- 19 Απρ 2017, 09:52
Serf έγραψε:nEK έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Να σας ζήσει!
Να ρωτήσω τους έμ-πυρους.
Η ιστορία με τα βλαστοκύτταρα που κρατάνε είναι όσο τρελλή μούφα μου φαίνεται;
Να τα δωσετε σε δημοσια τραπεζα για να ειναι ανοιχτα σε ολους οταν και αν χρειαστει και γινει διαθεσιμη η τεχνολογια χρησης τους.
Αν τα βαλεις σε ιδιωτικη, απο τη μια περιοριζεις μονο για το μωρο τη χρηση του και απο την αλλη αν πραγματι χρειαστουν για καποια ασθενεια πουβθα εμφανιστει στο ατομο, αυτη θα υπαρχει ηδη μεσα στα βλαστοκυτταρα οποτε θα ειναι αχρηστα!
Χρημα και παλι χρημα οι ιδιωτικες τραπεζες.
Στα ίδια συμπεράσματα κατέληξα κι εγω πριν χρόνια που είδα το σχετικό ντοκιμαντέρ του Εξάντα: http://www.exandasdocumentaries.com/gr/ ... cious-cell
Διαβάστε το κείμενο και δείτε και το video.
Οπότε κι εμείς καταλήξαμε στην δημόσια τράπεζα (βλ. Ακαδημία Αθηνών).
< Note >
Και εμείς αυτό κάναμε σε δημόσια τράπεζα. Εκτός από το μη-κόστος, έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης κάλυψης εάν και όποτε χρειαστεί. Δηλαδή θα έχεις το δικαίωμα-πρόσβαση σε τεράστιο αριθμό κυττάρων, οπότε θα βρεθεί κάτι συμβατό
Επίσης, ανεξάρτητα από την τεχνολογία που υπολείπεται, δεν ξέρουμε κατά πόσο τα δικά μας αποθηκευμένα βλαστοκύτταρα θα είναι κατάλληλα εάν και όποτε αποψυχθούν.
Θέλει συνεννόηση με τον μαιευτήρα, αν και συνήθως τα ρωτάνε αυτά, για τη λήψη από τον ομφάλιο λώρο. Εμείς θυμάμαι είχαμε πάρει το ειδικό κουτάκι με όλο το σετ, κωδικούς-ειδικούς περιέκτες-έγγραφα, νωρίτερα από το ειδικό τμήμα του νοσοκομείου και τα δώσαμε κατά την εισαγωγή στο μαιευτήριο για να προωθηθούν στην αίθουσα τοκετού. Μετά τα παρέδωσα εγώ στη δημόσια τράπεζα τη μέρα τοκετού
"Είμαι εναντίον κάθε είδους φασισμού, ειδικά του πιο πονηρού, απατηλού και επικίνδυνου, του αριστερόστροφου" (M. Θεοδωράκης)