Αν έβγαινε και με κανονικό αυτόματο κι όχι το ρημαδοκουπλουνγκ...
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

Kon5 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, τα Audi όσο πάνε χειροτερεύουν.
Λογικό, απευθύνεται στους ίδιους ανθρώπους που αρέσουν τα Χ1 και 2 ActiveTourer.![]()
Το Α3 sb και sedan μου αρέσουν πολύ. Επίσης και όλη η σειρά allroad.
Έχεις φάει κόλλημα με το Χ1. Το τελευταίο Χ1 είναι πολύ όμορφο και έχει και χώρους.
Το 2tourer πιο ωραίο imo από την b class, c max ή touran. Γι'αυτούς που θέλουν αυτή την κατηγορία είναι ωραιότερο.
Kon5 έγραψε::lol:
Είπαμε βρε έρωτα με τη Mercedes έχω και κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα καταλήξω ..όταν με το καλό.

Kon5 έγραψε::lol:
Είπαμε βρε έρωτα με τη c έχω και κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα καταλήξω ..όταν με το καλό.
Kon5 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, τα Audi όσο πάνε χειροτερεύουν.
Λογικό, απευθύνεται στους ίδιους ανθρώπους που αρέσουν τα Χ1 και 2 ActiveTourer.![]()
Το Α3 sb και sedan μου αρέσουν πολύ. Επίσης και όλη η σειρά allroad.
Έχεις φάει κόλλημα με το Χ1. Το τελευταίο Χ1 είναι πολύ όμορφο και έχει και χώρους.
Το 2tourer πιο ωραίο imo από την b class, c max ή touran. Γι'αυτούς που θέλουν αυτή την κατηγορία είναι ωραιότερο.
Kon5 έγραψε:Μάρκο δώσε τη μπέμπα να σου δώσω το σουζούκι ρε. Δεν σπάει εγγυημένα. Και δώρο 4άδα χειμερινά για να πηγαίνεις παντιέρα και χειμώνα

markvag έγραψε:Kon5 έγραψε:Μάρκο δώσε τη μπέμπα να σου δώσω το σουζούκι ρε. Δεν σπάει εγγυημένα. Και δώρο 4άδα χειμερινά για να πηγαίνεις παντιέρα και χειμώνα
![]()
![]()
Άμα είναι να σε γλιτώσω από τις |λογοκρισία| που σ' αρέσουν (Χ1, 2 active tourer) θυσιάζομαι.![]()
, εσένα θα σου φέρω C180 γιατί είσαι οικογενειάρχης
Giuseppe Busso έγραψε:Πάντως μεγάλη ανωμαλία αυτό. Το μισό φόρουμ βρίζει τα γερμανικά αυτοκίνητα και μετά από λίγο καιρό βλέπεις να ανεβάζουν φωτογραφίες στο "Βάλτε μια φωτό από το αυτοκίνητό σας" με καμιά BMW.
Καλά στα άλλα τόπιξ που βρίζουν την κυβέρνηση, κατάλαβα ότι την ψηφίζουν κιόλας.
Giuseppe Busso έγραψε:Πάντως μεγάλη ανωμαλία αυτό. Το μισό φόρουμ βρίζει τα γερμανικά αυτοκίνητα και μετά από λίγο καιρό βλέπεις να ανεβάζουν φωτογραφίες στο "Βάλτε μια φωτό από το αυτοκίνητό σας" με καμιά BMW.

drdino έγραψε:S3 saloon σε μπλε
Αν έβγαινε και με κανονικό αυτόματο κι όχι το ρημαδοκουπλουνγκ...
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]