dimik έγραψε:which has a raw food café
περίμενε τον g8777
ο γ8777 δεν μπορεί να δουλεύει remotely. Δεν είναι γι' αυτόν αυτά.
Εγώ για σοβαρά το έβαλα πάντως το άρθρο.
dimik έγραψε:which has a raw food café
περίμενε τον g8777
mjacob έγραψε:Εγώ για σοβαρά το έβαλα πάντως το άρθρο.
πουλακια κραζουν
φλαπ φλαπ φλαπ σαγιοναρες περπατανε
).
mjacob έγραψε:dimik έγραψε:which has a raw food café
περίμενε τον g8777
ο γ8777 δεν μπορεί να δουλεύει remotely. Δεν είναι γι' αυτόν αυτά.
Εγώ για σοβαρά το έβαλα πάντως το άρθρο.
mirage έγραψε:Αυτος στα Barbados ποσα δινει για νοικι;
< >
dimik έγραψε:Ο ανάλογος στην θέση μου στa Barbados παίρνει 200.000$ με προσωπικό εταιρείας 20-30 άτομα, εγώ παίρνω ένα @ με δεκαπλάσιο προσωπικό, αυτός παίζει να είναι όλη μέρα σε καμια παραλία με το tablet κι εγώ την βλέπω από το παράθυρο, τι remote working μου λες μετά.
dimik έγραψε:Με λίγα λόγια το location λίγη σημασία έχει, περισσότερο μετράνε οι συνεργάτες και ο φόρτος εργασίας.
Deleted User 1 έγραψε:Επίσης είναι και όπως τους μάθεις. Αν δουν ότι κάθεσαι με τις ώρες θα το εκμεταλλευτούν. Αν πιστολιάζεις θα κωλώσουν να σου πουν στις 7.30 ώρες να ξεκινήσεις κάτι ή θα σου πουν ότι μπορεις να το παραδώσεις και αύριο.
dimik έγραψε:Η κουβέντα θα γυρίσει στο τέλεια δουλειά (απολαβές, συνεργάτες, αφεντικά) σε χάλια μέρος vs χάλια δουλειά σε ωραίο μέρος.
mjacob έγραψε:dimik έγραψε:Η κουβέντα θα γυρίσει στο τέλεια δουλειά (απολαβές, συνεργάτες, αφεντικά) σε χάλια μέρος vs χάλια δουλειά σε ωραίο μέρος.
Αυτό το vs. όμως δεν σημαίνει ότι οποιοσδήποτε από τους παράγοντες που το συνιστούν έχει "λίγη σημασία".
Μπορεί να σημαινει ότι κάποιος έχει μεγαλύτερη από κάποιον άλλο, ή ότι είναι απαγορευτικό να μηδενίζεται κάποιος από αυτούς.
Επίσης υπάρχει και η επιλογή "κανένα από τα δύο".
dimik έγραψε:Στην πρώτη περίπτωση για κάποιον έχει "λίγη σημασία" ο μέρος στην 2η η δουλειά, έτσι το βλέπω εγώ.
dimik έγραψε:Η κουβέντα θα γυρίσει στο τέλεια δουλειά (απολαβές, συνεργάτες, αφεντικά) σε χάλια μέρος vs χάλια δουλειά σε ωραίο μέρος.
Εγώ θα διάλεγα το πρώτο, γιατί ακόμα και στην κωλοτρυπίδα του πλανήτη αν πληρώνεσαι αρκετά δεν ζεις όπως η πλειοψηφία.
Φυσικά υπάρχουν μέσες καταστάσεις, προσωπικά γούστα κλπ.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]