Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
NickTG έγραψε:Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος συμπεριφοράς που τον ακολουθούν όλες οι μανάδες και κάποιος άλλος για όλους τους πατεράδες? :hmmm:

Οχι οπως το θετεις, αλλα ο ΜΟ των μαναδων και ο ΜΟ των πατεραδων απεχουν σημαντικα,

Chris έγραψε:Το σχόλιο μου, που ελπίζω να έγινε κατανοητό από όλους ότι δεν είχε σχέση με τα αμέσως παραπάνω κόκκινα (έπρεπε να έχω κάνει 2 ποστ :sorry: )
οχι δε χρειαζοταν, ολοι το καταλαβαμε
ήταν με άλλα λόγια το εξής.

Το παιδί που θα αναθρέψουν 2 gay/λεσβίες θα το έχουν σώσει από ορφανοτροφείο,
Ναι και οχι, απο τη στιγμη που θα επιτραπει να εχουν παιδια, θα βρεθουν αρκετα απο παρενθετη μανα, δεν εχουμε και το καλυτερο κρατος για να ελεγξει

που ελπίζω να μην αμφισβητείται/ε πως είναι βελτίωση της ποιότητας της ανατροφής του παιδιού (αντικειμενικά).
Ισως ναι, ισως οχι, αυτο συζηταμε. Αν το βλεπεις ως ποιοτητα=φράγκα, λογικα θα εχει βελτιωση. Υπαρχει και η περιπτωση βεβαια εκεινου του νεαρου παπα στον Κολωνο που καλοπερνανε τα παιδακια, δεν ειναι σε φαση Φρειδερικη σε σκηνες.

Δεν θα το έχει στερηθεί μια παραδοσιακή οικογένεια. Αλλά και να το στερούνταν, με βάση την εικόνα που έχω στο μυαλό μου για την μέση ελληνική οικογένεια (al bundy), πάλι βελτίωση το θεωρώ (υποκειμενικά).
Εκει ξεκινησε το δικο μου σχολιο, απο η συνδεση του Al bundy (και διαφορων αλλων περιεργων καταστασεων) με τη ΜΕΣΗ Ελληνικη οικογενεια. Ολοι εδω φαινεται δεν προηλθαμε απο μεσες Ελληνικες οικογενειες, ειμαστε φοβεροι και τρομεροι

perks of being raised by 2 dads (η άποψη μου)
-δεν παίζει με τίποτα να βγει θρησκόληπτος. Γιατι? Οπως ανετα παιζουν κομμουνιστες χριστιανοι, ανετα παιζει και χριστιανος αρσενοκοιτης
-ανοιχτόμυαλος. Πολυ νερο χωραει εδω.
-ανεκτικός προς τις μειονότητες (μαθαίνοντας από μέσα πόσο σκατό τρώνε οι μειονότητες). Αλλο νεο εδω, ωκεανοι ολοκληροι
-απελευθερωμένος σεξουαλικά. Και εδώ θα βαρέσουν τα καμπανάκια σας, γιατί θα φανταστείτε gay prides, αλλά δεν σημαίνει αυτό φυσικά. Τι σημαινει τοτε? οτι δε θα εχει προβλημα καταπως τη βρισκει στο κρεβατι του ο καθενας? Ουτε εγω εχω.

Συνολικά, ένας άνθρωπος που θα ήθελα για φίλο, άρα --> εγκρίνω 2 μπαμπάδες :yahoo:
Σορρυ, αυτο δεν ειναι κριτηριο

@ trident, ξεκίνησα να απαντάω στην πρώτη πρόταση σου, που αναφερόταν σε εμένα σίγουρα, από το υπόλοιπο δεν κατάλαβα τπτ. Τελικά βγήκε πιο γενικό το ποστ μου.
Απαντησα απο που ξεκινησα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
CARυοθραύστης έγραψε:Σκληρή και ατόφια γλώσσα όπως ακριβώς αρμόζει σε τέτοιες καταστάσεις.

Αχ ένας ελτασσοσ που μάς χρειάζεται.

Απο οτι βλεπω δε σου αρεσει η πολυφωνια... μπραβο, ουτε εμενα :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#39249 Πάντως να μην ξεχνάμε ότι οι τόσες και τόσες σελίδες στο νήμα με τα καθημερινά ζώα που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν αναφέρονται σε υγιώς αναθρεφωμενα αρχιδια αλλά στα άλλα, τα άρρωστα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#39255 Εν τω μεταξυ:

Σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια

Το υπ. Δικαιοσύνης, ωστόσο, δεν προτίθεται να καθιερώσει και το γάμο ομόφυλων ζευγαριών
Η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια αναμένεται να είναι μια από τις μεγάλες αλλαγές που σχεδιάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης στο οικογενειακό δικαίο.

Το υπουργείο προτίθεται να αλλάξει ριζικά μετά από 31 χρόνια τις σχετικές διατάξεις προσθέτοντας επίσης τη δημιουργία αποκλειστικού Οικογενειακού Δικαστηρίου σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, η ίδρυση Γραφείου Συμβουλευτικής Υποστήριξης του γάμου και την καθιέρωση της κοινής επιμέλειας τέκνων ακόμη και μετά τη διάσταση ή το διαζύγιο γονέων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής, το υπουργείο δεν είναι στις προθέσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης να καθιεώρισε και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια περιλαμβάνεται στην εισηγητική έκθεση προς την νομοπαρασκευαστική επιτροπή καθώς πρόκειται για ζήτημα για το οποίο η χώρα μας έχει επικριθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

http://www.protothema.gr/greece/article ... sumviosis/
Τελευταία επεξεργασία από trident1971 και 17 Νοέμ 2014, 01:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By trident1971
CARυοθραύστης έγραψε:Πάντως να μην ξεχνάμε ότι οι τόσες και τόσες σελίδες στο νήμα με τα καθημερινά ζώα που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν αναφέρονται σε υγιώς αναθρεφωμενα αρχιδια αλλά στα άλλα, τα άρρωστα.

:dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#39257 Trident μπορεις σε παρακαλω να μην κανεις αυτο με τα μπλε γραμματα μεσα στα post αλλων ειναι παρα πολυ ενοχλητικο.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mirage έγραψε:Trident μπορεις σε παρακαλω να μην κανεις αυτο με τα μπλε γραμματα μεσα στα post αλλων ειναι παρα πολυ ενοχλητικο.

Sent from Corsair's brick

Ζητω την επιεικια σας, ειναι δυσκολο στην οθονη μου να κανω συνεχη quotes, ειναι πολυ μικρη. Θα βαλω screenshot να δεις... :(

Αυτο ειναι ολο ολο:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Άρης
DAP έγραψε:- Πως λενε το μπαμπα σου παιδακι μου;
-Στελλα......
Αντε τωρα να πεις στον DAP να μη βγαλει καντηλες..... :lol:

DAP μη βγάζεις καντήλες.

tazio έγραψε:Και το να είναι πρεζόνι του δίνει (τις ώρες που είναι φτιαγμένο) ευτυχία. Ας το υποστηρίξουμε λοιπόν ως γονείς.
Όσοι είναι υπέρ, του να υιοθετούν οι ομοφυλόφιλοι ας σκεφτούν ως γονέα τον Σεργουλόπουλο ή τον Γαβαλά.
Όσοι είναι κατά, ας σκεφτούν ως γονέα τη Πρωτοψάλτη ή για να χρησιμοποιήσω άτομα του ίδιου φύλλου (αν και τα φύλλα είναι πλέον σχετικά) τον Γιώργο Μαρίνο.

Αηδιαστικό ποστ.
Όσοι είναι κατά της θανατικής ποινής ας σκεφτούν το tazio

DAP έγραψε:
bill33 έγραψε:Αν ερθει ως μπαμπάς;

Τοτε ο ηλιος θα ανατειλει απο το Ιονιο...... :lol: :lol:

ΧΑ ΧΑ!
Χα χα χα!
ΧΑ χα χα χα χα χαχ α!
χα χα
χα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By nass
Chris έγραψε:Το παιδί που θα αναθρέψουν 2 gay/λεσβίες θα το έχουν σώσει από ορφανοτροφείο,

Καθόλου απαραίτητο, ιδίως στην περίπτωση των λεσβιών είναι απλούστατο να γεννηθεί δια της φυσιολογικής οδού.
Άβαταρ μέλους
By JBT
trident1971 έγραψε:
CARυοθραύστης έγραψε:Πάντως να μην ξεχνάμε ότι οι τόσες και τόσες σελίδες στο νήμα με τα καθημερινά ζώα που κυκλοφορούν εκεί έξω δεν αναφέρονται σε υγιώς αναθρεφωμενα αρχιδια αλλά στα άλλα, τα άρρωστα.

:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Έλα ντε.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
dimitrisB έγραψε:Το ίδιο λοιπόν θα συμβεί και με τα οσα συζητάτε-με στο παρόν τοπικό. Σε 10 χρόνια, δεν θα είναι καν προς σχολιασμό, αφού τα φαινόμενα του είδους μάλλον θα είναι συνηθισμένα και οι ηθικές αναστολές θα έχουν αμβλυνθεί.

Πολύ σωστός. Χθες αντελήφθην ότι και οι ταινίες και σειρές που παρακολουθούμε, έχουν προχωρήσει στο ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών από γκέι ζευγάρια σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Πριν 5 χρόνια π.χ., ήταν ο γάμος, ενώ πριν 10 χρόνια η συμβίωση, πριν 20 χρόνια η απενοχοποίηση του να είσαι γκέι (βλ. Απαράδεκτοι) κ.ο.κ. Η προσαρμογή έρχεται σταδιακά.

Η γνώμη μου είναι γερό να είναι το παιδί και ισορροπημένοι στα μυαλά τους να είναι οι γονείς. Αυτό μου φτάνει και περισσεύει, γιατί και στα ετερόφυλα ζευγάρια δεν εξασφαλίζεται a priori κάτι από τα δύο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#39307 btw επειδή αναφέρθηκε ο Σεργουλόπουλος, λίγο που το παρακολούθησα, αντιμετώπισε τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με αξιοπρέπεια και προστατευτικότητα και αγάπη για το παιδάκι. Μακάρι να το αντιμετώπιζαν έτσι και οι "φυσιολογικοί" γονείς που τραβολογάνε τα σπλάχνα τους στα reality, όπως ένα που είχε χτες το βράδυ.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#39311 Το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλους είναι ένα καλό και απαραίτητο, έως αυτονόητο πια, βήμα για μία ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα, κι άργησε κιόλας. Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου, οπότε σιγά σιγά θα μειωθούν και οι προκαταλήψεις.
Μία ματιά στα δημοσιεύματα των εφημερίδων τις εποχές της θεσμοθέτησης του πολιτικού γάμου ή της νομιμοποίησης των διαζυγίων είναι για γέλια σήμερα, αλλά τότε ήταν μεγάλη η αναταραχή. Σήμερα αναλογικά οι αντιδράσεις είναι σαφώς πιο περιορισμένες, αν κι εξίσου για γέλια.
Από ‘κει και πέρα υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι (κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί) που μπορούν και πρέπει να εμπλακούν περισσότερο σε νομοθετικές επιτροπές, συζητήσεις και αποφάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι πάσχουν όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες και δομές στην Ελλάδα, και αυτές είναι που θα πρέπει να στελεχωθούν και να ενισχυθούν για να μειωθούν οι προκαταλήψεις, να ανιχνευθούν οι νέες τάσεις και να γίνεται αποτελεσματικότερα η υιοθεσία και η αντιμετώπιση των οικογενειακών προβλημάτων που αφορούν παιδιά.
Άβαταρ μέλους
By tazio
#39313 Έχω αντίθετη άποψη ( ; ) και πρέπει να καώ στη πυρά να στειρωθώ κ.λ.π. :hmmm: :roll: ενδιαφέρον :lol:
Εντύπωση μου κάνει πάντως που οι, θεωρητικά, ανοιχτόμυαλοι έχουν τόσο ακραίες απόψεις όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ( ; ) από τη δική τους. Χωρίς να σκεφτούν γιατί άραγε τη γράφει με αυτόν το τρόπο. Φιλούρες.
:s_smile
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
tazio έγραψε:Έχω αντίθετη άποψη ( ; ) και πρέπει να καώ στη πυρά να στειρωθώ κ.λ.π. :hmmm: :roll: ενδιαφέρον :lol:
Εντύπωση μου κάνει πάντως που οι, θεωρητικά, ανοιχτόμυαλοι έχουν τόσο ακραίες απόψεις όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ( ; ) από τη δική τους. Χωρίς να σκεφτούν γιατί άραγε τη γράφει με αυτόν το τρόπο. Φιλούρες.
:s_smile

Δεν σχολιασα το χθεσινο σου ποστ γιατι το θεωρησα ασχετο με το θεμα, ουτε και συμφωνω με τα περι στειρωσης η πυρας :) αλλα αφου επιμενεις μπορεις να εξηγησεις τι σχεση εχει η υιοθεσια απο ομοφυλοφιλους με τα πρεζακια ?