- 22 Νοέμ 2014, 00:18
Απαντάω ένα-ένα με τη γνώμη μου
kantoniou έγραψε:Το προβλημα ειναι οτι ΚΑΙ υπογραφει μεχρι το 2016 ΚΑΙ θελει να διακοψει απο το 2013 ΚΑΙ σουπορτερ ΔΕΝ γινεται.
Δεν με ενοχλεί το σουπόρτερ, προφανώς έκανε μια διπλωματική δήλωση. Τι έπρεπε να πει; Το μπούλο η Ferrari; Και πάλι λέω ότι δεν μου αρέσει να στέκομαι στα λόγια και να βλέπω μόνο τις πράξεις.
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ γατα ΚΑΙ δεν ειχε παρει χαμπαρι τοσα χρονια με τι ζωα εμπλεξε ΔΕΝ γινεται.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορούσε να ασχοληθεί και τόσο πολύ με τα "πολιτικά" της Ferrari. Δεν πιστεύω με τίποτα βέβαια ότι εισηγήθηκε απολύσεις και άλλα που του χρεώνουν καποιοι. Υπενθυμίζω ότι ήρθε με...βεβαρυμένο παρελθόν και από την αρχή ο πρώην του είχε κάνει ξεκάθαρο ότι στη Ferrari δεν περνάνε αυτά. Και θεωρώ ότι έτσι έπραξε. Άρα δεν τον θεωρώ και τόσο γάτα εκτός πίστας.
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ καλπικο το πρωταθλημα του Κιμι ΚΑΙ δεν εχασε απο τον Χαμιλτον ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ με νοιαζει μονο η ομαδα ΚΑΙ απειλω για αποζημιωση 50 εκατ. μεχρι να υπογραψω στον Ρον ΔΕΝ γινεται.
Και τα δύο αφορούν την απόδοσή και την παρουσία του σε μια άλλη ομάδα. Επομένως δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Φαντάζομαι ότι κάποιοι με θεωρούν ρουβίτσα του, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα πανηγύριζα για τις νίκες του με τη Ferrari και μόνο. (μπορούμε βέβαια να το συζητήσουμε σε άλλο επίπεδο, αλλά όχι ότι αυτά αφορούν τη Ferrari)
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ ειμαι υπερανω ΚΑΙ σχολιαζω δημοσια τον teammate μου σαν "μπεμπης" ΔΕΝ γινεται.
Στη Βραζιλία είχαμε μια διαφωνία με τον Gilles για το αν ήταν υπεροπτική η δήλωσή του ή όχι. Θεωρώ νορμάλ τις δηλώσεις. Πόσο μάλλον όταν όντως η επικράτηση ήταν επί κάποιου που εσείς θεωρείτε τόσο κορυφαίο. Για την ακρίβεια τις θεωρώ..."νορμάλ υπεροπτικές", εννοώντας ότι όλοι εκεί μέσα λίγο πολύ έχουν μια αντίστοιχη ψυχοσύνθεση.
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ 0/5 ΚΑΙ ΚΑΙ 100% επιτυχημενος ΔΕΝ γινεται.
Εσύ ειδικά πίστευα ότι θα έμενες μόνο στην ουσία του πράγματος. Και αυτή είναι ότι έκανε φανταστικά πράγματα ειδικά το 2010 και το 2012. Το να γράφεις ότι ήταν μετριότατος στους τελευταίους αγώνες τότε λίγο τον αδικεί πιστεύω, αλλά το δέχομαι σαν άποψη.
kantoniou έγραψε:ΚΑΙ team player ΚΑΙ figlio di puttana ΔΕΝ γινεται.
Δεν ήμουν αυτήκοος μάρτυρας του γεγονότος! (για το Matiacci δεν το λέγανε; Πάντως μην ξεχνάς ότι ο Alonso έτρεχε τόσα χρόνια για τη Ferrari και ο άλλος δεν ήξερε ούτε πόσους κυλίνδρους έχουν τα turbo. Ακόμα κι αν τον έβρισε πάνω στον καβγά, πάλι δεν με ενοχλεί από τη στιγμή που στην πίστα ήταν κάτι παραπάνω από επαγγελματίας)
kantoniou έγραψε:KAI δεν δημιουργει προβληματα ΚΑΙ δεν τον θελει κανεις απο τους 4 πρωτους ΔΕΝ γινεται.
ΚΑΙ ειμαι ο γαμαουα που ελεγχω ολη την αγορα να 'ουμ ΚΑΙ μου την επαιξε ο Φετελακος ΔΕΝ γινεται.
KAI σαμουραι my ass ΚΑΙ γυρναω πισω εκει που ειχα φτυσει, ελλειψει αλλης λυσης ΔΕΝ γινεται.
Καταλαβαίνω να σε ενοχλεί ο τρόπος που τα λέει καθότι δεν τον συμπαθείς. Αλλά προβλήματα στη Ferrari δεν δημιούργησε. Δεν με ενδιαφέρει για τις άλλες ομάδες, εγώ θεωρώ βλακεία της Ferrari να μην τον κρατήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αλλά και δική του που θέλει να φύγει. Αλλά και πάλι δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω χαρακτήρες!
Γιάννης Δ