Αυτή (αύριο) είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΙΑΤΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ και επειδή είναι "ζουμερή" (μαλακή και "βγάζει" γάλα), δεν κρίνεται κατάλληλη.
Τα΄χω ξαναγράψει εδώ => viewtopic.php?p=329222#p329222 αλλά με ... γράφετε!
alexandros.K έγραψε:Εκτος του οτι η μοτσαρελα ειναι αηδια ( κατα την αποψη μου)
υποστηρίζετε και τα ξενα σουπερ μαρκετ
DAP έγραψε:alexandros.K έγραψε:Εκτος του οτι η μοτσαρελα ειναι αηδια ( κατα την αποψη μου)
.....................που δουλευουν πολλοι Ελληνες.
Ξεχασες να το γραψεις .
DAP έγραψε:alexandros.K έγραψε:Εκτος του οτι η μοτσαρελα ειναι αηδια ( κατα την αποψη μου)
.....................που δουλευουν πολλοι Ελληνες.
Ξεχασες να το γραψεις .
Scotch έγραψε:Είδαμε που υποστηρίξαμε και τον Μαρινόπουλο τι έγινε
g8777 έγραψε:Ακριβώς, σε Έλληνες τα αφήνεις, μάλλον καλύτερα σε ελληνικές τσέπες. Όχι στην Ελλάδα.
alexandros.K έγραψε:
Η εξυπηρετηση lidl , ειναι ανέκδοτο![]()
Δεν εχω ξαναδει τοσο αδιαφορία προς τους πελατες σε σμ
Οσο για τις τιμες, πανω κατω ιδιες ειναι
g8777 έγραψε:Εγώ βλέπω μια αλυσίδα σουπερμάρκετ που μετά την αρχική παπαρα που έφαγε με τη διάθεση αποκλειστικά γερμανικών ετικετών, να στηρίζεται επί το πλείστον σε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, να προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη μετά την αγορά, να αναπτύσσεται και να δημιουργεί θέσεις εργασίας, ενώ έχω την εντύπωση ότι είναι τυπικοτατος στις μισθολογικες /φορολογικές υποχρεώσεις του. Οπότε που είναι το κακό; Επειδή είναι Γερμανικών συμφερόντων =κακός Σόιμπλε;
dimviii έγραψε:για το θεμα της εξυπηρετησης εχεις δικιο,αλλα σε επιλεγμενα και συνηθως Ελληνικα προιοντα που αγοραζω,εχει πιο χαμηλες τιμες από αλλα σμ.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]