτά για εμένα είναι αρκετά, δεδομένου το ότι έφτασε τόσο κοντά δύο φορές και η Ferrari δεν παρουσίασε αυτά που θα έπρεπε στον τομέα του μονοθεσίου. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. :s_smile

Τα είπες όλα sigman.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#41835 Και κάτι ακόμα που αφορά χαρακτήρες πιλότων (παρόλο που δεν μου αρέσει να τα ψάχνω και πολύ, όλοι τσογλάνια είναι εκεί μέσα):

Πέρσι από τη στιγμή που ο Raikkonen ανακοινώθηκε για Ferrari, η Lotus στα @@ρια του.

Εδώ και μήνες ο Alonso ξέρει ότι θα φύγει, αλλά συνεχίζει να προσφέρει βαθμούς στη Ferrari και να κάνει άκρως επαγγελματικές εμφανίσεις. Αλλά ούτε αυτό θα σας συγκινήσει.

Ειλικρινά το θεωρώ τουλάχιστον αχαριστία για έναν πιλότο που έδωσε στην ομάδα τα καλύτερα χρόνια της ζωής του και την καλύτερη οδήγηση.
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
sparticle έγραψε:Ούτε ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Raikkonen δεν πιστεύει μέσα του ότι με τη Ferrari του 2010 και το 2012 ο Φινλανδός θα διεκδικούσε πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στιγμή. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν το πιστεύει αυτό, μη γελιόμαστε. Ασχέτως αν λέτε άλλα τώρα.

Ναι γιατί Alo=0,7xF2012 (278v400), ενώ Rai μονο 0,66xE20 (202v303). Οπότε αν λύσουμε ως προς Rai=264 μονο!
sparticle έγραψε:Και κάτι ακόμα που αφορά χαρακτήρες πιλότων (παρόλο που δεν μου αρέσει να τα ψάχνω και πολύ, όλοι τσογλάνια είναι εκεί μέσα):
Πέρσι από τη στιγμή που ο Raikkonen ανακοινώθηκε για Ferrari, η Lotus στα @@ρια του.

Λησμονείς η επίτηδες δεν αναφέρεις ότι ο άλλος έβγαλε όλη τη σεζόν απλήρωτος χωρίς να βγάλει κιχ?
Τελευταία επεξεργασία από Gilles_27 και 21 Νοέμ 2014, 23:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Y.V
sparticle έγραψε:Ειλικρινά το θεωρώ τουλάχιστον αχαριστία για έναν πιλότο που έδωσε στην ομάδα τα καλύτερα χρόνια της ζωής του και την καλύτερη οδήγηση.

:s_cry
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#41847 Σας ευχαριστώ τουλάχιστον που μου επιβεβαιώνετε ότι δεν θα πάρω ποτέ σοβαρή απάντηση.

Για το απλήρωτος: Ξεχνάς ότι μιλάμε για τον cool Kimi, full motivated που δεν έχει ανάγκη τα λεφτά αλλά τρέχει γιατί το γουστάρει. Ε δεν τον είδα να γουστάρει και πολύ στους τελευταίους αγώνες. Δικαίωμά του να μην θέλει να οδηγήσει αν δεν τον πληρώσανε, αλλά όχι να μας τον λέτε cool και γι' αυτό.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
sparticle έγραψε:Δεν γουστάρετε τον Alonso. Το καταλάβαμε.

Δεν βαζω ολο το quote σου για να μην χρεωνομαι.

Το προβλημα δεν ειναι σε αυτα που γραφεις, που ειναι λογικα.

Το προβλημα ειναι οτι ΚΑΙ υπογραφει μεχρι το 2016 ΚΑΙ θελει να διακοψει απο το 2013 ΚΑΙ σουπορτερ ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ γατα ΚΑΙ δεν ειχε παρει χαμπαρι τοσα χρονια με τι ζωα εμπλεξε ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ καλπικο το πρωταθλημα του Κιμι ΚΑΙ δεν εχασε απο τον Χαμιλτον ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ με νοιαζει μονο η ομαδα ΚΑΙ απειλω για αποζημιωση 50 εκατ. μεχρι να υπογραψω στον Ρον ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ ειμαι υπερανω ΚΑΙ σχολιαζω δημοσια τον teammate μου σαν "μπεμπης" ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ 0/5 ΚΑΙ ΚΑΙ 100% επιτυχημενος ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ team player ΚΑΙ figlio di puttana ΔΕΝ γινεται.
KAI δεν δημιουργει προβληματα ΚΑΙ δεν τον θελει κανεις απο τους 4 πρωτους ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ ειμαι ο γαμαουα που ελεγχω ολη την αγορα να 'ουμ ΚΑΙ μου την επαιξε ο Φετελακος ΔΕΝ γινεται.
KAI σαμουραι my ass ΚΑΙ γυρναω πισω εκει που ειχα φτυσει, ελλειψει αλλης λυσης ΔΕΝ γινεται.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#41850 Του πονουσε και πλατουλα μωλε

Send from my 4.4.2 Note 3
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
castigamatti έγραψε:...το πόσο πολυ μέτραγε ο τίτλος του 07 το απέδειξε το 14....άσε στην άκρη το 08 και το 09........

Το εχω ρωτησει τοσες φορες αλλα απαντηση δεν εχω παρει.

Με βαση το παραπανω να δωσουμε τα συγχαρητηρια μας στη ομαδα για το μονοθεσο διαστημοπλοιο που ειχε το 2007 ή οχι; :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#41856 @sparticle
Ποιος είπε τον Kimi cool που δεν οδήγησε μωρε? Και τι έχει κανείς να του προσάψει επι τούτου?Ή και γενικότερα στην πορεία του στη Ferrari? Τον διώχνεις για να φέρεις Αυτόν (με κεφαλαίο οι αντωνυμίες απο δω και πέρα περικαλώ) και δε λέει τίποτα τόσα χρόνια παρα μόνο οτι τα πράγματα είναι πολύ political και things are as they are και no hard feelings κλπ...

kantoniou +1

Κατα τ'αλλα η ιστορία έγραψε 0/5. Tο τι θα είχε γίνει αν είχε οδηγήσει ο Kimi, ο MS ή ξέρω γω ο Vale46 δεν το ξέρει κανεις...
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#41863 Απαντάω ένα-ένα με τη γνώμη μου :)
kantoniou έγραψε:Το προβλημα ειναι οτι ΚΑΙ υπογραφει μεχρι το 2016 ΚΑΙ θελει να διακοψει απο το 2013 ΚΑΙ σουπορτερ ΔΕΝ γινεται.
Δεν με ενοχλεί το σουπόρτερ, προφανώς έκανε μια διπλωματική δήλωση. Τι έπρεπε να πει; Το μπούλο η Ferrari; Και πάλι λέω ότι δεν μου αρέσει να στέκομαι στα λόγια και να βλέπω μόνο τις πράξεις.
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ γατα ΚΑΙ δεν ειχε παρει χαμπαρι τοσα χρονια με τι ζωα εμπλεξε ΔΕΝ γινεται.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορούσε να ασχοληθεί και τόσο πολύ με τα "πολιτικά" της Ferrari. Δεν πιστεύω με τίποτα βέβαια ότι εισηγήθηκε απολύσεις και άλλα που του χρεώνουν καποιοι. Υπενθυμίζω ότι ήρθε με...βεβαρυμένο παρελθόν και από την αρχή ο πρώην του είχε κάνει ξεκάθαρο ότι στη Ferrari δεν περνάνε αυτά. Και θεωρώ ότι έτσι έπραξε. Άρα δεν τον θεωρώ και τόσο γάτα εκτός πίστας.
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ καλπικο το πρωταθλημα του Κιμι ΚΑΙ δεν εχασε απο τον Χαμιλτον ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ με νοιαζει μονο η ομαδα ΚΑΙ απειλω για αποζημιωση 50 εκατ. μεχρι να υπογραψω στον Ρον ΔΕΝ γινεται.
Και τα δύο αφορούν την απόδοσή και την παρουσία του σε μια άλλη ομάδα. Επομένως δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Φαντάζομαι ότι κάποιοι με θεωρούν ρουβίτσα του, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα πανηγύριζα για τις νίκες του με τη Ferrari και μόνο. (μπορούμε βέβαια να το συζητήσουμε σε άλλο επίπεδο, αλλά όχι ότι αυτά αφορούν τη Ferrari)
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ ειμαι υπερανω ΚΑΙ σχολιαζω δημοσια τον teammate μου σαν "μπεμπης" ΔΕΝ γινεται.
Στη Βραζιλία είχαμε μια διαφωνία με τον Gilles για το αν ήταν υπεροπτική η δήλωσή του ή όχι. Θεωρώ νορμάλ τις δηλώσεις. Πόσο μάλλον όταν όντως η επικράτηση ήταν επί κάποιου που εσείς θεωρείτε τόσο κορυφαίο. Για την ακρίβεια τις θεωρώ..."νορμάλ υπεροπτικές", εννοώντας ότι όλοι εκεί μέσα λίγο πολύ έχουν μια αντίστοιχη ψυχοσύνθεση.
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ 0/5 ΚΑΙ ΚΑΙ 100% επιτυχημενος ΔΕΝ γινεται.
Εσύ ειδικά πίστευα ότι θα έμενες μόνο στην ουσία του πράγματος. Και αυτή είναι ότι έκανε φανταστικά πράγματα ειδικά το 2010 και το 2012. Το να γράφεις ότι ήταν μετριότατος στους τελευταίους αγώνες τότε λίγο τον αδικεί πιστεύω, αλλά το δέχομαι σαν άποψη.
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ team player ΚΑΙ figlio di puttana ΔΕΝ γινεται.
Δεν ήμουν αυτήκοος μάρτυρας του γεγονότος! (για το Matiacci δεν το λέγανε; Πάντως μην ξεχνάς ότι ο Alonso έτρεχε τόσα χρόνια για τη Ferrari και ο άλλος δεν ήξερε ούτε πόσους κυλίνδρους έχουν τα turbo. Ακόμα κι αν τον έβρισε πάνω στον καβγά, πάλι δεν με ενοχλεί από τη στιγμή που στην πίστα ήταν κάτι παραπάνω από επαγγελματίας)
kantoniou έγραψε:KAI δεν δημιουργει προβληματα ΚΑΙ δεν τον θελει κανεις απο τους 4 πρωτους ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ ειμαι ο γαμαουα που ελεγχω ολη την αγορα να 'ουμ ΚΑΙ μου την επαιξε ο Φετελακος ΔΕΝ γινεται.
KAI σαμουραι my ass ΚΑΙ γυρναω πισω εκει που ειχα φτυσει, ελλειψει αλλης λυσης ΔΕΝ γινεται.
Καταλαβαίνω να σε ενοχλεί ο τρόπος που τα λέει καθότι δεν τον συμπαθείς. Αλλά προβλήματα στη Ferrari δεν δημιούργησε. Δεν με ενδιαφέρει για τις άλλες ομάδες, εγώ θεωρώ βλακεία της Ferrari να μην τον κρατήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αλλά και δική του που θέλει να φύγει. Αλλά και πάλι δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω χαρακτήρες!
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#41864 @Gilles δεν θυμάμαι τι είχες πει εσύ τότε. Πάντως θυμάμαι κάποιους που θεωρούσαν cool να πληρώνεται από τη Ferrari και να κάθεται όπως επίσης και να μην τρέξει τους τελευταίους αγώνες της περσινής σεζόν.

Και όσο γι' αυτά που έλεγε όταν δεν έτρεχε για τη Ferrari σου υπενθυμίζω δηλώσεις του για το πόσο καλό είναι το κλίμα στη Lotus σε σχέση με την προηγούμενή του ομάδα. Και πάλι μαγκιά του να το πιστεύει και να το λέει, αλλά νισάφι πια με την coolαμάρα του...
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#41868 Δεν πιστευω πως τιθεται θεμα για το ποιος εφταιγε περισσοτερο που Αλο δεν πηρε κουπα. Ξεκαθαρα η ομαδα και οτι όντως σε βαθος μια σεζον δεν ειχε ισαξιο μονοθεσιο με το ταχυτερο.

Στο μονο που εγω εχω ενστασεις ειναι πως προκειται για το μονο πιλοτο που θα μπορουσε να διεκδικησει την κουπα και οτι κανεις δεν θα μπορουσε να τον πλησιασει σε αυτο... Μαλλον ηταν ο καλυτερος γι'αυτη τη δουλεια αλλα πολυ κοντα του πιστευω πως θα ηταν ο Λουης μαλλον και ο Φεττελ.

sparticle περιμενα κατι καλυτερο απο 'σενα στην αποψη οτι "Και στημενο το 2007 ΚΑΙ ισοβαθμος με το Λουη δε στεκει"... Τουλαχιστον οχι τετοια αποστροφη στο να δωσεις μια σαφη απαντηση.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
Yugo_para_siempre έγραψε:
castigamatti έγραψε:...το πόσο πολυ μέτραγε ο τίτλος του 07 το απέδειξε το 14....άσε στην άκρη το 08 και το 09........

Το εχω ρωτησει τοσες φορες αλλα απαντηση δεν εχω παρει.

Με βαση το παραπανω να δωσουμε τα συγχαρητηρια μας στη ομαδα για το μονοθεσο διαστημοπλοιο που ειχε το 2007 ή οχι; :s_thumbsup

Επειδή κι εγώ δεν παίρνω απάντηση σε άλλα που ρωτάω και...σε νιώθω :tomato: ναι, θεωρώ ότι το μονοθέσιο του 2007, ως εξέλιξη των μονοθεσίων των προηγούμενων ετών ήταν πολύ καλό, κάτι που το φανερώνουν και οι επιδόσεις του Massa. Το αυτό και για το 2008.

Όταν έπρεπε να ξανασχεδιάσει η Ferrari μονοθέσιο από την αρχή και να το εξελίξει χωρίς δοκιμές (2009 και δώθε), άρχισε να χάνει πανηγυρικά από τον Newey.

Πιστεύω ότι ένας πιλότος επιπέδου Hamilton ή Vettel* θα καθάριζε νωρίτερα το πρωτάθλημα του 2008. Στο οποίο δεν ήταν καν διεκδικητής ο Kimi. Για του 2007 μην ξεχνάς ότι είχαμε και το φωτοτυπικό για ανταγωνισμό.

* για ευνόητους λόγους δεν βάζω τον Alonso γιατί θα βγουν πάλι να με βρίσουν χυδαία κάποιοι
Τελευταία επεξεργασία από sparticle και 22 Νοέμ 2014, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sparticle
Yugo_para_siempre έγραψε:sparticle περιμενα κατι καλυτερο απο 'σενα στην αποψη οτι "Και στημενο το 2007 ΚΑΙ ισοβαθμος με το Λουη δε στεκει"... Τουλαχιστον οχι τετοια αποστροφη στο να δωσεις μια σαφη απαντηση.

Σ' αυτό το τοπικό μιλάμε για τη Ferrari. Και συγκεκριμένα για την προσφορά του Alonso στην ομάδα, την απόδοσή του τα τελευταία 5 χρόνια κλπ κλπ. Όχι για συγκρίσεις πιλότων ή για την απόδοσή του σε άλλες ομάδες. Προφανώς και έχω τη διάθεση να συζητήσω για το 2007 (αν και ήμουν φαντάρος τότε και κάποια πράγματα θα μου ξεφύγανε) αλλά αυτό δεν αφορά τη Ferrari.