Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#408238 @markvag : NA ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ : ΜΗ! :rtfm:
:lol:
Αυτή (αύριο) είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΙΑΤΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ και επειδή είναι "ζουμερή" (μαλακή και "βγάζει" γάλα), δεν κρίνεται κατάλληλη.

Τα΄χω ξαναγράψει εδώ => viewtopic.php?p=329222#p329222 αλλά με ... γράφετε! :(
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#408243 Εκτος του οτι η μοτσαρελα ειναι αηδια ( κατα την αποψη μου)
υποστηρίζετε και τα ξενα σουπερ μαρκετ :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#408252 Εγώ πάλι την μοτσαρέλα, την κοινή όχι ντι Κάπριο, την πατάω με όλη μου την δύναμη σε απορροφητικό χαρτί να βγάλει τα ζουμιά και μετά στην πίτσα είναι μια χαρά. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By DAP
alexandros.K έγραψε:Εκτος του οτι η μοτσαρελα ειναι αηδια ( κατα την αποψη μου)

.....................που δουλευουν πολλοι Ελληνες.

Ξεχασες να το γραψεις .
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#408261 Είδαμε που υποστηρίξαμε και τον Μαρινόπουλο τι έγινε :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By italakias
DAP έγραψε:

Ξεχασες να το γραψεις .

Και;
Η ελλας δεν εχει αναγκη απο ξενες επενδυσεις τυπου ΣΜ γιατι εχουμε δικα μας.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
DAP έγραψε:

Ξεχασες να το γραψεις .

Δεν ξεχασα τιποτε. Τα κερδη πανε στο εξωτερικο ομως
Δεν ειναι καλυτερα τα κερδη να μεινουν σε Ελληνες ? Που και στα Ελληνικα σουπερ μαρκετ, Ελληνες δουλευουν παλι

Scotch έγραψε:Είδαμε που υποστηρίξαμε και τον Μαρινόπουλο τι έγινε :whistlink:

Επειδη ενας/ δυο δεν ειναι σωστοι, τους παιρνει ολους η μπαλα?
Γιατι οι ξενοι τα δινουν σε φιλανθρωπικα ιδρύματα ως γνωστον :s_sarcastic
Πχ για τον Σκλαβενίτη εχεις ακουσει κατι αρνητικο?

Κι εγω μπορει να παω μια στο τοσο για να παρω πχ την μοτσαρελα που την εχει προσφορα , αλλά δεν το βρισκω καλο σαν Ελληνας να ψωνιζω συστηματικα απο ξενα σμ
Προτιμω τα χρηματα μου να τα αφηνω σε Ελληνες, αφου εχω αυτη την επιλογη
Άβαταρ μέλους
By g8777
#408282 Ακριβώς, σε Έλληνες τα αφήνεις, μάλλον καλύτερα σε ελληνικές τσέπες. Όχι στην Ελλάδα. Και όπως τα σαβανα δεν έχουν τσέπες, έτσι και οι τσέπες δεν έχουν εθνικότητα.
Εμάς σαν καταναλωτές μας ενδιαφέρει ο καλύτερος συνδυασμός ποιότητας - ποικιλίας - τιμών - εξυπηρέτησης.
Όχι επειδή είναι "Ελληνικο", να του πληρώνουμε και το "καπέλο" στην τιμή. :)
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
g8777 έγραψε:Ακριβώς, σε Έλληνες τα αφήνεις, μάλλον καλύτερα σε ελληνικές τσέπες. Όχι στην Ελλάδα.

Αυτο δεν ειναι σιγουρο , οτι δεν μενουν στην Ελλαδα δλδ
Εστω ενα μερος απο αυτα μενει
Ενω στην αλλη περιπτωση πανε οοολα εξω

Η εξυπηρετηση lidl , ειναι ανέκδοτο :lol:
Δεν εχω ξαναδει τοσο αδιαφορία προς τους πελατες σε σμ
Οσο για τις τιμες, πανω κατω ιδιες ειναι
Άβαταρ μέλους
By dimviii
alexandros.K έγραψε:

Η εξυπηρετηση lidl , ειναι ανέκδοτο :lol:
Δεν εχω ξαναδει τοσο αδιαφορία προς τους πελατες σε σμ
Οσο για τις τιμες, πανω κατω ιδιες ειναι

για το θεμα της εξυπηρετησης εχεις δικιο,αλλα σε επιλεγμενα και συνηθως Ελληνικα προιοντα που αγοραζω,εχει πιο χαμηλες τιμες από αλλα σμ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#408298 Εγώ βλέπω μια αλυσίδα σουπερμάρκετ που μετά την αρχική παπαρα που έφαγε με τη διάθεση αποκλειστικά γερμανικών ετικετών, να στηρίζεται επί το πλείστον σε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, να προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη μετά την αγορά, να αναπτύσσεται και να δημιουργεί θέσεις εργασίας, ενώ έχω την εντύπωση ότι είναι τυπικοτατος στις μισθολογικες /φορολογικές υποχρεώσεις του. Οπότε που είναι το κακό; Επειδή είναι Γερμανικών συμφερόντων =κακός Σόιμπλε;
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
g8777 έγραψε:Εγώ βλέπω μια αλυσίδα σουπερμάρκετ που μετά την αρχική παπαρα που έφαγε με τη διάθεση αποκλειστικά γερμανικών ετικετών, να στηρίζεται επί το πλείστον σε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, να προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη μετά την αγορά, να αναπτύσσεται και να δημιουργεί θέσεις εργασίας, ενώ έχω την εντύπωση ότι είναι τυπικοτατος στις μισθολογικες /φορολογικές υποχρεώσεις του. Οπότε που είναι το κακό; Επειδή είναι Γερμανικών συμφερόντων =κακός Σόιμπλε;

Για προιοντα Ελληνων παραγωγων δεν το ξερω, γιατι εχω καιρο να παω και δεν ξερω τι παιζει
Αλλά νομιζω και τα Ελληνκα ΣΜ εχουν αρκετα Ελληνικα προϊόντα.( Και αυτα προτιμω/ψαχνω επισης)
Υποστηριξη μετα την αγορα? Δλδ ? Σου αλλαζουν το χαλασμενο γαλα? Παρεμπιπτοντως εχουν Ελληνικο γαλα? Κατι Αυστρικα θυμαμαι διαφήμιζαν
Θεσεις εργασιας δημιουργουν και οι αλλοι και φορολογικα ειναι ενήμεροι οι παρόντες εχω την εντυπωση επισης....

dimviii έγραψε:για το θεμα της εξυπηρετησης εχεις δικιο,αλλα σε επιλεγμενα και συνηθως Ελληνικα προιοντα που αγοραζω,εχει πιο χαμηλες τιμες από αλλα σμ.

Σιγουρα καποια θα ειναι φθηνοτερα και καποια ακριβοτερα οπως σε ολα τα μεγαλα ΣΜ
Δεν ψαχνω παρα πολυ τις τιμες για να σου πω με σιγουρια, αλλά απο οτι εχω ακουσει καλες τιμες εχει και το My Market
Τωρα αν η ζυγαρια γερνει 1-2% υπερ του ενος ή του αλλου , δεν το ξερω
Άβαταρ μέλους
By italakias
#408307 Αυτο ειναι το ερωτημα
Πως μια ξενη εταιρια που μπηκε στην ελληνικη αγορα με σκοπο την προωθηση δικων της προιοντων ,να αλλαζει τροπαριο και να πουλαει ντοπια.
Βγαινει;
Βεβαια φαινεται οτι εχουν περιορισμενα εξοδα,ελαχιστο προσωπικο,χρεωνουν τις σακουλες,τα προιοντα που παιρνουν απο ελληνες παραγωγους θα ειναι τιμη ξεφτιλα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#408309 Eμενα αυτο μου την δινει στα νευρα.
Θα κανω ψωνια 100 ευρω λεμε και θα μου χρεωσεις την σακουλα;
Οχι ρε |λογοκρισία|,θα παω αλλου να ψωνισω.