Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By postruck
#35957 οι περισσότεροι οδηγοί των γερανών είναι πολιτικό προσωπικό,οπότε "αφου ρρε φιλααραακι πιου κάτου το πάου,δεν θέελει τα ρουδάκια! Ασε που έχου φαειιι και μια μπουυγάτσα με κρέμα και δεν μπορώ να σκύψω!! "
Για την διας και για καφέδες, οτι κάθονται κτλ στην προηγούμενη σελίδα,εντολές άνωθεν :rtfm: :iconcool: για περιορισμό χλμ στις μοτοσυκλέτες και κατα συνέπεια σε καυσιμα,σερβις,φθορές.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#35958 Δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ να βάζουν ροδάκια σε αυτοκίνητα που σέρνουν με τον γερανό στην Θεσσαλονίκη. Αυτά είναι για τους Αθηναίους :lol:

Αφήστε το αυτοκίνητο σας σε σημείο που απαγορεύεται καμιά Κυριακή που έχει αγώνα Τούμπα, Χαριλάου να ακούσετε τι ωραίο ήχο που κάνουν τα λάστιχα σας. Και εκεί δε σας το πάνε μόνο 400 μέτρα...
Άβαταρ μέλους
By famas
Focusman91 έγραψε:
Morx έγραψε:Γιατι δεν πας απλα να παραδωσεις τις πινακιδες και να 'χεις κατα νου την επομενη φορα τις συνεπειες των πραξεων σου;

Γιατι θα πρεπει να ζησω 20 μερες χωρις το αμαξι μου.
Τελος παντων θα ξαναπαω αυριο στο Μεταξουργειο να δω τι θα κανω. Αλλα πλεον εχουν περασει και προθεσμιες που μου δινει ο νομος.. :ninja:

Ακριβώς όμοια περίπτωση, που εξαιτίας του δικού σου περιστατικού την παρακολουθούσα από κοντά. Η κάτοχος του αυτοκινήτου πήγε στην τροχαία, όχι για να καταθέσει πινακίδες, αλλά για να κάνει ένσταση. Ο αστυνομικός της είπε ότι έπρεπε να το κάνει εντός 3 ημερών. Του απάντησε ότι μεσολαβούσε ΣΚ. Της είπε ότι η αστυνομία λειτουργεί 24/7. Τελικά έκανε ένσταση και της είπαν να πάρει τηλέφωνο μετά από 2 μέρες. Μίλησε με τον δκτη και της είπε να πληρώσει το πρόστιμο απλά και να μην φέρει τις πινακίδες, καθότι έρχονται Xmas, θα είχε πρόβλημα με την δουλειά της (νοσοκομείο κλπ), οπότε την γλίτωσε...μάλλον.... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By nEK
Chris έγραψε:+1 morx, και εγώ αυτήν ακριβώς την αντιμετώπιση έχω εισπράξει, μια ζωή μου κάνουν ευγενικότατους ελέγχους, ψαξίματα, ακόμα και όσες φορές με έχουν γράψει δεν μου έδωσαν αφορμή να γκρινιάξω

18 χρονών με 3 φίλους στο αμάξι, από τις πρώτες βόλτες και αραγμένοι στην ερημιά, το όργανο την κλασική ατάκα ανοίγοντας το πορτπαγκάζ "έχετε τπτ ύποπτο εδωμέσα;" "-ναι, 2 κομμένα κεφάλια και 4 κιλά παραμύθα", ακόμα και τότε ευγενικότατοι ήταν

Αυτο με το πορτμπαγκαζ μου εχει τυχει και μενα. Χειμωνας με χιονοθυελλα σε εξελιξη σταματω σε μπλοκο κατω απο γεφυρα της εγνατιας οδου. Αφου βγαινω απο το αμαξι εν μεσω δυνατου αερα ανοιγω το πορτμπαγκαζ να δουνε τη εχω μεσα. Ειχα αλυσιδες κλπ κατω απο ενα μουσαμα και με προτεταμενα τα αυτοματα τους μου ειπαν να σηκωσω το μουσαμα. Αφου ειδαν τι ειχα μεσα με αφησαν να φυγω.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#37744 Έχω πέσει κι εγώ σε μπλόκο που μας κάναν και σωματικό έλεγχο. Ευγενικοί ήταν και έχω την εντύπωση πως από πίσω μας στόχευαν με MP5. Γενικά είχε πολύ κόσμο και αν θυμάμαι καλά ήταν μόνο ΟΠΚΕ.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#40733 80ε και ΔΕΝ προβλεπει αφαιρεση πινακιδων κλπ. Οπως επισης ΔΕΝ προβλεπεται αφαιρεση πινακιδων αμα παρκαρεις μπροστα σε ραμπα ΑμΕΑ ή σε θεση που ειναι κρατημενη για ΑμΕΑ (εκει το προστιμο ειναι 150ε).
Άβαταρ μέλους
By mirage
#40773 Κριμα θα επρεπε να προβλεπει αφαιρεση πινακιδων για τις θεσεις και ραμπες ΑμΕΑ. Γιατι οχι και σηκωμα με γερανό.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By kacey
#40815 Συμφωνω, ΑΛΛΑ: νομιζω οτι εχουν υπαρξει παραδειγματα παραβατων εδω μεσα (ειτε συνφορουμιτες ειτε απο φωτο) οπου εχουν αφαιρεθει πινακιδες για αυτη τη παραβαση ή για παρανομο παρκινγκ γενικοτερα. Το οποιο ειναι παραβαση καθηκοντος, ετσι οπως ειναι ο νομος (εκτος αν υπαρχει καποια μεταγενεστερη διαταξη σε αλλο νομοσχεδιο εκτος ΚΟΚ που προβλεπει αλλα).

ΥΓ Ο γερανος θα επρεπε να ειναι το πρωτο...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#40873 δεν ειμαι σιγουρος.

διορθωση για το παραπανω που εγραψα: "συμφωνω" = θα επρεπε η ποινη να ειναι πιο αυστηρη. Η αφαιρεση πινακιδων ΓΕΝΙΚΑ, οταν δεν μπορεις να πιστοποιησεις οτι ο παραβατης ειναι ο ιδιοκτητης του οχηματος, ειναι ηλιθια και δεν θα επρεπε να γινεται ποτε.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Morx έγραψε:Ο καθενας οπως το βλεπει.

Στο κεντρο της Λάρισας οσα χρονια οδηγαω, ειτε μηχανη, μηχανακι αυτοκινητο ... δεν ειχα ποτε και κανενα θεμα. Ευγενικοτατοι. Οπως επισης και σε οποιο ελεγχο με σταματησαν!
Περα απο μια και μοναδικη περιπτωση π#$τανας γιου ... για τον οποιο εγραψα στο 4Τforum.

Καμια αναμειξη δεν εχω μαζι τους, ουτε συγγενη ουτε τιποτα.
Τι διαολο, γιατι μου φερονται εμενα καλα; Βυζγια δεν εχω ... (ακομα) ουτε σκορπιζω 200ευρα οταν τους βλεπω.

...
Τωρα, γιατι απο τους 8 στους 10 που ρωταω εχουν θεμα ... δεν το εχω καταλαβει, ομως κατοπιν συλλογισμου, για τα ατομα που ξερω και μου εχουν αναφερει περιστατικα "τι κοιτας ρε παλικαρι" "φιλαρακι τα χαρτια σου να τελειωνουμε" κτλ .... καταληγω οτι ΚΑΠΟΙΑ |λογοκρισία| εκαναν ή το υφακι τους ηταν λιγο πιο πανω απο το τυπικο της συμπεριφορας, χωρις καμια δοση ευγενειας ή καλης θελησης για συνεργασια.

+1 K απο μενα (λιγο αργα :lol: ).
Συχνα οδηγω αργα το βραδυ στη Λαρισα και μ εχουν σταματησει πολλες φορες.Παντα ευγενεστατοι.
Μονο μια φορα ενας μου την ειπε με λιγο πιο εντονο υφος για ενα στοπ που δε σταματησα εντελως ( ειχα 100% ορατοτητα,εισοδος σε κυκλικη ουσιαστικα ) αλλα κ εκεινος επειδη δε μιλησα σαν Ουγκ,εκανε εναν τυπικο ελεγχο και ηταν ευγενικος εν τελει..
Άβαταρ μέλους
By L200
#42376 Απίστευτα πλάνα τώρα στο ΣΚΑΙ. Εκατοντάδες περιπολικά της αστυνομίας - πιθανόν στην Θεσσαλονίκη ακινητοποιημένα λόγω βλάβης. :omg:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#46252 Και στα δικά μας. :)

White House offers 210.69€ million in funding for police body cameras

Εικόνα
Police officer wearing a body camera

In case it wasn't glaringly clear, police accountability is a major concern these days -- and the White House is convinced that technology can help solve the problem. It's now promising up to 210.69€ million in matched funding for law enforcement agencies that want to buy body cameras for their officers. About 60.08€ million of the fund is for purchasing the cameras themselves (up to 50,000 of them); the rest is devoted to storage, training, and outreach programs meant to renew the level of trust between cops and the communities they serve. This is just one part of a much larger solution that also includes an overhaul of how the government distributes military gear, but it could make a big difference if it provides video evidence whenever there are complaints of excessive force or rights abuses.

[Image credit: Aaron P. Bernstein/Getty Images]

Πηγή: http://www.engadget.com/2014/12/01/whit ... a-funding/