kovathe έγραψε:Με τίποτα όμως.
< >
Γίνεται μεθόδευση για τιμωρία στον 5ο τελικό. Να παίξουμε χωρίς κόσμο.
Άρχισαν τα όργανα.
Bayern7 έγραψε:kovathe έγραψε:Με τίποτα όμως.
< >
Γίνεται μεθόδευση για τιμωρία στον 5ο τελικό. Να παίξουμε χωρίς κόσμο.
Άρχισαν τα όργανα.
Για όλα τους εχω ικανούς....
Τοσα χρόνια έχουμε δει οργια...
< >
Δεν αναφέρομαι στη διαιτησία, για να μην πεταχτεί κάποιος και μου την πει (αναφέρομαι εκατέροθεν).
Αλλά στην (αν)ικανότητα σας να χάνετε παιχνίδια με αυτόν τον τραγικά άστοχο και μη συγκεντρωμένο Ολυμπιακό.
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ αν ήμουν βάζελος, θα ντρεπόμουν να μιλάω με αυτά που βλέπω.
Δεν αναφέρομαι στη διαιτησία, για να μην πεταχτεί κάποιος και μου την πει (αναφέρομαι εκατέροθεν).
Αλλά στην (αν)ικανότητα σας να χάνετε παιχνίδια με αυτόν τον τραγικά άστοχο και μη συγκεντρωμένο Ολυμπιακό.
Αν δεν είχε κάνει τις μαλακιες του ο τρακης, η σειρά θα ήταν 0-3.
KWSN-Men έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ αν ήμουν βάζελος, θα ντρεπόμουν να μιλάω με αυτά που βλέπω.
Πολύ πιθανόν. Αλλά αν ο Ολυμπιακός είχε Λοτζέσκι και Χάκετ, αν δεν ήταν ντεφορμέ ο Πρίντ ή ο Μπίλαρος;
Σήμερα το παιχνίδι το πήρε ο Μιλουτίνοφ (στάζω μέλι όταν γράφω το όνομά του), ο Ιωάννης Παπαπέτρου και προς το τέλος ο Παπανικολάου με τις άμυνες του. Διανοήσε λοιπόν πως έχασες σήμερα; Σου έκλεψε παιχνίδι ο μισός του μισού Ολυμπιακός.
Giuseppe Busso έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ αν ήμουν βάζελος, θα ντρεπόμουν να μιλάω με αυτά που βλέπω.
Πολύ πιθανόν. Αλλά αν ο Ολυμπιακός είχε Λοτζέσκι και Χάκετ, αν δεν ήταν ντεφορμέ ο Πρίντ ή ο Μπίλαρος;
Σήμερα το παιχνίδι το πήρε ο Μιλουτίνοφ (στάζω μέλι όταν γράφω το όνομά του), ο Ιωάννης Παπαπέτρου και προς το τέλος ο Παπανικολάου με τις άμυνες του. Διανοήσε λοιπόν πως έχασες σήμερα; Σου έκλεψε παιχνίδι ο μισός του μισού Ολυμπιακός.
Καλά οκ βασικά αν ξεχάσουμε ότι η καλύτερη ομάδα της 20ετίας είναι ντεφορμέ τότε ο ΠΑΟς θα ειπχε ελπίδες αν
Ο τράκης δεν ήταν τράκης
Η ομάδα πήγαινε Φ4 και δεν έπαιζε με την πρωταθλήτρια
Ο καλάθης δεν ήταν ντεφορμέ
Ο μπουρούσης δεν ήταν ντεφορμε
Ο νικολς δεν ήταν αφαντος
Ο τζέημς δεν ηπταν καφενες
Ο Παππάς ήταν κανονικός παίχτης
Ο χαραλμπόμπουλος ήταν πενταδάτος
Κλπ κλπ
Κοινώς, ο γρπ γάβρος κερδίζει οριακά έναν διαλλειμένο ΠΑΟ...
Κατάντια
< >
< >
<+
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 09223.html
ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ
Τί θα απομείνει απ αυτή την ομάδα του χρόνου, ούτε τα τσικό δε θα θέλουν να παίξουν
Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/article/basket/p ... cs/3364209
ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ
Εντωμεταξύ, αν και σχετικός όπως λες, ποστάρεις αυτή την παπαριά για να δείξεις ότι τι;
Φυσικά και ΔΕΝ κάνει φάουλ ο Σινγκλετον αλλά του κάνουν.
Και φυσικά και καλώς δεν δίνεται.
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1093459/o-kalathis-thelei-na-agonistei-alla