Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Scotch έγραψε:Σίγουρα. Απλά πρέπει να τους το φέρουμε μαλακά γιατί του είχαν μεγάλη αδυναμία :( (κι αυτός υπέμενε τα πάντα από αυτά :( )

< >

Ε θα βρεις ένα τρόπο. Πχ "ο σκυλακος μας αφου μεγάλωσε, γέρασε , κουράστηκε και αποφάσισε να μας αφήσει για να ξεκουραστει. Έτσι γίνεται στη ζωή, τώρα είναι όπως πριν γεννηθεί, ήρεμος, ξεκούραστος". Γενικά , αν τα παιδιά σου είναι σχετικά μεγάλα, έχουν αρχίσει να αποκτούν αντίληψη του θανάτου (θα έχουν δει σίγουρα κάποιο ψοφιο έντομο, πουλί κτλ ή θα έχουν διαβάσει κάποια ιστορια, παραμύθι με υπονοούμενο) Αυτό που συνήθως δεν μπορούν να καταλάβουν είναι η μονιμότητα του γεγονότος.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#392235 Υπάρχει και η λύση να τους το πω αλά ανέκδοτο Καραμήτρου :s_laughat

Όπως τα λέει ο saxon το σκεφτόμουν κι εγώ. Για τον μικρό κυρίως, μιας και ο μεγάλος έχει ήδη βιώσει τέτοια απώλεια και δε θα έχει κανένα θέμα.Ο οποίος μικρός πρόσφατα παίζοντας με μια σαυρούλα που είχε βρει, λόγω κακού χειρισμού (παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας) "έστειλε αδιάβαστη". Έχουν περάσει 10 μέρες από τότε, αλλά ακόμη την αναφέρει σε ανύποπτες φάσεις. Τι να κάνεις, μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#392294 Συληπητηρια για την απωλεια, σε νοιωθω.
Μικρος ημουν οταν ειχαμε τον 1ο μας σκυλο στην οικογενεια, δυσκολο για τον πατερα μου να το πει, αλλα το ειπε ευθεως, εστω και λιγες μερες μετα...
Πιστευω ειναι το πιο σωστο, γιατι μεχρι τοτε, ειναι στον κτηνιατρο, τον δωσαμε να τον κραταει ενας συναδελφος κτλ ... στεναχωρεθηκαμε περισσοτερο.

black humor αλλα μου θυμησε αυτο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Scotch έγραψε:Σίγουρα. Απλά πρέπει να τους το φέρουμε μαλακά γιατί του είχαν μεγάλη αδυναμία :( (κι αυτός υπέμενε τα πάντα από αυτά :( )

< >

Θα στεναχωρηθούν. :(
Πόσο ήταν ο σκυλάκος;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#392369 Πρέπει να είχε περάσει τα 15 (τον βρήκαμε ενήλικα). Νομίζω ότι είναι καλά για τη ράτσα.

Thnx Morx.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#393197 Τωρα τελευταια πολυ μπλεκω σε καυγαδες κ αρχιζω κ ανησυχω καθως θεωρω οτι καθε αλλο παρα προκλητικος ειμαι ή ψαχνομαι για καυγα..μια στο 401 τις προαλλες με τους γιατρους , μια προχτες στην τραπεζα με μια γρια που προσπαθουσε να κανει συναλλαγη στο αυτοματο μηχανημα πληρωμων που υπαρχει εντος της τραπεζας κ εκανε 1 ωρα...τελικα την βοηθησα κ αυτην...
Χτες Κυριακη εχω παει με τον gianik jr στον Φλοισβο για να παιξουμε ..
Για οσους ξερουν παμε σε ενα απο τα γεματα γκαζον φιλετα που εχει το σημειο (διπλα απο τους προσκοπους) ,εκει που συνηθως καθε φορα 1 παρεα γυναικων κανουν κατι σαν γιογκα ξαπλωμενες στο γρασιδι.. :inlove:
Παμε αρκετα πιο περα για να μην τις ενοχλουμε κ αρχιζουμε τα σουτακια (ο μικρος ειναι πολυ καλος τερματοφυλακας :inlove: )
Να σου τη ,βλεπω απο μακρυα μια μανδαμ ,κουναμενη ληγαμενη κρατωντας το λουρι με το σκυλι της κ περναει διπλα απο τις κοπελες (εντος του γκαζον δλδ) ερχομενη προς τα εμενα...
"Καλη μου κυρια 100μ πιο κατω εχει τον ειδικο χωρο για τα σκυλακια ,γιατι δεν το πατε εκει,πρεπει παντου να γεμισουμε σκατουλες σκυλων;"
Κυριε εχετε δει πως ειναι εκει το οικοπεδο εκει;
Ναι κυρια μου ομως εδω απαγορευονται τα 4ποδα ,εχει τοσες ταμπελες :s_mad
Φευγει η εν λογω βριζοντας κ μονολογωντας ...

Μετα απο λιγο ξαναερχεται κ μου λεει:
Σας ζητω συγνωμη , ειχατε δικιο , τωρα ειδα τις ταμπελες ... :oops:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
gianik έγραψε:
Μετα απο λιγο ξαναερχεται κ μου λεει:
Σας ζητω συγνωμη , ειχατε δικιο , τωρα ειδα τις ταμπελες ... :oops:

Πάλι καλά να λες. Σπάνιο φαινόμενο να ζητήσει κάποιος συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#393264 Δεν ξερω το μερος!
Αυτο που ξερω ειναι οτι για να ισχύει μια ταμπελα δεν φτανει να υπάρχει ή να ειναι καλοφτιαγμενη, αλλά πρεπει να γραφει και βασει ποιού νομου υπάρχει στο συγκεκριμενο μέρος η απαγορευση.
Και το λεω αυτο γιατι υπάρχουν και αυθαιρετες ταμπέλες όλων των ειδων που μπηκαν «γιατι έτσι» γουσταρε καποιος ή κάποιοι
και που δεν στηριζονται σε κανεναν νόμο!
Άβαταρ μέλους
By Morx
Y.V έγραψε:Δεν ξερω το μερος!
Αυτο που ξερω ειναι οτι για να ισχύει μια ταμπελα δεν φτανει να υπάρχει ή να ειναι καλοφτιαγμενη, αλλά πρεπει να γραφει και βασει ποιού νομου υπάρχει στο συγκεκριμενο μέρος η απαγορευση.
Και το λεω αυτο γιατι υπάρχουν και αυθαιρετες ταμπέλες όλων των ειδων που μπηκαν «γιατι έτσι» γουσταρε καποιος ή κάποιοι
και που δεν στηριζονται σε κανεναν νόμο!

Παρε παραδειγμα ...
https://goo.gl/maps/E4Yik7K23mL2
Ποιο παρκο ρε |λογοκρισία| !!! :lol: :lol: :lol: