Για την διας και για καφέδες, οτι κάθονται κτλ στην προηγούμενη σελίδα,εντολές άνωθεν
Focusman91 έγραψε:Morx έγραψε:Γιατι δεν πας απλα να παραδωσεις τις πινακιδες και να 'χεις κατα νου την επομενη φορα τις συνεπειες των πραξεων σου;
Γιατι θα πρεπει να ζησω 20 μερες χωρις το αμαξι μου.
Τελος παντων θα ξαναπαω αυριο στο Μεταξουργειο να δω τι θα κανω. Αλλα πλεον εχουν περασει και προθεσμιες που μου δινει ο νομος..
Chris έγραψε:+1 morx, και εγώ αυτήν ακριβώς την αντιμετώπιση έχω εισπράξει, μια ζωή μου κάνουν ευγενικότατους ελέγχους, ψαξίματα, ακόμα και όσες φορές με έχουν γράψει δεν μου έδωσαν αφορμή να γκρινιάξω
18 χρονών με 3 φίλους στο αμάξι, από τις πρώτες βόλτες και αραγμένοι στην ερημιά, το όργανο την κλασική ατάκα ανοίγοντας το πορτπαγκάζ "έχετε τπτ ύποπτο εδωμέσα;" "-ναι, 2 κομμένα κεφάλια και 4 κιλά παραμύθα", ακόμα και τότε ευγενικότατοι ήταν
Morx έγραψε:Ο καθενας οπως το βλεπει.
Στο κεντρο της Λάρισας οσα χρονια οδηγαω, ειτε μηχανη, μηχανακι αυτοκινητο ... δεν ειχα ποτε και κανενα θεμα. Ευγενικοτατοι. Οπως επισης και σε οποιο ελεγχο με σταματησαν!
Περα απο μια και μοναδικη περιπτωση π#$τανας γιου ... για τον οποιο εγραψα στο 4Τforum.
Καμια αναμειξη δεν εχω μαζι τους, ουτε συγγενη ουτε τιποτα.
Τι διαολο, γιατι μου φερονται εμενα καλα; Βυζγια δεν εχω ... (ακομα) ουτε σκορπιζω 200ευρα οταν τους βλεπω.
...
Τωρα, γιατι απο τους 8 στους 10 που ρωταω εχουν θεμα ... δεν το εχω καταλαβει, ομως κατοπιν συλλογισμου, για τα ατομα που ξερω και μου εχουν αναφερει περιστατικα "τι κοιτας ρε παλικαρι" "φιλαρακι τα χαρτια σου να τελειωνουμε" κτλ .... καταληγω οτι ΚΑΠΟΙΑ |λογοκρισία| εκαναν ή το υφακι τους ηταν λιγο πιο πανω απο το τυπικο της συμπεριφορας, χωρις καμια δοση ευγενειας ή καλης θελησης για συνεργασια.
).

White House offers 210.69€ million in funding for police body cameras
Police officer wearing a body camera
In case it wasn't glaringly clear, police accountability is a major concern these days -- and the White House is convinced that technology can help solve the problem. It's now promising up to 210.69€ million in matched funding for law enforcement agencies that want to buy body cameras for their officers. About 60.08€ million of the fund is for purchasing the cameras themselves (up to 50,000 of them); the rest is devoted to storage, training, and outreach programs meant to renew the level of trust between cops and the communities they serve. This is just one part of a much larger solution that also includes an overhaul of how the government distributes military gear, but it could make a big difference if it provides video evidence whenever there are complaints of excessive force or rights abuses.
[Image credit: Aaron P. Bernstein/Getty Images]
Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυ[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]