Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g47
#35481 Εχετε καμια ιδεα για Πατρα τι παιζει?
Με ρωτουσε φιλος και με ενδιαφερει κι εμενα για οσο χρονο περναω Ελλαδα.
Η voda στο σημειο που μενω (Αγια Σοφια) δεν ειναι και στα καλυτερα της. Eχουμε και οι δυο voda, εγω καρτοκινητη cu.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#35607 Η Q είναι η οικονομικότερη, αρκεί να σου φτάνουν οι έως 4 ώρες προς όλους που δίνει μηνιαίως.
Αν χρειάζεσαι παραπάνω, πας στο F2G που ουσιαστικά μπορείς να φτάσεις σχεδόν στα 1800 λεπτά προς όλους κι ακόμη περισσότερα προς Wind/Q.
Βέβαια αν κάθε μήνα φτάνεις εκεί ψηλά, συμφέρει κάποιο συμβόλαιο σε τιμή με έκπτωση (τα δίνουν αφειδώς οι εταιρίες για να μην χάσουν πελάτες συμβολαίου).
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
kostis20 έγραψε:Παιδιά στο Free2go τα λεπτά ομιλίας που έχουν μεινει μεταφέρονται στον επόμενο μήνα?
Όχι, λήγουν κανονικά. Τα πακέτα των 5 ευρώ και τα bonus τους λήγουν σε 30 ημέρες, τα 2€ πακέτα (που ξεκλειδώνουν για να τα ενεργοποιήσεις εφόσον έχεις ενεργό 5€ πακέτο) λήγουν στις 15 ημέρες.
Άβαταρ μέλους
By tazio
Red Garland έγραψε:
kostis20 έγραψε:Παιδιά στο Free2go τα λεπτά ομιλίας που έχουν μεινει μεταφέρονται στον επόμενο μήνα?
Όχι, λήγουν κανονικά. Τα πακέτα των 5 ευρώ και τα bonus τους λήγουν σε 30 ημέρες, τα 2€ πακέτα (που ξεκλειδώνουν για να τα ενεργοποιήσεις εφόσον έχεις ενεργό 5€ πακέτο) λήγουν στις 15 ημέρες.

Σίγουρα λήγουν σε 15 ημέρες κι όχι σε 1 μήνα;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#40101 Aκουστε μοντα απο την Voda:

Σας κανουμε μια προσφορα λεει που δεν υπαρχει στη αγορα λεει : Θα πληρωνετε 13,44 καθε 8 του μηνα λεει σε κατοπρογραμμα με 1500 προς Voda , 300 προς τριτους, 100 mb και κατι σμςουλια για τυλιγμα αλλά: Τα 10 ευρω θα τα παιρνετε σε εκπτωτικα κουπονια απο συγκεκριμενα προιοντα της P&G. :lol:

Voda, πιασε και μισο βαρελισια μαζι με το Red 1. :eat:

ΒΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο CORSAIR.

Και το κλεισα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#40118 Δηλαδή θα πληρώνεις 23 και θα σου επιστρέφουν τα 10 σε κουπόνια;

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#40132 Οχι. Θα πληρωνεις 13 και θα παιρνεις κουπονια 10 ευρω.Το κολπο ποιο ειναι ομως; Οτι κατα πασα πιθανοτητα τα κουπονια ειναι τα ιδια με αυτα απο epithimies.gr που ειναι τοοοοοοοσο δυσκολο να αποκτησεις. Αφου τα χω βαλει στο σπαμ για να καταλαβεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#40133 Την έκαναν και σε φίλο μου αλλά ακόμα εντυπωσιακότερα. Τον ρώτησαν πόσα πληρώνει (25), του πρότειναν λογαριασμό στα 30-30λίγα και τα 10 πίσω σε κουπόνια :dizzy:

του αντιπρότεινα να τον γράψω λιονές :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#40136 Και υπόψιν είναι καρτοπρόγραμμα που όλες οι παροχές σε χρόνο ομιλίας είναι με 3λεπτη ελάχιστη χρήση.

< μου
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
tazio έγραψε:
Red Garland έγραψε:

χίλια συγγνώμη, λάθος! Όλα τα πακέτα (και των 2€) πλέον λήγουν σε 30 μέρες, παλιά ήταν 15 μέρες. :vava:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
g8777 έγραψε:Οχι. Θα πληρωνεις 13 και θα παιρνεις κουπονια 10 ευρω.Το κολπο ποιο ειναι ομως; Οτι κατα πασα πιθανοτητα τα κουπονια ειναι τα ιδια με αυτα απο epithimies.gr που ειναι τοοοοοοοσο δυσκολο να αποκτησεις. Αφου τα χω βαλει στο σπαμ για να καταλαβεις. :lol:

Κι εγώ :lol:
Εμένα με πήραν (ίδια περίπτωση) και μου είπαν το 13,44 (μάλλον ειναι στάνταρ), με 300 λεπτά προς όλους, 600 προς Vodafone, 1gb Internet και 100 sms. Για κουπόνια δε μου είπαν, αλλα ίσως δεν πρόλαβαν, γιατι τους το ξέκοψα εξαρχής οτι δεν ενδιαφέρομαι.
Βέβαια την άλλη μέρα με ξαναπήρε μια άλλη γκόμενα, αλλά της το κλεισα στη μάπα, μόλις μου άρχιςε το παραμύθι, γιατί είχα κόσμο στο γραφείο. Καλά, δεν κρατάνε αρχείο με το ποιους παίρνουν;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#40209 Θέλω να πάρω μία καρτο-σιμ για να την χρησιμοποιήσω μόνο για ιντερνετ. Θέλω αυστηρά λόγω ελλειπούς κάλυψης να αποκλειστεί η WIND. Καβάλα που είμαι είναι ΓΤΠΚαβάλα. :lol: Ποια εκ των Vodafone & Cosmote προτείνετε και τι πακέτα έχουν; (λίγο που είδα της Cosmote το site άκρη δεν έβγαλα οπότε καλύτερα ενημέρωση από χρήστες αυτών)
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Red Garland έγραψε:
tazio έγραψε:
Red Garland έγραψε:

χίλια συγγνώμη, λάθος! Όλα τα πακέτα (και των 2€) πλέον λήγουν σε 30 μέρες, παλιά ήταν 15 μέρες. :vava:

Αυτό το μήνα είμαι μόνο με 2ευρα πακέτα

Χάλασα 8€ και έχω 300' & 50 sms προς όλους , 200' & sms προς wind , που με νοιάζει λόγω γυναίκας και 1 GB bonus επειδή έβαλα κάρτα από πιστωτική

Μια χαρά με βγάζουν με λίγη προσοχή. Τον άλλο μήνα που θα έρθει πρέπει να καταστρώσω νέα στρατηγική γιατί θα πρέπει να βάλω τουλάχιστον ένα 5αρι

Αλλά στο τέλος του ερχόμενου μήνα θα παίξω πάλι μπάλα με 2ευρα μόνο