Με ρωτουσε φιλος και με ενδιαφερει κι εμενα για οσο χρονο περναω Ελλαδα.
Η voda στο σημειο που μενω (Αγια Σοφια) δεν ειναι και στα καλυτερα της. Eχουμε και οι δυο voda, εγω καρτοκινητη cu.
kostis20 έγραψε:Παιδιά στο Free2go τα λεπτά ομιλίας που έχουν μεινει μεταφέρονται στον επόμενο μήνα?Όχι, λήγουν κανονικά. Τα πακέτα των 5 ευρώ και τα bonus τους λήγουν σε 30 ημέρες, τα 2€ πακέτα (που ξεκλειδώνουν για να τα ενεργοποιήσεις εφόσον έχεις ενεργό 5€ πακέτο) λήγουν στις 15 ημέρες.
Red Garland έγραψε:kostis20 έγραψε:Παιδιά στο Free2go τα λεπτά ομιλίας που έχουν μεινει μεταφέρονται στον επόμενο μήνα?Όχι, λήγουν κανονικά. Τα πακέτα των 5 ευρώ και τα bonus τους λήγουν σε 30 ημέρες, τα 2€ πακέτα (που ξεκλειδώνουν για να τα ενεργοποιήσεις εφόσον έχεις ενεργό 5€ πακέτο) λήγουν στις 15 ημέρες.

tazio έγραψε:χίλια συγγνώμη, λάθος! Όλα τα πακέτα (και των 2€) πλέον λήγουν σε 30 μέρες, παλιά ήταν 15 μέρες.Red Garland έγραψε:kostis20 έγραψε:Παιδιά στο Free2go τα λεπτά ομιλίας που έχουν μεινει μεταφέρονται στον επόμενο μήνα?Όχι, λήγουν κανονικά. Τα πακέτα των 5 ευρώ και τα bonus τους λήγουν σε 30 ημέρες, τα 2€ πακέτα (που ξεκλειδώνουν για να τα ενεργοποιήσεις εφόσον έχεις ενεργό 5€ πακέτο) λήγουν στις 15 ημέρες.
Σίγουρα λήγουν σε 15 ημέρες κι όχι σε 1 μήνα;
g8777 έγραψε:Οχι. Θα πληρωνεις 13 και θα παιρνεις κουπονια 10 ευρω.Το κολπο ποιο ειναι ομως; Οτι κατα πασα πιθανοτητα τα κουπονια ειναι τα ιδια με αυτα απο epithimies.gr που ειναι τοοοοοοοσο δυσκολο να αποκτησεις. Αφου τα χω βαλει στο σπαμ για να καταλαβεις.
Ποια εκ των Vodafone & Cosmote προτείνετε και τι πακέτα έχουν; (λίγο που είδα της Cosmote το site άκρη δεν έβγαλα οπότε καλύτερα ενημέρωση από χρήστες αυτών)
Red Garland έγραψε:tazio έγραψε:χίλια συγγνώμη, λάθος! Όλα τα πακέτα (και των 2€) πλέον λήγουν σε 30 μέρες, παλιά ήταν 15 μέρες.Red Garland έγραψε:kostis20 έγραψε:Παιδιά στο Free2go τα λεπτά ομιλίας που έχουν μεινει μεταφέρονται στον επόμενο μήνα?Όχι, λήγουν κανονικά. Τα πακέτα των 5 ευρώ και τα bonus τους λήγουν σε 30 ημέρες, τα 2€ πακέτα (που ξεκλειδώνουν για να τα ενεργοποιήσεις εφόσον έχεις ενεργό 5€ πακέτο) λήγουν στις 15 ημέρες.
Σίγουρα λήγουν σε 15 ημέρες κι όχι σε 1 μήνα;
Λογικά όταν ο Χάτζαρ υπέγραψε στη Red Bull πρέπει […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]