bibendum έγραψε:dimik έγραψε:bibendum έγραψε:γι αυτο θα εχω λογο να πω οτι ειναι μαπα αν συμβει κατι.
< >
Πες ότι θες, συμπόνοια μην περιμένεις όμως
δεν νομιζω να ζητησα κατι τετοιο
< >
για να μην ζητήσεις το είπα
bibendum έγραψε:dimik έγραψε:bibendum έγραψε:γι αυτο θα εχω λογο να πω οτι ειναι μαπα αν συμβει κατι.
< >
Πες ότι θες, συμπόνοια μην περιμένεις όμως
δεν νομιζω να ζητησα κατι τετοιο
< >
markvag έγραψε:diplomat έγραψε:
Το κόστος χρήσης/συντήρησης/σέρβις ενός πρήμιουμ αυτοκινήτου πάντως, ΔΕΝ είναι μυστικό ότι είναι ακριβό και όντως χρειάζεται κάποιον έξτρα προϋπολογισμό.
Δαν αναφέρθηκα, εγώ τουλάχιστον σε αυτό.Αυτό είναι γνωστό. Και τα προγραμματισμένα σέρβις θα είναι πιο ακριβά και τα ανταλλακτικά εν γένει θα είναι πιο ακριβά (στην αντιπροσωπεία τουλάχιστον). Γνωστό αυτό και αναμενόμενο. (βέβαια, ιδίως στο γκρουπ VW, όταν βλέπεις ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα στη Seat να κάνει το 1/3 της τιμής απ' ότι στην Audi, θα πρέπει τουλάχιστον να προβληματίζεσαι...
)
Αναφέρθηκα στο ότι (έτσι όπως το κατάλαβα τουλάχιστον και απ' ότι βλέπω καλά κατάλαβα) θεωρήθηκε λογικό το συνεργείο να βάζει τον πελάτη να πληρώνει (πανάκριβες) εργασίες που δεν χρειάζονται και που (θα έπρεπε να ξέρει ότι) δεν έχουν αποτέλεσμα. Αν αυτό είναι λογικό επειδή έχεις πρήμιουμ ή επειδή ο πελάτης δεν είναι σχετικός με το αυτοκίνητο, ε... έχουμε πολύ διαφορετική άποψη για το τι είναι σωστό και λογικό...![]()
Εγώ αυτή την συμπεριφορά τη χαρακτηρίζω ως απατεωνίστικη (όταν θέλω να παραμείνω κόσμιος![]()
).
Η δουλειά του συνεργείου, ιδίως του εξουσιοδοτημένου (που έχει υποτίθεται και ένα όνομα ενός εργοστασίου να στηρίξει), είναι να βοηθάει τον πελάτη (ιδίως τον άσχετο) και να υποστηρίζει το εργοστάσιο με σωστές υπηρεσίες μετά την πώληση και φυσικά όχι να τον εξαπατά με την παραμικρή ευκαιρία σαν τον μικρο-απατεώνα μαστρο-Μήτσο που έχει ανοίξει ένα κωλομάγαζο και περιμένει να γδύσει μερικά κορόιδα για να "τα πιάσει"...

Νίκος Παππάς έγραψε:@dimik, δεν με πρόσεξες. Αναφέρθηκα στο 2008 που αυτά τα αυτοκίνητα ήταν καινούργια και κόστιζαν 40Κ. Αυτός που το πήρε καινούριο τι έρευνα να κάνει; Στο μεταχειρισμένο είναι εύκολο, υπάρχει γνώση των προβλημάτων όπως και πιθανά τρόποι φθηνής αντιμετώπισης, συν ότι το αγοράζεις φθηνά. Άλλος έφαγε την απαξία στο κεφάλι.
Από το Redmi Note 4
dimviii έγραψε:Νικο αν το ρολεξ σου χαλαγε συχνοτερα από casio και οι ζημιες εφταναν την αξια του ρολογιου δεν θα ειχες πρόβλημα φανταζομαι. Ακριβο ρολοι,ακριβες ζημιες. Η τεχνολογια πληρωνεται.
Αλλωστε σου εδωσε καμια διαβεβαιωση η ρολεξ ότι δεν θα χαλαει?
Ρε τι διαβαζουμε εδώ μεσα...
Nikos! έγραψε:dimviii έγραψε:Νικο αν το ρολεξ σου χαλαγε συχνοτερα από casio και οι ζημιες εφταναν την αξια του ρολογιου δεν θα ειχες πρόβλημα φανταζομαι. Ακριβο ρολοι,ακριβες ζημιες. Η τεχνολογια πληρωνεται.
Γιατί 50.000 ζημιές πλήρωσε ?
Nikos! έγραψε:Αν το ρολεξ μου χαλάσει εκτός εγγύησης θα το φτιάξω όσο κι αν κοστίσει. Δε θα κλαψω.
dimik έγραψε:ο δικός μου προυπολογισμός και οι προβλέψεις σε έξοδα σήκωναν μτχ BMW με μαξιλάρι ασφαλείας και από ολική καταστροφή ή π.χ χτύπημα σκύλου όπως και έγινε την 2η εβδομάδα που την πήρα,
dimviii έγραψε:Nikos! έγραψε:dimviii έγραψε:Νικο αν το ρολεξ σου χαλαγε συχνοτερα από casio και οι ζημιες εφταναν την αξια του ρολογιου δεν θα ειχες πρόβλημα φανταζομαι. Ακριβο ρολοι,ακριβες ζημιες. Η τεχνολογια πληρωνεται.
Γιατί 50.000 ζημιές πλήρωσε ?
50.000 κανει τωρα?Δεν χανουν αξια τα πριμιουμ? Συγκρινεις το κοστος των ζημιων που βγαζει συγκριτικα με την αξια του νεου αυτοκινητου πριν 3-5-10 χρονια για να δεις εάν συμφαιρει?![]()
δλδ μεχρι τις 35.000 ευρω ζημιες είναι καλα?Nikos! έγραψε:Αν το ρολεξ μου χαλάσει εκτός εγγύησης θα το φτιάξω όσο κι αν κοστίσει. Δε θα κλαψω.
δεν σε ρωτησα εάν χαλασει το ρολεξ σου εκτος εγγυησης αν θα το φτιαξεις,ή θα το πεταξεις στα σκουπίδια.
Σε ρωτησα εάν χαλαει συχνοτερα από καζιο των 100 ευρω και κοστιζει η επισκευή του οσο η αξια του.
Nikos! έγραψε:
Επαναλαμβάνω λοιπόν, 35000 ευρώ ζημιές πλήρωσε?
Nikos! έγραψε:Η αξία του ρολεξ είναι σχεδόν όσο το αγόρασα.
Nikos! έγραψε:Επίσης, πόσο συχνά είναι "συχνά"?
Nikos! έγραψε:Τέλος, άλλαξε παράδειγμα γιατί δε βγάζουμε άκρη.
Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πώς κατέληξε η κουβεντούλα εδώ; Τελικά άμα δεν ταληροποιεί ο εδδιε πηγαίνουμε στα τυφλά βλέπω.
EDDIE_147 έγραψε: αλλά προς το παρόν θα ήθελα να μυρίσω λίγο αίμα .
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]