mirage έγραψε:Υ.Γ. elvet μηπως ηταν και Αγιος Νικολαος;
< >
Οχι κινήθηκα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νέα Φώκαιας.
mirage έγραψε:Υ.Γ. elvet μηπως ηταν και Αγιος Νικολαος;
< >
gianik έγραψε:.............................................................................
Βασικά , όσοι δεν έχουν παιδιά δεν μπορούν να καταλάβουν πως αισθανεται ο πατέρας ή η μάνα...
gianik έγραψε:Μην μπερδεύετε ορισμένοι το ότι πήγατε κατασκήνωση όταν εισασταν πιτσιρίκια με το άγχος του γονιού...
Ειναι ένα συναίσθημα τόσο αγχωτικό αλλά συννάμα και αγνό...
Βασικά , όσοι δεν έχουν παιδιά δεν μπορούν να καταλάβουν πως αισθανεται ο πατέρας ή η μάνα...
elvet έγραψε:Οχι κινήθηκα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νέα Φώκαιας.

kovathe έγραψε:Καλά κι εσύ ρε παιδι μου δεν το λεγες νωρίτερα?
< >
Και στις 1-2 φορές που τέθηκε η απάντηση ήταν "φέτος θα είναι καλύτερα, θα δεις" και με έριχναν... Κάπου εκεί όμως ήμουν ανένδοτος...

markvag έγραψε:elvet έγραψε:Οχι κινήθηκα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νέα Φώκαιας.
Ντέμο;;;
elvet έγραψε:markvag έγραψε:elvet έγραψε:Οχι κινήθηκα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νέα Φώκαιας.
Ντέμο;;;
Ναι, Καλύβα,Παυλίδη, Καλύβα και Ντέμο, μήπως σου έκανα και καψώνια μικρέ;
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μέρα που πήγαμε για μπάνιο και που έχασα την πετσέτα μου...

markvag έγραψε:elvet έγραψε:markvag έγραψε:elvet έγραψε:Οχι κινήθηκα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νέα Φώκαιας.
Ντέμο;;;
Μετά πήγαινα Ντέμο όλα τα υπόλοιπα χρόνια (κάτι έπαιξε νομίζω με το ποιες κάλυπτε το ταμείο του πατέρα μου).
elvet έγραψε:markvag έγραψε:elvet έγραψε:markvag έγραψε:elvet έγραψε:Οχι κινήθηκα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Νέα Φώκαιας.
Ντέμο;;;
Μετά πήγαινα Ντέμο όλα τα υπόλοιπα χρόνια (κάτι έπαιξε νομίζω με το ποιες κάλυπτε το ταμείο του πατέρα μου).
Εάν πήγαινες Β περίοδο σίγουρα συμπέσαμε, αφού πήγαινα από το 1989 έως το 1997, δώσε στίγμα (ομαδάρχισσες κλπ)
Πάντως εκτός από τα παιδιά και για τους γονείς είναι εξαιρετική η κατασκήνωση, να μένουν χωρίς παιδιά (με την έννοια και την απασχόλησή τους) 20 μέρες μεσα στο καλοκαίρι...ανεκτίμητο
Θυμάμαι όμως ότι μετακινήσαμε με τα χέρια μια μέρα φεύγοντας το Golf IV του κοινοτάρχη που κοιμόταν μαζί μας, ώστε να κλείνει όλο τον δρόμο και είπαμε στην είσοδο να βγάλουν ανακοίνωση ότι εμποδίζει
σκαστοί τα βράδια με τα πόδια στις Φώκαιες, τσιγάρα, ποτά, βραδινά μπουγελώματα σε όλη την κατασκήνωση, μια χοντρή κοινοτάρχησα τάχα δασκάλα αερόμπικ και ένας τεράστιος νυχτοφύλακας να μας κυνηγάνε, πολύ γέλιο
elvet έγραψε:Πάντως εκτός από τα παιδιά και για τους γονείς είναι εξαιρετική η κατασκήνωση, να μένουν χωρίς παιδιά (με την έννοια και την απασχόλησή τους) 20 μέρες μεσα στο καλοκαίρι...ανεκτίμητο
elvet έγραψε:Εάν πήγαινες Β περίοδο σίγουρα συμπέσαμε, αφού πήγαινα από το 1989 έως το 1997, δώσε στίγμα (ομαδάρχισσες κλπ)
elvet έγραψε:Πάντως εκτός από τα παιδιά και για τους γονείς είναι εξαιρετική η κατασκήνωση, να μένουν χωρίς παιδιά (με την έννοια και την απασχόλησή τους) 20 μέρες μεσα στο καλοκαίρι...ανεκτίμητο
dimik έγραψε:
Τότε μπορεί κάπου να σε πέτυχα Ντέμου, πήγα ή στα 15 ή στα 16, 97-98 δεν θυμάμαι ακριβώς με ψεύτικο όνομα γιατί δεν το κάλυπτε το ταμείο του πατέρα μουΘυμάμαι όμως ότι μετακινήσαμε με τα χέρια μια μέρα φεύγοντας το Golf IV του κοινοτάρχη που κοιμόταν μαζί μας, ώστε να κλείνει όλο τον δρόμο και είπαμε στην είσοδο να βγάλουν ανακοίνωση ότι εμποδίζει
![]()
Ξυλόραμα και κάτι Πολωνέζες στην "κάτω" μεριά μούρλιασκαστοί τα βράδια με τα πόδια στις Φώκαιες, τσιγάρα, ποτά, βραδινά μπουγελώματα σε όλη την κατασκήνωση, μια χοντρή κοινοτάρχησα τάχα δασκάλα αερόμπικ και ένας τεράστιος νυχτοφύλακας να μας κυνηγάνε, πολύ γέλιο
Τα πρωινά για 20 μέρες, ο αδερφός (3 χρόνια μικρότερος) κατασκήνωση (αυτός περνούσε καλά), οι γονείς στη δουλειά και ο μαρκούλης σπίτι ν' απολαμβάνει τη ζωάρα του!

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]