Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#41503 ΔΕΝ μου αρέσει που, για πολλοστή φορά, μας έρχονται μειώσεις στους μισθούς "για να μην κλείσουμε" :rant:

Όπως τα υπολογίζω, θα μπαίνω μέσα μόνο και μόνο για να πληρώνω δόση εφορίας, ΕΝΦΙΑ και τους λογαριασμούς του σπιτιού....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ?!?!?! :rant:
Τελευταία επεξεργασία από The Ace και 21 Νοέμ 2014, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#41506 Το ξερω coach απλα ειχαμε και 2 επισκεψεις και παρασυρθηκα..
24/11 save the date!!
Ξεκιναω αυστηρη διαιτα και θα παω στο γυμναστηριο (στις 25 αυτο) να ρωτησω λεπτομεριες!!
Άβαταρ μέλους
By elteo
MIXOStsi έγραψε:
Geo f1 έγραψε:6μιση εφαγα λαζανια της πεθερας. Ενα κοματι.

:rtfm:

Αυτό! :metalo: Σε ξέκανε η πεθερά επειδή της έδωσες το σαβουροS2 σου. :lol:

Βλέπω φουλ το φαγάκι μας. Μπουρλότο η δίαιτα και οι διαιτολόγοι .... :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
The Ace έγραψε:ΔΕΝ μου αρέσει που, για πολλοστή φορά, μας έρχονται μειώσεις στους μισθούς "για να μην κλείσουμε" :rant:

Όπως τα υπολογίζω, θα μπαίνω μέσω μόνο και μόνο για να πληρώνω δόση εφορίας, ΕΝΦΙΑ και τους λογαριασμούς του σπιτιού....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ?!?!?! :rant:

Προφανώς κάποιους φόρους δεν θα τους πληρώνεις στην ώρα τους για να βγαίνεις. Α και οι γκατζετοαγορές μαχαίρι. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#41518 Τόσες ανύπαντρες Μαρίες, Δέσποινες και Παρθένες έχετε στο γραφείο;;; Να έρθουμε μια βόλτα ρε αδερφέ να τσεκάρουμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Ξεκιναω αυστηρη διαιτα και θα παω στο γυμναστηριο (στις 25 αυτο)

Εικόνα

Geo f1 έγραψε:να ρωτησω λεπτομεριες!!

Εικόνα

Tρομαξα ρε συ Geo.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#41521 Αυτα τα συγκεκριμενα τα εφερε μια μονο!!!
Και αυτη θα φερει και πιτσες!!
Κουβαρτνου!!!

χαχαχαχα βρε g θελει κατι χαρτια φωτογραφιες κλπ.Να παρω το προγραμμα κλπ!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
The Ace έγραψε:ΔΕΝ μου αρέσει που, για πολλοστή φορά, μας έρχονται μειώσεις στους μισθούς "για να μην κλείσουμε" :rant:

Όπως τα υπολογίζω, θα μπαίνω μέσω μόνο και μόνο για να πληρώνω δόση εφορίας, ΕΝΦΙΑ και τους λογαριασμούς του σπιτιού....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ?!?!?! :rant:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Αυτα τα συγκεκριμενα τα εφερε μια μονο!!!
Και αυτη θα φερει και πιτσες!!
Κουβαρτνου!!!

χαχαχαχα βρε g θελει κατι χαρτια φωτογραφιες κλπ.Να παρω το προγραμμα κλπ!! :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By The Ace
elteo έγραψε:

Όπως τα υπολογίζω, θα μπαίνω μέσα μόνο και μόνο για να πληρώνω δόση εφορίας, ΕΝΦΙΑ και τους λογαριασμούς του σπιτιού....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ?!?!?! :rant:

Προφανώς κάποιους φόρους δεν θα τους πληρώνεις στην ώρα τους για να βγαίνεις. Α και οι γκατζετοαγορές μαχαίρι. :sorry:

Γκατζετοαγορές ? What is that ? :oops: Ένα κινητό αγόρασα ο έρμος, και αυτό πουλώντας το G2 και επειδή το βρήκα σε χαμηλή τιμή (μ@λ@κί@ του Πλαισίου, αν θυμάστε)...Δεν αγοράζουμε πλέον τίποτα, προφανώς δεν πάμε πουθενά για διακοπές, και γενικά δεν κάνουμε κανένα έξοδο, πλην διατροφής, βενζίνης και των παγίων εξόδων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
The Ace έγραψε:
elteo έγραψε:

Γκατζετοαγορές ? What is that ? :oops: Ένα κινητό αγόρασα ο έρμος, και αυτό πουλώντας το G2 και επειδή το βρήκα σε χαμηλή τιμή (μ@λ@κί@ του Πλαισίου, αν θυμάστε)...Δεν αγοράζουμε πλέον τίποτα, προφανώς δεν πάμε πουθενά για διακοπές, και γενικά δεν κάνουμε κανένα έξοδο, πλην διατροφής, βενζίνης και των παγίων εξόδων...

Δεν είπα ότι έκανες αγορές. Απλά λέω με λύπη μου γιατί ξέρω πόσο σου αρέσουν αλλά και επειδή ξέρω ότι κοστίζει σαν χόμπι ότι θα πρέπει να τα μην τα σκέπτεσαι καθόλου. :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#41539 Παντού τα ίδια είναι. Κι εδώ θα κοπεί κόσμος και μισθά γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Μ' αρέσει όμως που είμαι απ' τους τυχερούς (και μάλλον ικανούς) που αν όλα πάνε σύμφωνα με αυτά που μου ανακοινώθηκαν από 1/1/15 αναλαμβάνω νέο πόστο (recruitment FTW :metalo: ) και 40% αύξηση! :yahoo: