Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#400215 S3 saloon σε μπλε Εικόνα

Αν έβγαινε και με κανονικό αυτόματο κι όχι το ρημαδοκουπλουνγκ...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Kon5 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, τα Audi όσο πάνε χειροτερεύουν.
Λογικό, απευθύνεται στους ίδιους ανθρώπους που αρέσουν τα Χ1 και 2 ActiveTourer. :s_dunno :s_hang

Το Α3 sb και sedan μου αρέσουν πολύ. Επίσης και όλη η σειρά allroad.
Έχεις φάει κόλλημα με το Χ1. Το τελευταίο Χ1 είναι πολύ όμορφο και έχει και χώρους.
Το 2tourer πιο ωραίο imo από την b class, c max ή touran. Γι'αυτούς που θέλουν αυτή την κατηγορία είναι ωραιότερο.

I'm watching u :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#400220 :lol:
Είπαμε βρε έρωτα με τη c έχω και κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα καταλήξω ..όταν με το καλό.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Kon5 έγραψε::lol:
Είπαμε βρε έρωτα με τη Mercedes έχω και κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα καταλήξω ..όταν με το καλό.

Εικόνα

Καλοτάξιδο :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Kon5 έγραψε::lol:
Είπαμε βρε έρωτα με τη c έχω και κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα καταλήξω ..όταν με το καλό.

Μην με κάνεις να πάω αύριο στην αντιπροσωπία και να πάρω ένα μεταχειρισμένο ενός έτους και με βρείς μεθαύριο στην πόρτα σου να κάνουμε τελετή παράδοσης-παραλαβής :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Kon5 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, τα Audi όσο πάνε χειροτερεύουν.
Λογικό, απευθύνεται στους ίδιους ανθρώπους που αρέσουν τα Χ1 και 2 ActiveTourer. :s_dunno :s_hang

Το Α3 sb και sedan μου αρέσουν πολύ. Επίσης και όλη η σειρά allroad.
Έχεις φάει κόλλημα με το Χ1. Το τελευταίο Χ1 είναι πολύ όμορφο και έχει και χώρους.
Το 2tourer πιο ωραίο imo από την b class, c max ή touran. Γι'αυτούς που θέλουν αυτή την κατηγορία είναι ωραιότερο.

Εγώ φταίω, ή αυτά που είναι το χάλι τους το μαύρο;
Η Χ1 υπάρχει σαν υποκατάστατο της Χ3, και είναι παντού χειρότερη.
Ένα 3008 της ρίχνει στ'αυτιά και το μόνο που την σώζει είναι το σήμα.
Το αυτό και για το άλλο έκτρωμα την Active Tourer.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Kon5 έγραψε:Μάρκο δώσε τη μπέμπα να σου δώσω το σουζούκι ρε. Δεν σπάει εγγυημένα. Και δώρο 4άδα χειμερινά για να πηγαίνεις παντιέρα και χειμώνα :s_sarcastic

:s_tongue :s_tongue

Άμα είναι να σε γλιτώσω από τις |λογοκρισία| που σ' αρέσουν (Χ1, 2 active tourer) θυσιάζομαι. :lol: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
markvag έγραψε:
Kon5 έγραψε:Μάρκο δώσε τη μπέμπα να σου δώσω το σουζούκι ρε. Δεν σπάει εγγυημένα. Και δώρο 4άδα χειμερινά για να πηγαίνεις παντιέρα και χειμώνα :s_sarcastic

:s_tongue :s_tongue

Άμα είναι να σε γλιτώσω από τις |λογοκρισία| που σ' αρέσουν (Χ1, 2 active tourer) θυσιάζομαι. :lol: :twisted:

Σε βλέπω να κονομάς Μέρκα :shifty: , εσένα θα σου φέρω C180 γιατί είσαι οικογενειάρχης :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#400253 Θωμά κατέβασέ του μια μέρκα. ο Μάρκος αγοράζει γερμανικά και μετά τα βρίζει λόγω πρίμιουμ. Τώρα λέει θα ξηλώσει την προπέλα μπρος πίσω και θα βάλει λιοντάρι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#400254 Πάντως μεγάλη ανωμαλία αυτό. Το μισό φόρουμ βρίζει τα γερμανικά αυτοκίνητα και μετά από λίγο καιρό βλέπεις να ανεβάζουν φωτογραφίες στο "Βάλτε μια φωτό από το αυτοκίνητό σας" με καμιά BMW.

Καλά στα άλλα τόπιξ που βρίζουν την κυβέρνηση, κατάλαβα ότι την ψηφίζουν κιόλας. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Giuseppe Busso έγραψε:Πάντως μεγάλη ανωμαλία αυτό. Το μισό φόρουμ βρίζει τα γερμανικά αυτοκίνητα και μετά από λίγο καιρό βλέπεις να ανεβάζουν φωτογραφίες στο "Βάλτε μια φωτό από το αυτοκίνητό σας" με καμιά BMW.

Καλά στα άλλα τόπιξ που βρίζουν την κυβέρνηση, κατάλαβα ότι την ψηφίζουν κιόλας. :lol:

Θυμήσου τι έγραψα πρίν λίγες μέρες όταν ο Μιράζ ανέβασε την μπεμβέ του.
Είχα γράψει ότι: ΟΛΟΙ σε Γερμανικά θα καταλήξουν στο τέλος! :iconcool:
Καλά το 3008 θα το χαρακτήριζα πανακριβο για αυτά που θέλει να προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:Πάντως μεγάλη ανωμαλία αυτό. Το μισό φόρουμ βρίζει τα γερμανικά αυτοκίνητα και μετά από λίγο καιρό βλέπεις να ανεβάζουν φωτογραφίες στο "Βάλτε μια φωτό από το αυτοκίνητό σας" με καμιά BMW.

Ας είχε καλοστημένο, πισωκίνητο KIA και θα σού 'λεγα αν θα μ' έβλεπε η πενβέ... :rtfm: :s_yes

Ή αν η Άλφα είχε βγάλει την Ιουλία 10 χρόνια νωρίτερα... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#400264 Άστο Μάρκο. Όποιος θέλει Alfa, παίρνει Alfa.
Και αυτό που λέει ο Θωμίκος είναι αλήθεια. Υπάρχει εμποτισμός με γερμανική πριμιουμοσύνη στον Έλληνα.
Μπορεί να βρίζει νυχθημερόν την ΚΑΡΓΙΟΛΩ αλλά μόλις βρει ευκαιρία, θα πάρει το γερμανικό τουτού.
Μην κρυβόμαστε. Και εσύ έτσι έκανες και άλλοι επίσης. Όπως έκανε και ο πατέρας μου.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#400268 θα με κάνετε να το βάλω στην υπογραφή μου με τα χρώματα της Γερμανικής Σημαίας :inlove:
Πωπω Γέρον Θωμάς ο Μερσεντάκιας :iconcool: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
drdino έγραψε:S3 saloon σε μπλε Εικόνα

Αν έβγαινε και με κανονικό αυτόματο κι όχι το ρημαδοκουπλουνγκ...

...ακομα και Α3 saloon (1.5/150ps) σε μπλε... :inlove:

Τι να το κανεις το κανονικο αυτοματο? Ηταν πιο αργο και απο την καθυστερηση το tiptronic της Audi, δεν παει σε γρηγορα μοτερ οπως του S3...