https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Dimsabas έγραψε:Ο μέσος Παναθηναϊκός ελπίζει πλέον μόνο σε ένα τροχαίο στην Αττική Οδό. Προφανώς χωρίς άλλα θύματα.
OD
Πολλά τα λεφτά Αρη.
Deleted User 1 έγραψε:Πάντως οι πληροφορίες μου λένε ότι στη Βιανέξ είναι σκύλος του πολέμου ο Τράκης. Πρώτος πάει, τελευταίος φεύγει και γενικά είναι παρόν σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τουρίστας.
Έχουν τόσα ληγμένα που δεν προλαβαίνει ;
diplomat έγραψε:Τα εισιτήρια της Κυριακής έχουν κλείσει ήδη και υπήρξε ζεματιστό ενδιαφέρον, αφού ζήτησαν άλλοι τρεις φίλοι (συμπεριλαμβανομένου ινκόγκνιτο ΜΗ σύγγαυρου).
Θα'σαι μέσα; Εκτός απροόπτου το χάνω το ματσάκι.
).Είμαι τρελαμένος μετά το χαμένο τελικό ρε, άσχετα με το αν προσπάθησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους. Τα καντήλια έφυγαν ωσάν αστροπελέκια λαίμαι. Πάμε γερά μπούσσε τα ΖΕΛΟΝΙΑ.
diplomat έγραψε:Δεν το 'χανα με τίποτα. Θα έρθει και ένα στόνεο φίλος αδειούχος από το ΠΝ και άλλοι δύο (ένας εκ των οποίων ΜΗ σύγγαυρος, επαναλαμβάνω).
Είμαι τρελαμένος μετά το χαμένο τελικό ρε, άσχετα με το αν προσπάθησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους. Τα καντήλια έφυγαν ωσάν αστροπελέκια λαίμαι. Πάμε γερά μπούσσε τα ΖΕΛΟΝΙΑ.
Μπορείς να βρεις και για μένα ένα να έρθω παρέα;

Εάν το ήξερα από το πρωί θα μπορούσα να βοηθήσω.
Edit, εντωμεταξύ, ενώ υπήρχε κανονικά στο ίντερνετς η διάθεση με κασέρι σε καταστήματα γερμανός, για κάποιον λόγο, που δεν τον ήξεραν οι υπάλληλοι δεν διατέθηκαν.
Φέτος εγώ στο ΟΑΚΑ αν ανανεώσω μέχρι 16 Ιουνίου , θα μου έρθει το διαρκείας 162€...νομίζω τσάμπα γι αυτά που σου προσφέρει...(δεν ξέρω του γαύρου πόσο πάνε τα διαρκείας) .Μόνο στα μισά ευρωπαικά ματς να πας έχεις βγάλει το κόστος...
Πιστεύω ότι αξίζει. Σε εμάς κάνουν και άτοκες δόσεις με πιστ καρτα..
<+