Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#399651 Επίσης, αφού έκλεισε το επίσημο forum της Θ13 και έκλεισε και ένα ανεπίσημο, για να παίρνει την ιντερνετική δόση του το έριξε στο Instagram (ναι, έμπαινε και στα 2 προαναφερθέντα).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#399667 Εχει κατι θεματακια παντως με τους 13ους και τον Ζελικο.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#399669 Ο μέσος Παναθηναϊκός ελπίζει πλέον μόνο σε ένα τροχαίο στην Αττική Οδό. Προφανώς χωρίς άλλα θύματα.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Dimsabas έγραψε:Ο μέσος Παναθηναϊκός ελπίζει πλέον μόνο σε ένα τροχαίο στην Αττική Οδό. Προφανώς χωρίς άλλα θύματα.

OD
Άβαταρ μέλους
By bill33
Deleted User 1 έγραψε:Πάντως οι πληροφορίες μου λένε ότι στη Βιανέξ είναι σκύλος του πολέμου ο Τράκης. Πρώτος πάει, τελευταίος φεύγει και γενικά είναι παρόν σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τουρίστας.

Έχουν τόσα ληγμένα που δεν προλαβαίνει ; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#400143 Τα εισιτήρια της Κυριακής έχουν κλείσει ήδη και υπήρξε ζεματιστό ενδιαφέρον, αφού ζήτησαν άλλοι τρεις φίλοι (συμπεριλαμβανομένου ινκόγκνιτο ΜΗ σύγγαυρου). :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
diplomat έγραψε:Τα εισιτήρια της Κυριακής έχουν κλείσει ήδη και υπήρξε ζεματιστό ενδιαφέρον, αφού ζήτησαν άλλοι τρεις φίλοι (συμπεριλαμβανομένου ινκόγκνιτο ΜΗ σύγγαυρου). :whistlink:

Θα'σαι μέσα; Εκτός απροόπτου το χάνω το ματσάκι.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#400153 Δεν το 'χανα με τίποτα. Θα έρθει και ένα στόνεο φίλος αδειούχος από το ΠΝ και άλλοι δύο (ένας εκ των οποίων ΜΗ σύγγαυρος, επαναλαμβάνω :shifty: ).

Είμαι τρελαμένος μετά το χαμένο τελικό ρε, άσχετα με το αν προσπάθησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους. Τα καντήλια έφυγαν ωσάν αστροπελέκια λαίμαι. Πάμε γερά μπούσσε τα ΖΕΛΟΝΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
diplomat έγραψε:Δεν το 'χανα με τίποτα. Θα έρθει και ένα στόνεο φίλος αδειούχος από το ΠΝ και άλλοι δύο (ένας εκ των οποίων ΜΗ σύγγαυρος, επαναλαμβάνω :shifty: ).

Είμαι τρελαμένος μετά το χαμένο τελικό ρε, άσχετα με το αν προσπάθησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους. Τα καντήλια έφυγαν ωσάν αστροπελέκια λαίμαι. Πάμε γερά μπούσσε τα ΖΕΛΟΝΙΑ.

Μπορείς να βρεις και για μένα ένα να έρθω παρέα;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#400157 Tα εισιτήρια τα κλείσαμε 11.30 το πρωί και ήδη δεν υπήρχαν πολλά, δυστυχώς. :(

Εάν το ήξερα από το πρωί θα μπορούσα να βοηθήσω.

Edit, εντωμεταξύ, ενώ υπήρχε κανονικά στο ίντερνετς η διάθεση με κασέρι σε καταστήματα γερμανός, για κάποιον λόγο, που δεν τον ήξεραν οι υπάλληλοι δεν διατέθηκαν. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#400315 Νομίζω ότι με το νέο φορμάτ της euroleague , έχοντας κατά νου και ότι από τον Σεπτέμβριο τα παιχνίδια θα τα δείχνει μόνο η Nova , η λύση του διαρκείας είναι μονόδρομος...
Φέτος εγώ στο ΟΑΚΑ αν ανανεώσω μέχρι 16 Ιουνίου , θα μου έρθει το διαρκείας 162€...νομίζω τσάμπα γι αυτά που σου προσφέρει...(δεν ξέρω του γαύρου πόσο πάνε τα διαρκείας) .Μόνο στα μισά ευρωπαικά ματς να πας έχεις βγάλει το κόστος...
Πιστεύω ότι αξίζει. Σε εμάς κάνουν και άτοκες δόσεις με πιστ καρτα..