NickTG έγραψε:Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος συμπεριφοράς που τον ακολουθούν όλες οι μανάδες και κάποιος άλλος για όλους τους πατεράδες?
Οχι οπως το θετεις, αλλα ο ΜΟ των μαναδων και ο ΜΟ των πατεραδων απεχουν σημαντικα,
Chris έγραψε:Το σχόλιο μου, που ελπίζω να έγινε κατανοητό από όλους ότι δεν είχε σχέση με τα αμέσως παραπάνω κόκκινα (έπρεπε να έχω κάνει 2 ποστ)
οχι δε χρειαζοταν, ολοι το καταλαβαμε
ήταν με άλλα λόγια το εξής.
Το παιδί που θα αναθρέψουν 2 gay/λεσβίες θα το έχουν σώσει από ορφανοτροφείο,
Ναι και οχι, απο τη στιγμη που θα επιτραπει να εχουν παιδια, θα βρεθουν αρκετα απο παρενθετη μανα, δεν εχουμε και το καλυτερο κρατος για να ελεγξει
που ελπίζω να μην αμφισβητείται/ε πως είναι βελτίωση της ποιότητας της ανατροφής του παιδιού (αντικειμενικά).
Ισως ναι, ισως οχι, αυτο συζηταμε. Αν το βλεπεις ως ποιοτητα=φράγκα, λογικα θα εχει βελτιωση. Υπαρχει και η περιπτωση βεβαια εκεινου του νεαρου παπα στον Κολωνο που καλοπερνανε τα παιδακια, δεν ειναι σε φαση Φρειδερικη σε σκηνες.
Δεν θα το έχει στερηθεί μια παραδοσιακή οικογένεια. Αλλά και να το στερούνταν, με βάση την εικόνα που έχω στο μυαλό μου για την μέση ελληνική οικογένεια (al bundy), πάλι βελτίωση το θεωρώ (υποκειμενικά).
Εκει ξεκινησε το δικο μου σχολιο, απο η συνδεση του Al bundy (και διαφορων αλλων περιεργων καταστασεων) με τη ΜΕΣΗ Ελληνικη οικογενεια. Ολοι εδω φαινεται δεν προηλθαμε απο μεσες Ελληνικες οικογενειες, ειμαστε φοβεροι και τρομεροι
perks of being raised by 2 dads (η άποψη μου)
-δεν παίζει με τίποτα να βγει θρησκόληπτος. Γιατι? Οπως ανετα παιζουν κομμουνιστες χριστιανοι, ανετα παιζει και χριστιανος αρσενοκοιτης
-ανοιχτόμυαλος. Πολυ νερο χωραει εδω.
-ανεκτικός προς τις μειονότητες (μαθαίνοντας από μέσα πόσο σκατό τρώνε οι μειονότητες). Αλλο νεο εδω, ωκεανοι ολοκληροι
-απελευθερωμένος σεξουαλικά. Και εδώ θα βαρέσουν τα καμπανάκια σας, γιατί θα φανταστείτε gay prides, αλλά δεν σημαίνει αυτό φυσικά. Τι σημαινει τοτε? οτι δε θα εχει προβλημα καταπως τη βρισκει στο κρεβατι του ο καθενας? Ουτε εγω εχω.
Συνολικά, ένας άνθρωπος που θα ήθελα για φίλο, άρα --> εγκρίνω 2 μπαμπάδες![]()
Σορρυ, αυτο δεν ειναι κριτηριο
@ trident, ξεκίνησα να απαντάω στην πρώτη πρόταση σου, που αναφερόταν σε εμένα σίγουρα, από το υπόλοιπο δεν κατάλαβα τπτ. Τελικά βγήκε πιο γενικό το ποστ μου.
Απαντησα απο που ξεκινησα

)

ενδιαφέρον
αλλα αφου επιμενεις μπορεις να εξηγησεις τι σχεση εχει η υιοθεσια απο ομοφυλοφιλους με τα πρεζακια ?