Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
g8777 έγραψε:Καλά από 2100 θα πέσει στα 500; Λίγο υπεραισιοδοξο σε βρίσκω.
Red Garland έγραψε:Πού παραξενεύει ακριβώς η πληρωμή ανά ώρα;![]()
Όταν οι εργολάβοι παίρνουν τον πλακά με μεροκάματο για να στρώσει πλακάκια, αυτό ακριβώς δεν κάνουν;
dimitrisB έγραψε:Υποθέτω πως γνωρίζουμε οτι 20τμ πλακάκι + 15 μέτρα σοβατεπί (σε έτοιμη επιφάνεια δαπέδου), ένας τεχνίτης ΜΟΝΟΣ του, μπορεί να τα τοποθετήσει σε 20-24 εργατοώρες max, μαζί και με στοκάρισμα αρμών.
Αρα , η περίπτωση της εργασίας του kiloMeater αποτιμάται τουλάχιστον σε 80€/ώρα !![]()
@ Kilo : Στα πλακάκια δεν τα καταφέρνω .![]()
Στο βάψιμο όμως είμαι "παίκτης".
Αν ποτέ χρειαστεί, πάρε υλικά, στείλε εισιτήριο, βάλε αντι πληρωμής και τα έξοδα για 3 "διανυκτερεύσεις" εξτρα φιλοξενία να κάνω και κανα "τουρ" και![]()
dimitrisB έγραψε:Υποθέτω πως γνωρίζουμε οτι 20τμ πλακάκι + 15 μέτρα σοβατεπί (σε έτοιμη επιφάνεια δαπέδου), ένας τεχνίτης ΜΟΝΟΣ του, μπορεί να τα τοποθετήσει σε 20-24 εργατοώρες max, μαζί και με στοκάρισμα αρμών.
Αρα , η περίπτωση της εργασίας του kiloMeater αποτιμάται τουλάχιστον σε 80€/ώρα !![]()
@ Kilo : Στα πλακάκια δεν τα καταφέρνω .![]()
Στο βάψιμο όμως είμαι "παίκτης".
Αν ποτέ χρειαστεί, πάρε υλικά, στείλε εισιτήριο, βάλε αντι πληρωμής και τα έξοδα για 3 "διανυκτερεύσεις" εξτρα φιλοξενία να κάνω και κανα "τουρ" και![]()
Ξέρω, ξέρω : Ο KiloMeater!
Καλακαιρι ερχεται, πεθερος-πεθερα με μια οικονομκη πτηση, να δουν και τα εγγονια και να βοηθησεις,

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]