Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
kovathe έγραψε:Με τίποτα όμως.

< >

Γίνεται μεθόδευση για τιμωρία στον 5ο τελικό. Να παίξουμε χωρίς κόσμο.
Άρχισαν τα όργανα.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Bayern7 έγραψε:
kovathe έγραψε:Με τίποτα όμως.

< >

Γίνεται μεθόδευση για τιμωρία στον 5ο τελικό. Να παίξουμε χωρίς κόσμο.
Άρχισαν τα όργανα.

Για όλα τους εχω ικανούς....
Τοσα χρόνια έχουμε δει οργια...

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#403417 Εγώ αν ήμουν βάζελος, θα ντρεπόμουν να μιλάω με αυτά που βλέπω.
Δεν αναφέρομαι στη διαιτησία, για να μην πεταχτεί κάποιος και μου την πει (αναφέρομαι εκατέροθεν).
Αλλά στην (αν)ικανότητα σας να χάνετε παιχνίδια με αυτόν τον τραγικά άστοχο και μη συγκεντρωμένο Ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ αν ήμουν βάζελος, θα ντρεπόμουν να μιλάω με αυτά που βλέπω.
Δεν αναφέρομαι στη διαιτησία, για να μην πεταχτεί κάποιος και μου την πει (αναφέρομαι εκατέροθεν).
Αλλά στην (αν)ικανότητα σας να χάνετε παιχνίδια με αυτόν τον τραγικά άστοχο και μη συγκεντρωμένο Ολυμπιακό.

Αν δεν είχε κάνει τις μαλακιες του ο τρακης, η σειρά θα ήταν 0-3.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
KWSN-Men έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ αν ήμουν βάζελος, θα ντρεπόμουν να μιλάω με αυτά που βλέπω.

Πολύ πιθανόν. Αλλά αν ο Ολυμπιακός είχε Λοτζέσκι και Χάκετ, αν δεν ήταν ντεφορμέ ο Πρίντ ή ο Μπίλαρος;
Σήμερα το παιχνίδι το πήρε ο Μιλουτίνοφ (στάζω μέλι όταν γράφω το όνομά του), ο Ιωάννης Παπαπέτρου και προς το τέλος ο Παπανικολάου με τις άμυνες του. Διανοήσε λοιπόν πως έχασες σήμερα; Σου έκλεψε παιχνίδι ο μισός του μισού Ολυμπιακός.
Άβαταρ μέλους
By skous
Giuseppe Busso έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:

Πολύ πιθανόν. Αλλά αν ο Ολυμπιακός είχε Λοτζέσκι και Χάκετ, αν δεν ήταν ντεφορμέ ο Πρίντ ή ο Μπίλαρος;
Σήμερα το παιχνίδι το πήρε ο Μιλουτίνοφ (στάζω μέλι όταν γράφω το όνομά του), ο Ιωάννης Παπαπέτρου και προς το τέλος ο Παπανικολάου με τις άμυνες του. Διανοήσε λοιπόν πως έχασες σήμερα; Σου έκλεψε παιχνίδι ο μισός του μισού Ολυμπιακός.

Καλά οκ βασικά αν ξεχάσουμε ότι η καλύτερη ομάδα της 20ετίας είναι ντεφορμέ τότε ο ΠΑΟς θα ειπχε ελπίδες αν
Ο τράκης δεν ήταν τράκης
Η ομάδα πήγαινε Φ4 και δεν έπαιζε με την πρωταθλήτρια
Ο καλάθης δεν ήταν ντεφορμέ
Ο μπουρούσης δεν ήταν ντεφορμε
Ο νικολς δεν ήταν αφαντος
Ο τζέημς δεν ηπταν καφενες
Ο Παππάς ήταν κανονικός παίχτης
Ο χαραλμπόμπουλος ήταν πενταδάτος
Κλπ κλπ

Κοινώς, ο γρπ γάβρος κερδίζει οριακά έναν διαλλειμένο ΠΑΟ...
Κατάντια

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#403949 Πριν λιγο τον πετυχα τον Τομυ στο 5χ5 (ειναι πρωην συναδελφος) και του λεω τι τους εκανες παλι και γκρινιαζουν ολοι? Εξαλλος ειναι με Τρακη. Ενω ειναι βαζελος δε μπορει καθολου μ αυτον και του παει κοντρα.

<+
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#403973 Δεν έχει το θεό του το πρεζόνι, με το ζόρι να μας κάνει ρόμπα :dizzy:

Τί θα απομείνει απ αυτή την ομάδα του χρόνου, ούτε τα τσικό δε θα θέλουν να παίξουν :help:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

http://www.sport-fm.gr/article/basket/p ... cs/3364209

ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ

Εντωμεταξύ, αν και σχετικός όπως λες, ποστάρεις αυτή την παπαριά για να δείξεις ότι τι;

Φυσικά και ΔΕΝ κάνει φάουλ ο Σινγκλετον αλλά του κάνουν.

Και φυσικά και καλώς δεν δίνεται.