- 08 Μάιος 2017, 22:29
Τωρα τελευταια πολυ μπλεκω σε καυγαδες κ αρχιζω κ ανησυχω καθως θεωρω οτι καθε αλλο παρα προκλητικος ειμαι ή ψαχνομαι για καυγα..μια στο 401 τις προαλλες με τους γιατρους , μια προχτες στην τραπεζα με μια γρια που προσπαθουσε να κανει συναλλαγη στο αυτοματο μηχανημα πληρωμων που υπαρχει εντος της τραπεζας κ εκανε 1 ωρα...τελικα την βοηθησα κ αυτην...
Χτες Κυριακη εχω παει με τον gianik jr στον Φλοισβο για να παιξουμε ..
Για οσους ξερουν παμε σε ενα απο τα γεματα γκαζον φιλετα που εχει το σημειο (διπλα απο τους προσκοπους) ,εκει που συνηθως καθε φορα 1 παρεα γυναικων κανουν κατι σαν γιογκα ξαπλωμενες στο γρασιδι..
Παμε αρκετα πιο περα για να μην τις ενοχλουμε κ αρχιζουμε τα σουτακια (ο μικρος ειναι πολυ καλος τερματοφυλακας

)
Να σου τη ,βλεπω απο μακρυα μια μανδαμ ,κουναμενη ληγαμενη κρατωντας το λουρι με το σκυλι της κ περναει διπλα απο τις κοπελες (εντος του γκαζον δλδ) ερχομενη προς τα εμενα...
"Καλη μου κυρια 100μ πιο κατω εχει τον ειδικο χωρο για τα σκυλακια ,γιατι δεν το πατε εκει,πρεπει παντου να γεμισουμε σκατουλες σκυλων;"Κυριε εχετε δει πως ειναι εκει το οικοπεδο εκει;
Ναι κυρια μου ομως εδω απαγορευονται τα 4ποδα ,εχει τοσες ταμπελες
Φευγει η εν λογω βριζοντας κ μονολογωντας ...
Μετα απο λιγο ξαναερχεται κ μου λεει:
Σας ζητω συγνωμη , ειχατε δικιο , τωρα ειδα τις ταμπελες ...