Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
drdino έγραψε:Darwin award, "everyone does it in London"
Και στη καμερούλα που φαίνεται στο τέλος του βίντεο, στο Chelsea Embankment παραλίγο να βγάλω σέλφι μια φορά...
Βάζω στοίχημα ότι οι συγκεκριμένοι δεν έχουν δίπλωμα αυτοκινήτου, κάνει μπαμ από μακριά. travelman έγραψε:σου υπενθυμίζω ότι χωρίς να σου έχω απευθύνει την παραμικρή κουβέντα,
Dimsabas έγραψε:Άλλο βίντεο βλέπω εγώ; Γιατί εγώ είδα ότι ο ποδηλάτης με το κόκκινο μπλουζί είναι ήδη εμπρός από το φορτηγό όταν τον προσπερνά και τον ακουμπά. Ο φορτηγατζής γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα με ποδηλάτες αριστερά του, άλλωστε αρκετοί βρίσκονται μπροστά του.
Προσωπικά, θεωρώ ότι τον ακούμπησε επίτηδες (έσπαγε πλάκα?), διότι αμέσως μετά την επαφή, τον "αντιλήφθηκε" κι έκανε δεξιά. Πώς τον "αντιλήφθηκε"; Ούτε απ' την επαφή ούτε απ' τη φωνή (με κλειστά τζάμια) δικαιολογείται.
Εγώ λοιπόν δε βλέπω να είναι και τόσο άνιωθα ζώα. Οι μισοί είναι ήδη μπροστά από το φορτηγό κι οι υπόλοιποι πίσω του.
Πραγματικά, έλεος!

JBT έγραψε:το μοναδικό λάθος του ποδηλάτη ήταν που δεν ξεκίνησε με τέρμα τα γκάζια. αν το είχε κάνει και είχε βρεθεί στην σωστή απόσταση από το φορτηγό θα τελείωνε το θέμα εδώ.Χαχαχα, ακόμα δεν πήρες κούρσα, αφομοίωσες τα μυαλά των κουρσάδων.
ΥΓ επιτρέπονται τόσο βαρέα οχήματα σε εκείνο το μέρος;
Dimsabas έγραψε:Για αυτό επαναλαμβάνω: αφήστε τους εγωισμούς και την αίσθηση του "δικαίου" και τους συνετισμούς. Είναι τραγικό να σκοτώσεις άνθρωπο ή να τον αφήσεις μόνιμα σε καροτσάκι επειδή νόμιζες ότι έχεις δίκιο, ήθελες να σπάσεις πλάκα, να του δείξεις του τσόγλανου και διάφορα άλλα ευχάριστα που ανθούν στο μυαλουδάκι πολλών οδηγών.
Σας εφιστω την προσοχη πως αν ξεφυγει το πραγμα […]
Αγαπητέ g8777, Διάβασα με προσοχή το κείμενό σου.[…]
https://www.youtube.com/shorts/PaXO41NmlLQ Canada[…]
Το γεγονός ότι (α) ο κανονισμός άλλαξε άμεσα ώστε[…]