Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nEK
KWSN-Men έγραψε:Να σας ζήσει!

Να ρωτήσω τους έμ-πυρους.

Η ιστορία με τα βλαστοκύτταρα που κρατάνε είναι όσο τρελλή μούφα μου φαίνεται;

Να τα δωσετε σε δημοσια τραπεζα για να ειναι ανοιχτα σε ολους οταν και αν χρειαστει και γινει διαθεσιμη η τεχνολογια χρησης τους.
Αν τα βαλεις σε ιδιωτικη, απο τη μια περιοριζεις μονο για το μωρο τη χρηση του και απο την αλλη αν πραγματι χρειαστουν για καποια ασθενεια πουβθα εμφανιστει στο ατομο, αυτη θα υπαρχει ηδη μεσα στα βλαστοκυτταρα οποτε θα ειναι αχρηστα!
Χρημα και παλι χρημα οι ιδιωτικες τραπεζες.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
PeterPan έγραψε:μακάρι να μη χρειαστούν όλα αυτά και να είναι τα πιο πεταμμένα μας λεφτά αυτά...

Αυτό το εύχομαι πραγματικά για όλους.
Ευχαριστώ πάντως για την άποψη σου :) :)
Άβαταρ μέλους
By Serf
nEK έγραψε:

Να τα δωσετε σε δημοσια τραπεζα για να ειναι ανοιχτα σε ολους οταν και αν χρειαστει και γινει διαθεσιμη η τεχνολογια χρησης τους.
Αν τα βαλεις σε ιδιωτικη, απο τη μια περιοριζεις μονο για το μωρο τη χρηση του και απο την αλλη αν πραγματι χρειαστουν για καποια ασθενεια πουβθα εμφανιστει στο ατομο, αυτη θα υπαρχει ηδη μεσα στα βλαστοκυτταρα οποτε θα ειναι αχρηστα!

Στα ίδια συμπεράσματα κατέληξα κι εγω πριν χρόνια που είδα το σχετικό ντοκιμαντέρ του Εξάντα: http://www.exandasdocumentaries.com/gr/ ... cious-cell

Διαβάστε το κείμενο και δείτε και το video.

Οπότε κι εμείς καταλήξαμε στην δημόσια τράπεζα (βλ. Ακαδημία Αθηνών).

< Note >
Άβαταρ μέλους
By elvet
Serf έγραψε:
nEK έγραψε:

Στα ίδια συμπεράσματα κατέληξα κι εγω πριν χρόνια που είδα το σχετικό ντοκιμαντέρ του Εξάντα: http://www.exandasdocumentaries.com/gr/ ... cious-cell

Διαβάστε το κείμενο και δείτε και το video.

Οπότε κι εμείς καταλήξαμε στην δημόσια τράπεζα (βλ. Ακαδημία Αθηνών).

< Note >

Και εμείς αυτό κάναμε σε δημόσια τράπεζα. Εκτός από το μη-κόστος, έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης κάλυψης εάν και όποτε χρειαστεί. Δηλαδή θα έχεις το δικαίωμα-πρόσβαση σε τεράστιο αριθμό κυττάρων, οπότε θα βρεθεί κάτι συμβατό
Επίσης, ανεξάρτητα από την τεχνολογία που υπολείπεται, δεν ξέρουμε κατά πόσο τα δικά μας αποθηκευμένα βλαστοκύτταρα θα είναι κατάλληλα εάν και όποτε αποψυχθούν.
Θέλει συνεννόηση με τον μαιευτήρα, αν και συνήθως τα ρωτάνε αυτά, για τη λήψη από τον ομφάλιο λώρο. Εμείς θυμάμαι είχαμε πάρει το ειδικό κουτάκι με όλο το σετ, κωδικούς-ειδικούς περιέκτες-έγγραφα, νωρίτερα από το ειδικό τμήμα του νοσοκομείου και τα δώσαμε κατά την εισαγωγή στο μαιευτήριο για να προωθηθούν στην αίθουσα τοκετού. Μετά τα παρέδωσα εγώ στη δημόσια τράπεζα τη μέρα τοκετού
Άβαταρ μέλους
By gianik
#390793 Ξεκινησαν οι εγγραφες για την Α' δημοτικου.,, :thumbsup:
-βιβλιαριο εμβολιων
-χαρτι γιατρου
-λογαριασμος δεη,ευδαπ whatever οπου να προκυπτει η κατοικια...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#390794 ουυυυ πρωτακια
Άβαταρ μέλους
By gianik
#390797 1η μερα θα τον στειλω με αυτη τη μπλουζα σχολειο... :lol: Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#390799 Χαρτί γιατρού εννοείς το ΑΔΥΜ?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#390804 Ναι...
Σημερα θα περασω απο τον παιδιατρο να το παρω.
Να παω αυριο να τον γραψω να τελειωνω κ με αυτο..
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#390810 Νομίζω ότι χρειάζεται και οφθαλμίατρος (έχει σχετικό πεδίο στο φύλλο ιατρικής εξέτασης) :hmmm:
Κωστήηηηηηηηηη :lol:
Για ολοήμερο, ρώτησες, θέλει χαρτί από εργοδότη ή εσύ δεν θα τον αφήσεις;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#390813 Δεν ειδα για οφθαλμιατρο.... :twisted:
Το πιθανοτερο δεν θα τον αφησω στο ολοημερο. Εσεις ;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#390814 Εμείς 100%.
Δουλειά 24/7 βλέπεις....
Αλλά δε μασάει η μικρή, έχει συνηθίσει το 7-4 από 3 ετών
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#392539 Επιτέλους, ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε (και ένα νέο ανοίγει.... όπως πάντα). Η κόρη μου εδέησε να μάθει ποδήλατο και φυσικά όπως συμβαίνει πάντα με το ποδήλατο έλεγε πόσο εύκολο είναι. Όταν όμως ο δόλιος ο πατέρας σκυμμένος την κράταγε εν κινήσει αυτή "μη μ'αφήσεις μπαμπά" και τέτοια....
Βαθειά συγκινημένος επιτέλους πλησιάζει η ώρα που θα πηγαίνουμε μαζί ποδηλατικές βόλτες :yahoo:
(2 φορές που πήγαμε με βοηθητικές εκτός από τη φασαρία που κάνουν ήταν πολύ αργή, κι ας έκανε χωρίς παράπονο 9χλμ)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#392856 Είναι μεγάλη στιγμή, και για το παιδί είναι κατόρθωμα και για τον γονιό λύτρωση.